من RSSI تقریبا -73 و CINR یکیش 22 و یکیش 28، سرعتم خوبه و مشکلی ندارم
من RSSI تقریبا -73 و CINR یکیش 22 و یکیش 28، سرعتم خوبه و مشکلی ندارم
دوستان سلام
من router dlink dir 600 دارم میخوام بدونم چطوری میتونم روتر رو جوری تنظیم کنم که مثلا یه کاربر سرعت مشخصی داشته باشه و بیشتر نشه ؟؟؟
Last edited by ata.royalfalcon; 18-07-2011 at 20:20.
دوستان من میخوام 2 مگ بگیرم به خونه میدن؟یا راهی هست که بشه گرفت؟
از نظر قطعی چطور هست؟ و این دائمی و اعتباری چی هست؟
من برای دانلود گیگی 350 میدم این به بهتر هست یا 6 ماه 2 مگ بگیرم؟؟
ای بابا ایرانسل چه ناز میکنه برا پول گرفتن هم زنگ نمیزنه تایید نهایی کنه !!! دیر.ز خانومه میگفت تا فردا حداکثر باهاتون تماس میگیرن فعلا که خبری نیست ! دوستان با شما چه زمانی تماس گرفتن برا تایید نهایی ؟ 1 هفته بعد ار ثبت نام؟
من شنبه برای یکی از دوستان ثبت نام کردم ( صبح ) ..... ظهر زنگ زدن و گفتن پول بریزین .... پول رو شب ریختم براش .... یکشنبه که تعطیل بود ... دیروز ( دوشنبه ) اومدن تحویلش دادن و الان داره استفاده می کنه ... طرح نیمه شعبان بود ....
منم صبح 1 شنبه ثبت نام کردم دوشنبه دیروز که اصلا تماسی نگرفتن خودم زنگ زدم که اینو گفت الانم از صبح هیچ تماسی از ایرانسل نداشتم که بدونم آخر تکلیفم چیه ! فک کنم یه تیم تشکیل دادن دارن آنالیز میکننالان نامه هست همه چی محیاست ایرانسل داره ناز میکنه !
البته من روز نصب مودم رو 5 شنبه انتخاب کردم میتونه به اون ربطی داشته باشه ؟
نمیدونم چرا امروز از همه جا مثل ایرانخودرو شرکت صبانت و مخابرات پشت هم باهام تماس میگرن منم به هوای ایرانسل بر میدارم ضایع میشم![]()
Last edited by isbn; 19-07-2011 at 12:51.
منطقه زرد الزاما بایدمودم فضای بازباشه یا یه جورایی مودم داخلی هم جواب میده؟
شما ثبت نام که کردین باهاتون تماس میگیرن اگه مودم فضای باز لازم داشتین بهتون میگن و شما میتونید تصمیم بگیرید که پول رو بریزید به حساب ایرانسل یا از سرویس دیگه ای استفاده کنید!ممکنه نقشه ای که دیدین آپدیت نشده باشه و الان منطقه تون سبز سبز باشه!راه حل پیشنهادیه دیگه اینه که اگر تو آشنا ها کسی وایمکس ایرانسل داره مودمشو بیاره محل مورد نظر شما و به سیستم شما وصل کنه و با اکانت خودش بره نت ببینید سرعتش چطوره؟اگر خوب بود یعنی حله و نقشه کشکه!(اینم مزیت وایمکسه که قابل حمل به هر نقطه ی تحت پوشش هست)
برای گرفتن سرعت بالای256 باید یه نامه از یه شرکت یا دانشگاه یا .. داشته باشید.متن نامه تو صفحات گذشته بارها نوشته شده میتونید ازاونها استفاده کنید.(یه چیز فرمالیتست.پارتی داشته باشی که میدونم حتما ً خواهی داشت،حله)
قطعی نداره مگر اینکه سرویس کلی قطع بشه که کم پیش میاد و زود برطرف میکننش.دائمی مثل موبال دائمی میمونه براتون قبض میاد و پولشو پرداخت میکنید و اگرم پرداخت نکنید از پیش پرداختی که موقع ثبت نام ازتون گرفتن کم میشه!!!قابل تبدیل به اعتباری هم نیست!!
اعتباری مثل سیم کارت اعتباریه!هر وقت تعرفتون تموم شد با کارت شارژ ایرانسل یا عابر بانک شتاب اندازه آبونمان ماهیانه پرداخت میکنید و شارژ میشه و چون پیش پرداخت نداره ضرر مالی هم نداره!من اعتباری رو پیشنهاد میکنم.
سوال آخرتون رو خودتون باید چک کنید ببینید اقتصادی به نفعتونه یا خدماتی؟اگر اقتصادی فکر کنید ایانسل گرونه،اگر خدماتی فکر کنید همموفق باشید
راستی این خط مشی برا نامخدود ها قضیش چیه ؟ یعنی چند گیگ در ماه آخر ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)