تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 1049 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421461511911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام می خواستم قیمت سینمای خانگی سونی رو بدونم یه چیزی بین 500تا 1000.000
    و همین قیمت با برند بهتر ؟
    چه مدلی مد نظزتون هست؟تو این قیمت ها سونی چند مدل سینما داره.
    با بودجه یک میلیون مطمئنا انتخاب بهتری هست مثل rs77 پایونیر.

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

سلام بچه ها
    تازه دارم می روم و تحقیق می کنم یک Lcd بگیرم و م یخوام باهاش سینمای خانوده بگیرم و جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم دربارش سول کنم
    درباره اس سیدی سوالم رو در قسمت خودش پرسیدم و الان سراغ سینمای خانواده اومدم
    بچه ها من اصلا تو این زینه یکم اطلاعات هم ندارم و اصلا نمی دونه چه جوری یک چیز خوب بگیرم خواهش می کنم بهم بگید چی خوبه و چی بده و چه مدلی خوب بید
    چیز های گرون و خیلی قوی نم یخوام البته حرفه ای می خوام
    و بچه ها می شه اصطلاحات درباره این موضوع رو بهم بگید که گنگ نشوم
    چون زیاد اطلاع ندارم
    ممون می شوم توضیح بهم بدید
    شما اول از همه سقف بودجتون رو مشخص کنید تا بشه پیشنهاد داد.اصطلاح خاصی هم نیست که نیاز به توضیح باشه.همه چیز روشنه؛باز هر چیزی به نظرتون گنگ هست همینجا بپرسید دوستان می تونن کمکتون کنند.

---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

بچه ها این
    HT-C5550 سام یا این

BCS-707 پایونیر یا این

DAV-DZ910

سونی
    بین این سه مدلی که انتخاب کردید dz910 سونی بلوری نیست.سینما بلوری مد نظرتون هست یا نه؟

2. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام اقا رايان
    بعد از كلي گشت و گذار تو اين چند هفته دو تا مورد مونده انتخاب كنم از بين برند cerwinvega و monitor audio موندم
    تو سرين وگا مدل ve 12 و Cerwin-Vega XLS-28 موندم

VE-12
    $239.00
    AVAILABILITY: OUT OF STOCK
    Ships within 10 business days
    12" 3-Way Tower Speaker
    (Preliminary specifications subject to change.)

The large, 3-way designs with Bass Reflex and 12-inch woofer, respectively, kick out the high volume and articulated bass that have made Cerwin-Vega famous. They're perfect for everything from the tight definition of mid- and high-frequency rock and jazz to the deep bass of hip-hop and R&B.
    • Frequency Response: 28 Hz ‐ 20 kHz
    • Peak Power Handling: 300 watts
    • Sensitivity (1w/1m): 93 dB
    • 5¼" Midrange with Fiber Impregnated Cone
    • 1¼" Treated Silver Mylar Tweeter with Ferro Fluid
    • 12" Cast Frame High Excursion Woofer
    • Protection: Self Resetting, PTC (tweeter), Fuse (woofer)
    • Elegant Black-Ash Enclosure

XLS-28
    $299.00
    AVAILABILITY: OUT OF STOCK
    Ships within 10 business days
    8" 3-Way Floor Speaker
    The most popular tower in the Classic Series, the XLS-28 offers three-way performance in stylish enclosure. Featuring Dual 8", cast frame high excursion woofer, the XLS includes a 6.5-inch mid-range speaker and a 1-inch soft dome tweeter coupled to a proprietary mid and high frequency waveguide.
    Frequency Response:
    • 45 Hz - 20 kHz (-3 dB)
    • 38 Hz - 20 kHz (-10 dB)
    • Power Handling: 200 watts (Peak)
    • Sensitivity in SPL: 89.8 dB (@ 8 ohms @ 1 meter full)
    • 6.5" Midrange with Fiber Impregnated Cone
    • 1" Soft Dome Tweeter with Ferro Fluid
    • Dual 8" Cast Frame High Excursion Woofers
    • Proprietary Mid and High Frequency Waveguide
    • Fuse Protection
    Elegant Black-Ash Enclosure
    سلام.خب آمپلی فایر چی هست؟و اینکه عرض کنم قیمت هایی که نوشتید با قیمت هایی که این بلندگوها اینجا پیدا میشه متفاوته.یعنی تقریبا دو برابره.
    cerwinVega نشنیدم.monitor audio شنیدم معمولیه و الیته به نظرم کمی گرون با توجه به صدا.

---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

سینمای خانگی سونی DAV-F500 چطوره
    گرون و ضعیف.ارزش خرید نداره.

4. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    ببينيد معمولا يك سري استانداردها وجود داره كه تو هم سينما خانگي ها هم اعمال ميشه مگر مدل هاي خيلي ضعيف كه موضوع بحث ما نيست.
    حالا بعضي از افراد هستند كه امكاناتي فراتر از استاندارهاي يك سينما خانگي مي خوان و هر برند و هر مدلي مي تونه يكي دوتا شايد هم بيشتر از اين امكانات رو داشته باشه مثل ساپورت هارد اكسترنال،ضبط روي usb،خوندن يك سري فرمت هاي فشرده،ورودي خروجي هاي بيشتر و ....
    شما اگر انتظاراتي در حد معمول و استاندارد داريد خب انتخاب يك سينما خانگي با بودجه مد نظرتون كار راحتي هستش.كافيه تست صدا و تصوير بگيريد.
    با بودجه 500 تومن در حال حاضر به نظرم 787 پايونير از بقيه برندها تو زمينه تفكيك صدا بهتر هستش.

دورود

با تشکر از شما دوست عزیز.
    پایونییر 777 از نظر ظاهری که دیدم عالی بود فقط چندتا سوال:
    1- این سینما خانگی HDMI تا 1080p ساپورت می کنه؟ من یک دستگاه WD HD TV Live می خوام بگیرم، می خواستم بدونم رو این خوب جواب میده!؟
    2- پشت دستگاه پخش کننده وسترن خروجی اوپتیکال هستش برای وصل کردن به سینمای خانگی. می خواستم ببینم این سینمای خانگی پاییونیری که معرفی کردید(777) ورودی اوپتیکال داره؟
    3- این سینما صدای دالبی رو پشتیبانی می کنه؟
    4- میشه یه سایت بدید که بتونم تمامی مشخصاتشو ببینم. سایت خودش رفتم چیزی زیادی نگفته بود.

ممنون میشم پاسخ بدید.

بدرود

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه مدلی مد نظزتون هست؟تو این قیمت ها سونی چند مدل سینما داره.
    با بودجه یک میلیون مطمئنا انتخاب بهتری هست مثل rs77 پایونیر.

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

شما اول از همه سقف بودجتون رو مشخص کنید تا بشه پیشنهاد داد.اصطلاح خاصی هم نیست که نیاز به توضیح باشه.همه چیز روشنه؛باز هر چیزی به نظرتون گنگ هست همینجا بپرسید دوستان می تونن کمکتون کنند.

---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

بین این سه مدلی که انتخاب کردید dz910 سونی بلوری نیست.سینما بلوری مد نظرتون هست یا نه؟
    نه دوست عزیز dvd باشه کافیه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دورود

با تشکر از شما دوست عزیز.
    پایونییر 777 از نظر ظاهری که دیدم عالی بود فقط چندتا سوال:
    1- این سینما خانگی HDMI تا 1080p ساپورت می کنه؟ من یک دستگاه WD HD TV Live می خوام بگیرم، می خواستم بدونم رو این خوب جواب میده!؟
    2- پشت دستگاه پخش کننده وسترن خروجی اوپتیکال هستش برای وصل کردن به سینمای خانگی. می خواستم ببینم این سینمای خانگی پاییونیری که معرفی کردید(777) ورودی اوپتیکال داره؟
    3- این سینما صدای دالبی رو پشتیبانی می کنه؟
    4- میشه یه سایت بدید که بتونم تمامی مشخصاتشو ببینم. سایت خودش رفتم چیزی زیادی نگفته بود.

