مشتق سوئی تابع f(x, y) = x^2+Sinxy در نقطه(2و1) در چه جهت هایی برابر با مقدار 1 است.
مشتق سوئی تابع f(x, y) = x^2+Sinxy در نقطه(2و1) در چه جهت هایی برابر با مقدار 1 است.
سلام
عکس اول برای من باز نشد و رفت تو صفحه ی فیلتر!!![]()
عکس دوم رو هم جوری از صفحه ی مانیتور گرفتین که صورت سوال اصلا معلوم نیست. ولی فکر کنم که باید همگرایی یا واگرایی رو بررسی کرد. (درسته؟) اگه منظور همون باید بگم که:
قسمت 7 واگراست. درسته که حد a_n صفره ولی اگه خودتون هم محاسبه کنین متوجه میشین که سریهم واگراست (چرا؟) چه رسد به اینکه در مخرج توان n رو از 1 به پنج ششم کوچک کنیم و صورت رو هم به توان 10 برسونیم.
قسمت 11 واگراست. چون حد a_n وقتی n به بینهایت میره به سمت صفر میل نمیکنه. حتی به سمت یک عدد متناهی هم میل نمیکنه. بلکه حد a_n به سمت بینهایت میره چون رشد تابع رادیکال از رشد توابع لگاریتمی در بینهایت، سریعتر و بزرگتره.
قسمت 12 همگراست. کلا همه ی سری هایی به فرمبه ازای a های بزرگتر از یک و متناهی همگراست.
قسمت 14 همگراست. برای درک بهتر از این قسمت، به جای سینوس، از بسط مکلورن اون در بینهایت استفاده کنید:
قسمت 15 همگراست. شرط لازم که صفر بودن حد جمله ی عمومی است برقراره. و چون همه ی جملات سری مثبته و همچنین داریم:بنابراین سری اولیه همگرای مطلقه.
قسمت 18 نمیدونم. ولی سایت والفرام گفت که همگراست البته به نظرم یکمی استدلالش به تناقض میرسه
موفق باشین.
90/10/23
سلام.
چه کمکی؟ در چه موردی؟
سلام.سلام.
چه کمکی؟ در چه موردی؟
در مورد جواب سوالی که صفحه قبل کردم.اعداد مختلط رو میگم.
این عکس اولی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم از پاسختون ...
این قسمت 15 ، n رو از کجا اوردین ضرب کردین ؟ آخه n نداشت...
تو این عکسم سئوال 6 هیچی بمخم نمیرسه ...!
سئوال 7 قسمت الف گفته حول یه خط ،ک فقط اینجاش اذیت میکنه (نگفته حول محور)
در مورد ساده کردن توانهای بالا از اعداد مختلط، علاوه بر راهنمایی خوبی که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردند، از تبدیل مختصات قطبی هم میتونین کمک بگیرین:
(قسمت سبز رنگ داخل پرانتز توضیحات تتا هستش و در عبارت سمت راست تساوی ضرب نشده)
همونطور که میبینین به توان رسوندن عبارت سمت راست تساوی به مراتب راحت تر از سمت چپ هستش.
موفق باشین.
90/10/23
سلام دوستان
یک مدلی هست توی بحث پیشبینی و احتمالات مثل پیشبینی فوتبال یا مسائل دیگه که فرمولش رو در این 6 صفحه توضیح داده من انگلیسی زیاد خوب نیست و ریاضی هم به کل تعطیلم
لینک مستقیم - 78 کیلوبایت
اصلا نمیفهمم چی شده ( در اخر مقاله بازی آرسنال و لیورپول رو طبق همین فرمول به صورت زیر پیشبینی کرده )
P(Arsenal win) = 0.497
P(Draw) = 0.261
P(Liverpool) = 0.236
که اگر در 100 ضرب بشه به درصد احتمال برد مساوی و باخت رو به ما میده
من میخوام بدونم چه شکلی اینا رو به دست آورد
این فرمولای ریاضیشو یکی به من توضیح میده و این که چه شکلی حساب میشه
پیشاپیش ممنون![]()
1)
پس واگراست.
--------------------------------------------
2) همگراست:
-------------------------------------------
3) سوال سه که دیگه واضحه همگراست و جوابش هم خیلی تابلوه. فکر کنم خودتون هم تو این قسمت مشکلی ندارین. جواب آخر میشه هشت و نیم.
-------------------------------------------
4) این قسمت هم همگراست و از روش تفکیک کسرها که بریم، سوال طوری میشه که جملات همدیگه رو خنثی میکنن و فقط جمله ی اول و آخر میمونه:
------------------------------------------
5) در سریهای توانی، اگه پایه ی توان از یک کوچکتر باشه حتما همگرا میشه. در حالت کلی برای a<1 داریم:
-----------------------------------------
6) این قسمت هم مثل سوال 5 هستش. جواب آخر میشه:
----------------------------------------
7) واگراست چون حد جمله ی عمومی صفر نمیشه و برابر بامیشه.
----------------------------------------
8) واگراست. چون حد جمله عمومی صفر نمیشه و به بینهایت میل میکنه. رشد فاکتوریل از رشد توابع نمایی بیشتره.
================================================== =====================
انتگرالی که طول خم رو باهاش محاسبه میکردیم، فرمولش چی بود؟متاسفانه این مباحث رو من سالها پیش خوندم و یادم رفته. اگه فرمولش روبگین بقیه اشو براتون حل میکنم.
در قسمت الف سوال 7 هم دقت کنین که مساحت جانبی مورد نظر با اینکه کل نمودار رو یک واحد بالا بیاریم و سپس حول محور x دوران بدیم و مساحت جانبیش رو حساب کنیم تفاوتی نمیکنه. بنابراین در معادله ی خم، به جای y قرار بدین y-1 (یعنی در حقیقت سمت راست معادله ی خم رو به علاوه ی یک کنین) و سپس حول محور x دوران بدین.
موفق باشین.
90/10/23
Last edited by davy jones; 13-01-2012 at 19:17.
فرمولش اینه :
البته مشتق FX
سئوال 7 رو میشه تا یه جایی ببرید ...راسش گیج شدم !
اینه فرمولش
هم این هم طول خم بازشون از a تا b
همینطور مشتق fx
p همون عدد پی
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)