خب خدا رو شکر ! چون گوشی روشن نشه فکر نکنم مشکلی داشته باشن ولی حتما طی میکنم باهاشون....
خب خدا رو شکر ! چون گوشی روشن نشه فکر نکنم مشکلی داشته باشن ولی حتما طی میکنم باهاشون....
دوست عزيز مگه اين دوتا گوشي برنامةهاشون مشترك نيست.
برای یکی از دوستام یه 8 گیگ تمیز دست دو خریدم 350 ، خوب خریدیم یا رفته تو پاچه ؟!
آپدیت شده به 2.2 با رام JPJPA هست .
کلی هم برنامه و بازی روشه
امین اینقدر هم خوشحال نباشخب خدا رو شکر ! چون گوشی روشن نشه فکر نکنم مشکلی داشته باشن ولی حتما طی میکنم باهاشون....چون مشکل سه دکمه داشته باشه گوشی , گوشی به صورت کاملا عادی روشن میشه و اونوقته که باید با فروشنده ی سیکل دار بشینی توو سر و کله ی هم بزنی که دانلودیگ چیه ریکاوری چی چیه
اونا میگن خب گوشی هم که به سلامتی روشن شد مبارکه
حالا بیا بهشون بفهمون که من میخواستم یجور دیگه روشن شه
------------------
بیش از حد نگران مشکل سه دکمه هستین , این یه مشکل نرم افزاریه , من خودم گوشیم رو وقتی میخریدم دیدم که این مشکل رو داره ولی اون موقع اکثر گوشی ها این مشکل رو داشتن و باید سه روز توو بازار میگشتی و با بیست نفر دعوا میکردی تا یه گوشی بدون این سه دکمه ی قفل شده گیرت میومد (همشون سوا شده بودن چون قبلش ملت بدجوری میترسیدن) , این یه مشکل نرم افزاری هستش و منم اون موقع اطلاع داشتم , برا همین اصرار نکردم و همون اولین گوشی که تستش کردم و دیدم همه چیش سالمه خریدم . شمام از من میشنوید اینقدر خودتون رو به آب و آتیش نزنید , درست کردنش سه دقیقه بیشتر وقت نمیخواد . حالا خود دانید
سلام, من چند روش تو اینترنت دیدم (مثلا:[), یعنی به نظر شما تمام گوشیهای مشکل دارو با یک روشا میشه درست کرد ؟ اگه جواب مثبت, شما چه روشی پیشنهاد میدین؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اینجا کسی نمی خواد گالکسیش رو بفروشه؟
ای بابا بهزاد تو یه چیز میگی این دوستمون یه چیز دیگهامین اینقدر هم خوشحال نباشچون مشکل سه دکمه داشته باشه گوشی , گوشی به صورت کاملا عادی روشن میشه و اونوقته که باید با فروشنده ی سیکل دار بشینی توو سر و کله ی هم بزنی که دانلودیگ چیه ریکاوری چی چیه
اونا میگن خب گوشی هم که به سلامتی روشن شد مبارکه
حالا بیا بهشون بفهمون که من میخواستم یجور دیگه روشن شه
![]()
بهزاد venice رو که میشناسی؟ علاالدین مغازه داره میخوام از اون بگیرم کلیم فحش میدم بخواد واسه من قت بازی در بیاره![]()
خوبه بنظرم. شادباش میگوییم![]()
فایر فاکس که مثل اپرا وصل نشد این دانلود منیجر هم جواب نداد .با گوشی های سیمبین دانلود میشه
با سلام خدمت دوستان
امروز خواستم رام گوشیم (گالکسی s-i9000) رو که دیروز به ورژن 2.3.3 آپدیت کرده بودم به ورژن i9000JPJPM تغییر بدم اما موقع آپدیت گیر کرد حدود 10 دقیقه هم ایستادم چند مرحله رفت اما بعد تغییری نکرد ناچارا کابل گوشیو جدا کردم و باتری گوشی رو هم درآورم اما الان دیگه گوشی روشن نمیشه و کلا صفحه مشکیه و حتی تو حالت دانلودینگ و ریکاوری هم نمیره و فقط وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم و دکمه پاور رو نگه میدارم یه سخت افزار شناسایی میکنه بنام SEC S5PC110 Test B/D همین نمیدونم چکارش کنم البته این رو هم بگم موقع فلش باتری حدود 75 درصد بود و سیم کارتم توگوشیم بود نمیدونم ربطی داره یا نه لطفا اگه میتونید منو راهنمایی کنید چه کار کنم
با تشکر
عکس بوت شدن میاد ؟! .. نیم ساعت باتری رو در بیار ...
حافظه خارجی + سیم کارت هم در بیار ... بعد نیم ساعت .... باتریو جا بزن .. ببرش تو دانلودینگ...
این سخت افزار هم که شناسایی میکنه مربوطبه پردازندشه !
شما اصلا قبل از اینکه برگردی به رام .. نگاه کردی که رامی که ریختی بوت لودرش قفل هست یا خیر؟!
بله دوست عزیز... این مشکل ساپورت فلش فقط در رام 2.1 ! اون هم استوک بود همون موقع هم با نصب نرم افزار حل میشد از 2.2 به بعد هم کلا فلش رو ساپورت میکنه..دوستان گالاکسی فلش رو پشتیبانی نمیکنه ؟
اره خوب خریدی ! فقط رامشو عوض کن که بیخوده.برای یکی از دوستام یه 8 گیگ تمیز دست دو خریدم 350 ، خوب خریدیم یا رفته تو پاچه ؟!
آپدیت شده به 2.2 با رام JPJPA هست .
-------------------------------
i9003 و i9000 برنامه هاشون فرق میکنه با هم فقط ! بازی هاشون مشترکه ! .. اون هم نه همه بازیها. بازیهای جدید که قویتر هستش روی I9003 جواب نخواهد داد...
تقریبا چیپ گرافیکی i9000 تا 6 برابر قویتر از چیپ گرافیکی ! i9003 هستش ! فقط چون از یک خانواده هستن .. بازیهاشون میتونه مشترک باشه (چیپ گرافیکی از یک خانواده هست)
10 بار گفتیم این اسم i9003 رو از بالای این تاپیک بردارید ! بگردم این مدیران زحمت کش رو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)