کسی ج من را نمیده![]()
کسی ج من را نمیده![]()
آخرین ورژن
![]()
خبری از نسخه بتا 6 نیست؟
با سلام در این سوییت چطور میشه تعریف کرد فایلهایی که تمضا دیجیتال دارند رو در تراست قرار نده؟
یادش بخیر
خوشا قدیمااااااااااااااااااااا ا
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
فکر نکنم این قابلیت را داشته باشه عزیزم![]()
سلام استاد ممنون از اين همه زحمتي که کشيدي واقعا عاليه. من يه سوال کوچيک داشتم اگه اين فايل آفلاين رو از يه سيستم که الان آپديتش کردم بردارم و روي 10 تا سيستم ديگه کپي کنم. تمام آپديتها اعمال ميشه؟؟
اين آپديت فقط مال ديتابيس برنامه اس؟ خود آنتي ويروس آپديت نميشه؟ (منظورم انجينش هست)
در آخر اينکه به نظرت اين آنتي ويروس براي شبکه 50 سيستمي مناسبه؟
تنظيمات فايروال اگه اينترنت نداشته باشم و فقط شبکه داخلي باشه همون گزينه اول تراست رو بزنيم خوبه يا کلا غيرفعالش کنيم؟
شرمنده زياد شد. خيلي کارت درسته.
کسي نيست؟ يه سوال کوچولو ديگه. چرا اين آنتي ويروس به اين خوبي که همه چيو پيش بيني کرده. قابليت آپديت آفلاين رو به در برنامه نذاشته؟ (نه اينکه با safe mode) بيايم بالا..
يه چيز ديگه اينکه چرا تو قسمت تنظيمات آنتي ويروس در بخش exclusions که بايد مربوط به مواردي باشه که اسکن نکنه 2 پوشه به صورت ديفالت وجود داره يکي ?:\$Recycle.Bin\* و يکي هم مکاني که آنتي ويروس نصبه. خيلي ويروسها تو همون فولدر سطل بازيافت تکثير و توليد مي شن. بهتر نيست هر دوي اين فولدرها رو remove کنيم؟؟؟
يه سري برنامه هست توي شبکه که ايرانيه و تحت sql کار مي کنه و طبيعتا ساين هم نداره. الان هيچ کدوم اجرا نميشه هرچند موقع اولين اجرا من زدم که اين برنامه ها رو خارج از sandbox اجرا کنه. (همون do not isulate) ولي بازم اجرا نميشه. نکته اينکه اين برنامه ها دسترسي فول به داريو سي مي خوان وگرنه اذيت مي کنن. راهي داره؟؟؟
با تشکر از دوستان. لطفا جواب مارو هم بدين..
Last edited by zeus7610; 16-05-2012 at 11:10. دليل: تکميل سوال
سلام
منظور شما را از استاد نمیفهمم : دی
بله برای 10 سیستم ببرید و در سیف مد اپدیت ها را جایگزین کنید / راحت اپدیت میشه
نه ماله دیتابیس و لیست تروست
اگر اشتباه نکنم باید انجینش هم اپدیت بشود
فایروالش خوبه ولی انتی ویروسش مناسب نیست / برای شبکه 50 سیتمی از کسپرسکی استفاده بکنید / که نسخه هایی مخصوص شبکه داره !
تنظيمات فايروال اگه اينترنت نداشته باشم و فقط شبکه داخلي باشه همون گزينه اول تراست رو بزنيم خوبه يا کلا غيرفعالش کنيم؟
اگر واقعا اینترنت ندارید / فایروال را غیرفعال کنید ولی اگر تحت شبکه هست حتما باید فعال باشه درصورتی که به نت متصل باشید !
سلام دوستان
من cispremium 2012 را نصب کردم (رایگانش را)..
اگه میشه لطف کنید بفرمایید بهترین تنظیمات براش چیه؟؟ چطوری تنظیم کنم که بهترین و امنترین حالت باشه؟؟؟
ممنون![]()
سلام این پست رو هم بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)