تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 428 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

نه داداش زود قضاوت کردی ... این دوستان که میگم تو ایران نیستن تو روسیه شرکت بازیسازی دارن ... الانم سه ساله پروژه های جزئی از شرکتای بزرگ میگیرن .... بعضی مواقع هم DLC میساختن .... تازه دارن خودشون شروع میکنن به بازی مستقل ساختن ....
    قبلا با کرای کار میکردن جدیدا رو آوردن به آنریل.... یکی از اعضای این شرکت ایرانیه و البته دوست بنده .... فقط وقتی داشت برام آنریل اسکریپتو کلی توضیح میداد بین حرفاش گفته بود یه سری چیزا رو شخصی سازی کردن ... گفتم شاید امکانش باشه تو یو دی کی هم یه راهی پیدا کنیم بتونیم یه سری چیزا رو شخصی تر کنیم .... کلا تیری در تاریکی زدم ...
    سایتشونو داشتم .... ببینم بتونم دوباره باهاش تماس بگیرم آدرس سایتشونو میدم .....
    بهش گفته بودم بیاد تو این فروما کمکمون کنه از تجربیاتش استفاده کنیم ... گفت وقت کنه میاد ... اگه بخواد بیاد همینجا عضوش میکنم ....

فقط یه چیز دیگه ... من الان میخوام تمام کلاسامو همونجوری از پایه بنویسم ....منتها نمیتونم خیلی از بخشا رو متوجه بشم ....
    فکر کنم واسه اینه که آنریل اسکریپتو درست یاد نگرفتم .... پیشنهادی نداری برای این که بتونم آنریل اسکریپتو یه مقدار جزئی تر یاد بگیرم؟
    کلا جزئ به جزئ میدونم چی به چیه ولی وقتی میخوام یه کلاس بنویسم قاطی میکنم ... نمیدونم فهمیدی مشکلم چیه یا نه ...
    اوایل که با جاوا کار میکردم همینجوری بود .... ولی بعد یه مدت کم کم بهتر شد .... راه حلی نداری فهم کلیمو از انریل اسکریپت بالا ببرم ؟
    محمد حسین جان شما اول باید انریل اسکریپت رو کامل یاد بگیری . همیشه که نمیشه همه چیز رو به این زودی یاد گرفت شما اول سعی کن انریل اسکریپت رو با همین کدهای UT یاد بگیری زمان زیادی نمیبره اونجوری متوجه کل کار میشی می فهمی که چی به چیه . ساختار کد نویسی توی UDK و UT تقریبا مثل همه یا نه اصلا چرا تقریبا یکی ان شما فقط باید یاد بگیری چه جوری از اونا استفاده کنی اصولش رو بدونی مشکلی واست پیش نمیاد.
    درضمن در مورد نوشتن دوباره کلاس ها شما می تونی چیزی رو که می خوای از کلاس یادم نیست یا OBJECT بود یا ACTOR ((جان من می بینی داره یادم می ره یکی دو ماهیه شایدم بیشتر اصلا کار نکردم))
    بسازی مثلا تمامی این کدهای و پروژه انریل تورنومنت رو میشه از اول ساخت حالا بشین فکر کن چه چیزهایی رو می تونی بسازی

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

الان من ویندوز عوض کردم حالا که میخام پکیجا و پروژه ها رو باز کنم نصفه نیمه لود میکنه .... اه چرا ؟

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

محمد حسین جان شما اول باید انریل اسکریپت رو کامل یاد بگیری . همیشه که نمیشه همه چیز رو به این زودی یاد گرفت شما اول سعی کن انریل اسکریپت رو با همین کدهای UT یاد بگیری زمان زیادی نمیبره اونجوری متوجه کل کار میشی می فهمی که چی به چیه . ساختار کد نویسی توی UDK و UT تقریبا مثل همه یا نه اصلا چرا تقریبا یکی ان شما فقط باید یاد بگیری چه جوری از اونا استفاده کنی اصولش رو بدونی مشکلی واست پیش نمیاد.
    درضمن در مورد نوشتن دوباره کلاس ها شما می تونی چیزی رو که می خوای از کلاس یادم نیست یا OBJECT بود یا ACTOR ((جان من می بینی داره یادم می ره یکی دو ماهیه شایدم بیشتر اصلا کار نکردم))
    بسازی مثلا تمامی این کدهای و پروژه انریل تورنومنت رو میشه از اول ساخت حالا بشین فکر کن چه چیزهایی رو می تونی بسازی
    نه داداش اینقدرام هویج نیستم .... اگه ارث بری از کلاسای آنریل تورنمنت رو میگی که خودم میتونم با اونا پلیر و ماشین و هواپیما و اسلحه بسازم و استفاده کنم .....
    من میخوام همون کلاسایی مثل آنریل تورنمنت رو بسازم که مثلا مستقیم از اکتور ارث ببرم ....واسه همینم میگم قاطی میکنم ....
    اکتوراری ساده رو با ویژگیای مشخص میتونم بنویسم ...
    مشکلم اینی نیست که فکر میکنی ...

الان مثلا من میخوام یه وسیله ی نقلیه رو بنویسم ... برای این کار نمیخوام از utvehicle یا udkvehicle یا حتی udkvehiclebase ارث ببرم میخوام مستقیما از کلا vehicle که از pawn ارث میبره مشتق بگیرم .... توی نوشتن اینا مشکل دارم ....
    یعنی میخوام مستقیما از کلاسای انجین ارث ببرم ....گرفتی چی میگم؟ برای بهتر فهمیدن این کلاسا به غیر از توضیحات توشون چکار کنم بهتره ؟

داره خودمونی میشه hasansmoke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    in update function

پيش فرض

سلام دوستان.من یه دوست کانادایی دارم که میتونه کتاب ها رو بخره.اگهمیشه یه لیست از کتاب های برنامه نویسی به درد بخور یو دی کا به من بدید تا بدم بخره.انشالله استفاده کنیم.

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

سلام دوستان.من یه دوست کانادایی دارم که میتونه کتاب ها رو بخره.اگهمیشه یه لیست از کتاب های برنامه نویسی به درد بخور یو دی کا به من بدید تا بدم بخره.انشالله استفاده کنیم.

برای آنریل اسکریپت یه سری کتاب هست که میخواستم بخرم ولی ویزام خالی شد ....
    اگه بتونی اینا رو بگیری فوقالعاده عالین ....(اگه گرفتی به مام بدی که ثواب بزرگی کردی : دی)

این اولیش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این کتاب خیلی عالیه ... خیلی دوست داشتم اینو میخوندم ولی نشد ... سعی کن حتما اینو بگیری ...:
    اینم خیلی خوبه :
    من وقت نکردم بگردم تو تورنت ببینم میتونم پیدا کنم اینا و ولی اگه میخوای فقط یکی از اینا رو بگیری حتما
    Unreal Development Kit Game Programming with UnrealScript: Beginner's Guide رو بگیر

داره خودمونی میشه 3dmotion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

تمامی کتابهایی که تا الان برای آنریل و UDK منتشر شده بصورت مجانی توی نت پیدا میشه.احتیاج به خرید نیست.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    in update function

پيش فرض

اگه پیدا میشه لینکش رو بزار وگرنه ما اقدام کنیم واسه خرید

8. این کاربر از hasansmoke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک کتاب هم برای یونیتی هست خیلی مرجعه یک utility یا همچین چیزی توش داشت اونم اگه بگیری عالی میشه

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    in update function

پيش فرض

سلام دوستان.من یه کد از یه توتوریالی زدم نمیدونم چرا ارور میده

کد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیباگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

کدوم نسخه یو دی کی رو داری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •