تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 1291 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421461511911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چراغ های مودم همیشه ملاک آنتن دهی نیستند. بهترین میزان برای آنتن دهی مقدار RSSI هست که در Statuse مودم قابل دیدن است و باید بین -50 تا -70 باشه
    در مورد افت سرعت هم بیشترین مشکل احتمالا مربوط به تداخل امواج است واگرنه وایمکس هیچ افت سرعتی نداره.
    آدرس 192.168.1.1 را در مرورگر وارد کنید و یوزر نیم پسوورد را admin بزنید و به قسمت WiMax Status بروید و گزینه CINR را نگاه کنید. مقدار استاندارد CINR باید بین -14 تا -28 باشه. در صورتی که این مقدار بره بالای -30 قطعا افت سرعت و نوسان زیاد خواهید داشت و باید جای مودم را عوض کنید.
    من RSSI تقریبا -73 و CINR یکیش 22 و یکیش 28، سرعتم خوبه و مشکلی ندارم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    من router dlink dir 600 دارم میخوام بدونم چطوری میتونم روتر رو جوری تنظیم کنم که مثلا یه کاربر سرعت مشخصی داشته باشه و بیشتر نشه ؟؟؟
    Last edited by ata.royalfalcon; 18-07-2011 at 20:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان من میخوام 2 مگ بگیرم به خونه میدن؟یا راهی هست که بشه گرفت؟

از نظر قطعی چطور هست؟ و این دائمی و اعتباری چی هست؟

من برای دانلود گیگی 350 میدم این به بهتر هست یا 6 ماه 2 مگ بگیرم؟؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ای بابا ایرانسل چه ناز میکنه برا پول گرفتن هم زنگ نمیزنه تایید نهایی کنه !!! دیر.ز خانومه میگفت تا فردا حداکثر باهاتون تماس میگیرن فعلا که خبری نیست ! دوستان با شما چه زمانی تماس گرفتن برا تایید نهایی ؟ 1 هفته بعد ار ثبت نام؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا ایرانسل چه ناز میکنه برا پول گرفتن هم زنگ نمیزنه تایید نهایی کنه !!! دیر.ز خانومه میگفت تا فردا حداکثر باهاتون تماس میگیرن فعلا که خبری نیست ! دوستان با شما چه زمانی تماس گرفتن برا تایید نهایی ؟ 1 هفته بعد ار ثبت نام؟
    من شنبه برای یکی از دوستان ثبت نام کردم ( صبح ) ..... ظهر زنگ زدن و گفتن پول بریزین .... پول رو شب ریختم براش .... یکشنبه که تعطیل بود ... دیروز ( دوشنبه ) اومدن تحویلش دادن و الان داره استفاده می کنه ... طرح نیمه شعبان بود ....

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من شنبه برای یکی از دوستان ثبت نام کردم ( صبح ) ..... ظهر زنگ زدن و گفتن پول بریزین .... پول رو شب ریختم براش .... یکشنبه که تعطیل بود ... دیروز ( دوشنبه ) اومدن تحویلش دادن و الان داره استفاده می کنه ... طرح نیمه شعبان بود ....

منم صبح 1 شنبه ثبت نام کردم دوشنبه دیروز که اصلا تماسی نگرفتن خودم زنگ زدم که اینو گفت الانم از صبح هیچ تماسی از ایرانسل نداشتم که بدونم آخر تکلیفم چیه ! فک کنم یه تیم تشکیل دادن دارن آنالیز میکنن الان نامه هست همه چی محیاست ایرانسل داره ناز میکنه !

البته من روز نصب مودم رو 5 شنبه انتخاب کردم میتونه به اون ربطی داشته باشه ؟

نمیدونم چرا امروز از همه جا مثل ایرانخودرو شرکت صبانت و مخابرات پشت هم باهام تماس میگرن منم به هوای ایرانسل بر میدارم ضایع میشم
    Last edited by isbn; 19-07-2011 at 12:51.

داره خودمونی میشه amehsany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منطقه زرد الزاما بایدمودم فضای بازباشه یا یه جورایی مودم داخلی هم جواب میده؟

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منطقه زرد الزاما بایدمودم فضای بازباشه یا یه جورایی مودم داخلی هم جواب میده؟
    شما ثبت نام که کردین باهاتون تماس میگیرن اگه مودم فضای باز لازم داشتین بهتون میگن و شما میتونید تصمیم بگیرید که پول رو بریزید به حساب ایرانسل یا از سرویس دیگه ای استفاده کنید!ممکنه نقشه ای که دیدین آپدیت نشده باشه و الان منطقه تون سبز سبز باشه!راه حل پیشنهادیه دیگه اینه که اگر تو آشنا ها کسی وایمکس ایرانسل داره مودمشو بیاره محل مورد نظر شما و به سیستم شما وصل کنه و با اکانت خودش بره نت ببینید سرعتش چطوره؟اگر خوب بود یعنی حله و نقشه کشکه!(اینم مزیت وایمکسه که قابل حمل به هر نقطه ی تحت پوشش هست)

دوستان من میخوام 2 مگ بگیرم به خونه میدن؟یا راهی هست که بشه گرفت؟

از نظر قطعی چطور هست؟ و این دائمی و اعتباری چی هست؟

من برای دانلود گیگی 350 میدم این به بهتر هست یا 6 ماه 2 مگ بگیرم؟؟
    برای گرفتن سرعت بالای256 باید یه نامه از یه شرکت یا دانشگاه یا .. داشته باشید.متن نامه تو صفحات گذشته بارها نوشته شده میتونید ازاونها استفاده کنید.(یه چیز فرمالیتست.پارتی داشته باشی که میدونم حتما ً خواهی داشت،حله)
    قطعی نداره مگر اینکه سرویس کلی قطع بشه که کم پیش میاد و زود برطرف میکننش.دائمی مثل موبال دائمی میمونه براتون قبض میاد و پولشو پرداخت میکنید و اگرم پرداخت نکنید از پیش پرداختی که موقع ثبت نام ازتون گرفتن کم میشه!!!قابل تبدیل به اعتباری هم نیست!!
    اعتباری مثل سیم کارت اعتباریه!هر وقت تعرفتون تموم شد با کارت شارژ ایرانسل یا عابر بانک شتاب اندازه آبونمان ماهیانه پرداخت میکنید و شارژ میشه و چون پیش پرداخت نداره ضرر مالی هم نداره!من اعتباری رو پیشنهاد میکنم.
    سوال آخرتون رو خودتون باید چک کنید ببینید اقتصادی به نفعتونه یا خدماتی؟اگر اقتصادی فکر کنید ایانسل گرونه،اگر خدماتی فکر کنید هم موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

راستی این خط مشی برا نامخدود ها قضیش چیه ؟ یعنی چند گیگ در ماه آخر ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

راستی این خط مشی برا نامخدود ها قضیش چیه ؟ یعنی چند گیگ در ماه آخر ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •