تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 634 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421461511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خب خدا رو شکر ! چون گوشی روشن نشه فکر نکنم مشکلی داشته باشن ولی حتما طی میکنم باهاشون....

پروفشنال soranstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    100% برنامه های I9000 بیشتر و بهتر از I9003 هستش .
    چون خواهان بیشتری داره و از لحاظ سخت افزاری هم قویتره.
    سپاسگذارم.
    دوست عزيز مگه اين دوتا گوشي برنامةهاشون مشترك نيست.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برای یکی از دوستام یه 8 گیگ تمیز دست دو خریدم 350 ، خوب خریدیم یا رفته تو پاچه ؟!
    آپدیت شده به 2.2 با رام JPJPA هست .
    کلی هم برنامه و بازی روشه

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

؟ دقیقا میخوام بدونم اگه مشکل داشته باشه قاعدتا گوشی نباید روشن بشه درسته؟
    اگه این طور باشه خوبه دهن به دهن فروشندم نمیشی!!
    خب خدا رو شکر ! چون گوشی روشن نشه فکر نکنم مشکلی داشته باشن ولی حتما طی میکنم باهاشون....
    امین اینقدر هم خوشحال نباش چون مشکل سه دکمه داشته باشه گوشی , گوشی به صورت کاملا عادی روشن میشه و اونوقته که باید با فروشنده ی سیکل دار بشینی توو سر و کله ی هم بزنی که دانلودیگ چیه ریکاوری چی چیه اونا میگن خب گوشی هم که به سلامتی روشن شد مبارکه حالا بیا بهشون بفهمون که من میخواستم یجور دیگه روشن شه

------------------

بیش از حد نگران مشکل سه دکمه هستین , این یه مشکل نرم افزاریه , من خودم گوشیم رو وقتی میخریدم دیدم که این مشکل رو داره ولی اون موقع اکثر گوشی ها این مشکل رو داشتن و باید سه روز توو بازار میگشتی و با بیست نفر دعوا میکردی تا یه گوشی بدون این سه دکمه ی قفل شده گیرت میومد (همشون سوا شده بودن چون قبلش ملت بدجوری میترسیدن) , این یه مشکل نرم افزاری هستش و منم اون موقع اطلاع داشتم , برا همین اصرار نکردم و همون اولین گوشی که تستش کردم و دیدم همه چیش سالمه خریدم . شمام از من میشنوید اینقدر خودتون رو به آب و آتیش نزنید , درست کردنش سه دقیقه بیشتر وقت نمیخواد . حالا خود دانید

5. 2 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بیش از حد نگران مشکل سه دکمه هستین , این یه مشکل نرم افزاریه , من خودم گوشیم رو وقتی میخریدم دیدم که این مشکل رو داره ولی اون موقع اکثر گوشی ها این مشکل رو داشتن و باید سه روز توو بازار میگشتی و با بیست نفر دعوا میکردی تا یه گوشی بدون این سه دکمه ی قفل شده گیرت میومد (همشون سوا شده بودن چون قبلش ملت بدجوری میترسیدن) , این یه مشکل نرم افزاری هستش و منم اون موقع اطلاع داشتم , برا همین اصرار نکردم و همون اولین گوشی که تستش کردم و دیدم همه چیش سالمه خریدم . شمام از من میشنوید اینقدر خودتون رو به آب و آتیش نزنید , درست کردنش سه دقیقه بیشتر وقت نمیخواد . حالا خود دانید
    سلام, من چند روش تو اینترنت دیدم (مثلا:[
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ), یعنی به نظر شما تمام گوشیهای مشکل دارو با یک روشا میشه درست کرد ؟ اگه جواب مثبت, شما چه روشی پیشنهاد میدین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اینجا کسی نمی خواد گالکسیش رو بفروشه؟

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

امین اینقدر هم خوشحال نباش چون مشکل سه دکمه داشته باشه گوشی , گوشی به صورت کاملا عادی روشن میشه و اونوقته که باید با فروشنده ی سیکل دار بشینی توو سر و کله ی هم بزنی که دانلودیگ چیه ریکاوری چی چیه اونا میگن خب گوشی هم که به سلامتی روشن شد مبارکه حالا بیا بهشون بفهمون که من میخواستم یجور دیگه روشن شه
    ای بابا بهزاد تو یه چیز میگی این دوستمون یه چیز دیگه
    بهزاد venice رو که میشناسی؟ علاالدین مغازه داره میخوام از اون بگیرم کلیم فحش میدم بخواد واسه من قت بازی در بیاره

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

برای یکی از دوستام یه 8 گیگ تمیز دست دو خریدم 350 ، خوب خریدیم یا رفته تو پاچه ؟!
    کلی هم برنامه و بازی روشه
    خوبه بنظرم. شادباش میگوییم

10. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه بار از مرورگر فایرفاکس استفاده کن...
    اگه نشد دانلود منجر download buddy رو نصب کن
    فایر فاکس که مثل اپرا وصل نشد این دانلود منیجر هم جواب نداد .با گوشی های سیمبین دانلود میشه

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    امروز خواستم رام گوشیم (گالکسی s-i9000) رو که دیروز به ورژن 2.3.3 آپدیت کرده بودم به ورژن i9000JPJPM تغییر بدم اما موقع آپدیت گیر کرد حدود 10 دقیقه هم ایستادم چند مرحله رفت اما بعد تغییری نکرد ناچارا کابل گوشیو جدا کردم و باتری گوشی رو هم درآورم اما الان دیگه گوشی روشن نمیشه و کلا صفحه مشکیه و حتی تو حالت دانلودینگ و ریکاوری هم نمیره و فقط وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم و دکمه پاور رو نگه میدارم یه سخت افزار شناسایی میکنه بنام SEC S5PC110 Test B/D همین نمیدونم چکارش کنم البته این رو هم بگم موقع فلش باتری حدود 75 درصد بود و سیم کارتم توگوشیم بود نمیدونم ربطی داره یا نه لطفا اگه میتونید منو راهنمایی کنید چه کار کنم
    با تشکر

عکس بوت شدن میاد ؟! .. نیم ساعت باتری رو در بیار ...

حافظه خارجی + سیم کارت هم در بیار ... بعد نیم ساعت .... باتریو جا بزن .. ببرش تو دانلودینگ...

این سخت افزار هم که شناسایی میکنه مربوطبه پردازندشه !

شما اصلا قبل از اینکه برگردی به رام .. نگاه کردی که رامی که ریختی بوت لودرش قفل هست یا خیر؟!

دوستان گالاکسی فلش رو پشتیبانی نمیکنه ؟
    بله دوست عزیز... این مشکل ساپورت فلش فقط در رام 2.1 ! اون هم استوک بود همون موقع هم با نصب نرم افزار حل میشد از 2.2 به بعد هم کلا فلش رو ساپورت میکنه..

اره خوب خریدی ! فقط رامشو عوض کن که بیخوده.

-------------------------------

i9003 و i9000 برنامه هاشون فرق میکنه با هم فقط ! بازی هاشون مشترکه ! .. اون هم نه همه بازیها. بازیهای جدید که قویتر هستش روی I9003 جواب نخواهد داد...

تقریبا چیپ گرافیکی i9000 تا 6 برابر قویتر از چیپ گرافیکی ! i9003 هستش ! فقط چون از یک خانواده هستن .. بازیهاشون میتونه مشترک باشه (چیپ گرافیکی از یک خانواده هست)

10 بار گفتیم این اسم i9003 رو از بالای این تاپیک بردارید ! بگردم این مدیران زحمت کش رو.

13. 4 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •