بریم پیش رئیس هم بی فایدس می گن قیمت ها از تهران اومده ما بی تقصیریم به همین راحتی!!!
شنیدم که می گم
بریم پیش رئیس هم بی فایدس می گن قیمت ها از تهران اومده ما بی تقصیریم به همین راحتی!!!
شنیدم که می گم
Last edited by mehdi_08; 19-11-2012 at 17:38.
باشه بگن... ما باید اعتراض رو انجام بدیم ... باید پیگیری کرد وگرنه اینکه بگی اینجوری میگن ولش کن که نمیشه... باید رفت صحبت کرد اعتراض کرد ... نه برای کاهش قیمت برای افزایش کیفیت ... تغییر سرویسها ..اضافه کردن 1 به دهها با شرایط فعلی مخابرات برای بچه پولدارا مناسبه فقط!
آقا وقتی همه چیز رسما و عملا بیشتر از دو برابر شده چه توقعی
از اینترنت میره!! من خودم الان 256 مخابرات دارم که 16 و خورده ای
بابتش دادم! گویا از ماه بعد اگه همین سرویسم بخوام باید 30 بدم!
احتمالا همین قیمت ها یواش یواش سراسری میشه از شهرهای
کوچکتر شروع میکنن و به قول معروف چراغ خاموش دارن این
کار رو انجام میدن! نتیجه بدترش رو باید بعدا رو قیمت سایر
شرکتها هم ببینیم!
مملکت داریم!!
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
واسه شما هم شبا سرعت دانلودتون با سرویس 1024 260 هستش ؟
سرویس چند گیگ دارید ؟
یه عکسی میتونید از سرعتتون بگیرید ؟
ممنونم
كي گفته قيمت سراسريه و دارن از شهراي كوچيك گرون ميكنن؟ روز اول كه اومد 256 رو ماهي 12.5 ميدادن، تهرانم همين بود!بعد اينا پارسال گرون كردن 16.5 اما تهران همون 12.5 بود!امسالم گفتن مردم كه پول ميدن، هيچيم نميگن، هر سرويس گهي هم كه ارائه ميديم نتيجش اينه ك تمام مراكز مخابرات مردم تو صف پورتن! و در نهايت 29.5 شد! كه تهران هنوز 12.5! بريم خدا رو شكر كنم كه هنوز به 30 نرسيده و 500 تومن مونده!
هيچ وقت يادم نميره سالهاي 83-82 بود كه ميگفتن از سال 90 اينترنت رايگان ميشود!تو كلي روزنامه نوشته بود
راستي GAMER ها! پينگ محدود با نامحدود فرق داره! الان دوستم ميتونه آن شه تو يه سرور خاص اما من نميتونم! كه قبلا ميشد. (با صبانت و نامحدود خود اين خراب شده)
نه یکیه هیچ فرقی ندارن
آره 260 هست
ولی الان روی 256 ثابت وایساده اینم فیلم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه همتی بکنید بیاید چند نفری بریم
بی خورد کرده همچین جواب سربالایی بده الان قیمتاش خیلی خوبه یا سرعت که بیاد ناز کنه از این حرف های مفت بزنه
اینا از خداشونه ما صدامون در نیاد . آخه تا کی بشینیم اینا هر چی عشقشون کشید سرمون در بیارین آخرش بگیم فایده نداره بریم و این حرفا
شما دیشبم ثابت بود ؟
برای من دیشب 50 تا بالاتر نرفت
کسی شماره مستقیمشون رو نداره زنگ بزنیم ؟؟؟
دوستان اگه حضوری رفتین منم پایم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)