ممنون میشم پاسخ بدید.

بدرود
    پايونير 787 منظور من هست.
    1-اين سينما تا رزولوشن 480p رو ساپورت مي كنه و upscal تا 1080P داره مثل همه سينماهاي ديگه.اگر شما بخوايد HD پلير بگيريد كاري به خروجي تصوير سينما نداريد و فقط با ورودي صداي سينما كار داريد.
    2-بله ورودي اپتيكال داره.
    3-بله صداي دالبي و dts رو پشتيباني مي كنه.
    4-
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

نه دوست عزیز dvd باشه کافیه
    پس يا اين حساب يه سرچي بفرماييد و چند مدل سينما ديگه مطابق با سليقتون انتخاب كنيد تا دور همديگه بررسي كنيم ببينيم كدوم براي شما مناسب تره.سقف بودجتون رو هم اگه بفرماييد به همراه انتظاراتتون منم مي تونم كمي كمك كنم.

8. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان بنده تصمیم گرفتم تا محدوده 450 یه سینمای خانگی بگیرم و به دنبال امکاناتی به شرح ذیل هم هستم ممنون می شم اگر مدلی یا مارکی مناسب برای خرید معرفی کنید ...
    صدای مناسب منظور بیشتر کیفیت هست
    پخش فرمت Mkv
    ترجیحاً بلندگوهای بی سیم داشته باشه منظور باندهای عقب خوبه>>.

واقعیت توی بازار گشتم یه مدل ال جی که یادم نمی آید گیرم اومد و یه مدل فیلیپس که به نظرم 5580 بود خوشحال میشم راهنمایی کنید راستی به نظر شما برم از بانه بیارم میشه با همین پول مدل بهتر با امکانات بالاتر پیدا کرد ؟؟؟( مثلا بلو ری داشته باشه ))

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید مخصوصا آقا رایان
    من ال ای دی سونی خریدم و یه سینما خانگی 787:
    میخواستم بپرسم اگه با کابل اپتیکال tv رو به 787 وصل کنم صدا 5.1 دالبی میشه؟
    یا باید تنظیماتی انجام بدم؟
    یا اصلا امکان نداره صدای tv به صورت 5.1 از سینما خانگی خارج بشه؟
    ممنون

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    می خواستم ببینم سینمای خانگی هامرز خوبه؟
    من مدل TT-406R رو امروز دیدم 280 البته پلیرش نیازم نیست چون می خواهم به کامپیوتر وصل کنم چون ددیم قیمتش مناسبه می خواهم بگیرم
    به نظرتون خوبه امروز می خواهم بگیرم؟
    در این رنج چیز بهتری هم هست؟کیفیت صدا برام مهمه
    ممنون

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پايونير 787 منظور من هست.
    1-اين سينما تا رزولوشن 480p رو ساپورت مي كنه و upscal تا 1080P داره مثل همه سينماهاي ديگه.اگر شما بخوايد HD پلير بگيريد كاري به خروجي تصوير سينما نداريد و فقط با ورودي صداي سينما كار داريد.
    2-بله ورودي اپتيكال داره.
    3-بله صداي دالبي و dts رو پشتيباني مي كنه.
    4-
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

پس يا اين حساب يه سرچي بفرماييد و چند مدل سينما ديگه مطابق با سليقتون انتخاب كنيد تا دور همديگه بررسي كنيم ببينيم كدوم براي شما مناسب تره.سقف بودجتون رو هم اگه بفرماييد به همراه انتظاراتتون منم مي تونم كمي كمك كنم.
    بودجه 700 راستش برای خونه میخوام tv ام سونی هست 787 چطوره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

نظرتون در مورد پایونر BCS 707 چیه?کلا تو رنج 800 تا 1تومن بهترین انتخاب چیه؟کسی میدونه نمایندگی پایونر تو اصفهان کجاست برا خرید سینما خانگی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •