تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 472 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی تا حالا برا سمند ef7 دو گانه سوز از روغن تمام سینتتیک استفاده کرده؟
    نتیجشو لطفا بگین من شنیدم در اینصورت مقدار کم کردن روغن خیلی کم میشه.
    Last edited by arshiazx; 30-06-2015 at 16:48.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان سلام
    شرمنده من کد لاستیک رو با تاریخ تولید اشتباه گرفته بودم و باید عرض کنم که تاریخ تولید در پشت لاستیک (به سمت داخل) حک میشه و به نوعی است که انگار بعدا به زور و با حرارت روش نوشته شده (البته این در مورد لاستیک های ایرانیه)
    یه سوال دیگه اینکه سردنده داخل کابین (همون دسگیره تعویض دنده) بسیار بد فرمه و بیشتر شبیه گوشت کوبه!!!
    اونو چجوری میشه عوضش کرد و آیا قیمت واسه مدل سورن یا دنا دارید؟
    ممنون

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان سلام
    شرمنده من کد لاستیک رو با تاریخ تولید اشتباه گرفته بودم و باید عرض کنم که تاریخ تولید در پشت لاستیک (به سمت داخل) حک میشه و به نوعی است که انگار بعدا به زور و با حرارت روش نوشته شده (البته این در مورد لاستیک های ایرانیه)
    یه سوال دیگه اینکه سردنده داخل کابین (همون دسگیره تعویض دنده) بسیار بد فرمه و بیشتر شبیه گوشت کوبه!!!
    اونو چجوری میشه عوضش کرد و آیا قیمت واسه مدل سورن یا دنا دارید؟
    ممنون
    سردنده در بازار خیلی زیاد هست . پیچیه . بازش میکنید و مدل جدید رو میبندید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

درود
    با عرض پوزش از مدیران محترم
    می دونم شاید جای پرسیدن نباشه ولی همین جا به ذهنم رسید که بپرسم
    چیزی حدود یک ماه هست که اقدام کردم برای فروش ماشین (این که بازار راکد هست و مشتری اصلا نیست بماند)
    ولی ماشین من کلی مشکلات فنی داشت، ریز و درشت
    1- تعویض موتور کامل EF7
    2- تعویض یونیت مالتی پلکس که کیلومترشمار صفر شد در نتیجه الان کیلومتر شمار ماشین 2400 کیلومتر کمتر نشون میده (در مجموع حدود 6500 هستش)
    3- دو بار باز و بست گیرباکس به دلیل روغن ریزی
    4- کلی مشکلات ریز و درشت دیگه
    سوال من این هست که به خریدارم موارد بالا رو بگم (وجدانم میگه بگم) ولی اگه بگم مطمئنم فرار می کنه (اونم تو این بازار خراب)، مخصوصا تعویض موتور رو
    شما جای من باشید چه میکنید حقیقت رو میگید یا از کنارش رد میشید؟
    اگر نگم ممکنه بعدا طرف متوجه بشه و مسئولیت قانونی بهم وارد بشه؟ (شکایت و این جور مسائل)
    بعضی وقتا میگم آخه تعویض موتور که چیز خاصی نیست خوب به طور کامل عوض شد و یک نو گذاشتن روش، واقعا مهمه
    و کیلومتر کارکرد رو چه کنم؟
    کسی از دوستان هست که بتونم منطقی راهکار بهم بده؟ واقعا توی دردسر افتادم!!!
    سپاس و پوزش
    با درود جناب گودرزی
    مساله تعویض موتور باید حتما باطلاع خریدار برسد حتی اگه کارای قانونیش رو هم انجام داده باشی فقط در کارت و برگ سبز ذکر میشه و در حال حاضر شماره موتور نصب شده روی اتومبیل شما با شماره موتور درج شده در برگ فروش کمپانی مغایرت داره و ممکنه خریدار نسبت به این موضوع حساسیت نشان بده فقط زمان تعویض پلاک یه خورده دردسر داره البته این اصلا ضعف برای ماشین تلقی نمیشه و در واقع نصب یه موتور نو امتیاز هم محسوب میشه
    کیلومتر هم بستگی به وجدان خودت داره 2000 کیلومتر هم چیزی نیست
    بقیه موارد نیاز به گفتن ندارن

5. این کاربر از abouzar64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    امروز اینا رو خریدم به 40 تومن. بعد از نصب حتما بهتون در رابطه با تغییرات ایجاد شده مطلب میذارم.
    پایه کوتاه هستن دیگه، درسته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    سمند ای اف سونم دچار مشکل شده لطف میکنید اگه راهنمایی کنید.

مدت یک ماهی هست که چک روشن هست وقتی در اتوبان با سرعت 120 رانندگی میکنم یهو سرعت افت میکنه و هرچه گاز میدم فایده نداره و سرعت به 60 میرسه و با کلی گاز در همین حد نگه میدارم که صدای موتور بلند میشه چند بار هم که خواستم بزنم کنار با اینکه توقف نکردم و کلاژ نگه داشتم ماشین خاموش شد و خانومه میگه فشار روغن پایین است .با استارت روشن میشه اما باز خاموش میشه. بعد چند دقیقه که سوییچ را در میارم دوباره میچرخونم روشن میشه درست کار میکنه اما بعد از پنج دقیقه رانندگی دوباره مثل قبل میشه که باز باید خاموش روشن کنم.

کلا وقتی موتور گرم میشه اینطور میشه داخل شهر هم همینطور پدال گاز فشارمیدم اما انگار نه انگار . جوری که انگار قطعات موتور به هم چسبیدن صدا و لرزش میره بالا و پت پت میکنه
    مشکل دیگشم اینه که وقتی موتور گرم میشه میره رو بنزین و دیگه هرکار میکنی نمیره رو گاز. خاموش روشن کنم میره رو گاز بعد دوباره میره رو بنزین . مخزنشم دوروزه بیشتر از هشت کیلو گاز نمیگیره ولی نشون میده پره در صورتی که همیشه 12-13 جا میشده.

کلا شتاب پایین اومده موتور قدرت نداره کوچکترین سربالایی کم میاره خاموش میشه. کولرم روشن کنم ماشین راه نمیره خاموش میشه.

راستی دوماه پیش تصادف داشتم یه شلنگ مشکی که از پشت انژکتور میاد به سمت گلگیر سمت راننده و به انتهای ماشین که فکر کنم میره به باک بنزین هم قطع شده . کارش چیه؟ میتونه مشکل ساز بشه؟

امروز رفتم نمایندگی دیاگ زد چهارتا خطا زد اما طرف فقط گفت سنسور اکسیژن پایین مشکل داره باید تعویض بشه. از نمایندگی گرفتم بیرون تعویض کردم اما مشکلی حل نشد.

با این وضع یماه رانندگی میکنم میترسم موتور چیزیش بشه

میدونم متن طولانی شد اما واقعا به راهنماییتون احتیاج دارم لطفا کمک کنید مشکل از کجاست ؟ باید چیکار کنم ؟ رانندگی با این وضع خطرناکه؟

Last edited by arian989; 03-07-2015 at 03:33.

8. این کاربر از arian989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام به همه.
    بالاخره محفظه رو بریدم. زیاد خوب نشد چون هویه نداشتم ولی بهتر از هیچیه.
    رو دند 1 که قبلا نمیشد گاز رو پر کرد الان خیلی راحت گاز میخوره. شتاب خیلی بهتر شده. ماشین تو دنده ها و دورهای بالا کم نمیاره. کلا رو عملکرد تاثیر خوبی داشت ولی رو صدا اونطور که میگفتن کم نشد و بلکه یه مقدار هم به نظرم بیشتر شد ولی گاز خوردن خیلی خوب شده.

10. 4 کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

منم امروز وقت کردم و لوله اضافی باکس را بریدم
    البته من تا دیواره های باکس را برش دادم
    عکس نگرفتم ولی شباهت زیادی به عکس زیر داره (قسمت قرمز شده) :

دیگه اون کپ مضخرف را ندارم
    می تونم بگم 80-90% اون کپ از بین رفت
    ضمن اینکه به نظرم صدا هم تغییری نکرد
    البته شنیدم اگر سوراخ رزوناتور را مسدود کنیم صدا هم کمتر میشه که من فعلا به اون دسد نزدم
    با توجه به اینکه عملکرد خودرو خوب شده فعلا پروژه تغییر شمع را منتفی می کنم تا موعد مناسب

12. 4 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

منم امروز وقت کردم و لوله اضافی باکس را بریدم
    البته من تا دیواره های باکس را برش دادم
    عکس نگرفتم ولی شباهت زیادی به عکس زیر داره (قسمت قرمز شده) :

دیگه اون کپ مضخرف را ندارم
    می تونم بگم 80-90% اون کپ از بین رفت
    ضمن اینکه به نظرم صدا هم تغییری نکرد
    البته شنیدم اگر سوراخ رزوناتور را مسدود کنیم صدا هم کمتر میشه که من فعلا به اون دسد نزدم
    با توجه به اینکه عملکرد خودرو خوب شده فعلا پروژه تغییر شمع را منتفی می کنم تا موعد مناسب
    من سرفرصت دوباره باید بازش کنم و با هویه تر و تمیز درش بیارم. شمع هم خریدم و در اولین فرصت برای تعویض اقدام میکنم.

14. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    سمند ای اف سونم دچار مشکل شده لطف میکنید اگه راهنمایی کنید.

مدت یک ماهی هست که چک روشن هست وقتی در اتوبان با سرعت 120 رانندگی میکنم یهو سرعت افت میکنه و هرچه گاز میدم فایده نداره و سرعت به 60 میرسه و با کلی گاز در همین حد نگه میدارم که صدای موتور بلند میشه چند بار هم که خواستم بزنم کنار با اینکه توقف نکردم و کلاژ نگه داشتم ماشین خاموش شد و خانومه میگه فشار روغن پایین است .با استارت روشن میشه اما باز خاموش میشه. بعد چند دقیقه که سوییچ را در میارم دوباره میچرخونم روشن میشه درست کار میکنه اما بعد از پنج دقیقه رانندگی دوباره مثل قبل میشه که باز باید خاموش روشن کنم.

کلا وقتی موتور گرم میشه اینطور میشه داخل شهر هم همینطور پدال گاز فشارمیدم اما انگار نه انگار . جوری که انگار قطعات موتور به هم چسبیدن صدا و لرزش میره بالا و پت پت میکنه
    مشکل دیگشم اینه که وقتی موتور گرم میشه میره رو بنزین و دیگه هرکار میکنی نمیره رو گاز. خاموش روشن کنم میره رو گاز بعد دوباره میره رو بنزین . مخزنشم دوروزه بیشتر از هشت کیلو گاز نمیگیره ولی نشون میده پره در صورتی که همیشه 12-13 جا میشده.

کلا شتاب پایین اومده موتور قدرت نداره کوچکترین سربالایی کم میاره خاموش میشه. کولرم روشن کنم ماشین راه نمیره خاموش میشه.

راستی دوماه پیش تصادف داشتم یه شلنگ مشکی که از پشت انژکتور میاد به سمت گلگیر سمت راننده و به انتهای ماشین که فکر کنم میره به باک بنزین هم قطع شده . کارش چیه؟ میتونه مشکل ساز بشه؟

امروز رفتم نمایندگی دیاگ زد چهارتا خطا زد اما طرف فقط گفت سنسور اکسیژن پایین مشکل داره باید تعویض بشه. از نمایندگی گرفتم بیرون تعویض کردم اما مشکلی حل نشد.

با این وضع یماه رانندگی میکنم میترسم موتور چیزیش بشه

میدونم متن طولانی شد اما واقعا به راهنماییتون احتیاج دارم لطفا کمک کنید مشکل از کجاست ؟ باید چیکار کنم ؟ رانندگی با این وضع خطرناکه؟

درود
    طبق توضيحاتي كه شما فرموديد مشكل موتور شما كسر آوردن است كه دلايل زيادي داره و بايد يك به يك بررسي بشه تا عيب پيدا بشه وگرنه بايد دونه به دونه متعلقات و قطعات موتور رو تعويض كنيد كه اصلاً معقول نيست . براي اينكار بهتره كه اول اين موارد رو بررسي كنيد : 1- رسيدن سوخت كافي به انژكتورها و پاشش مناسب انژكتورها(سالم بودن پمپ بنزين ،فيلتربنزين ) 2- وجود جرقه مناسب در سر شمع ها و سالم بودن كوئل و شمع ها 3-دياگ زدن و بررسي خطائي كه نشون ميده (سنسور موقعيت ميل سوپاپ،شير- سنسور اكسيژن )
    به هر حال موتور اي اف سون داراي حساسيت هاي خاصي است كه با توجه به الكترونيكي بودن اكثر فرمان هاي صادره به موتور ، بررسي عيوب نياز به استفاده از دستگاه دياگ و تجربه بالائي داره و مثل موتورهاي قديمي به راحتي قابل بررسي نيست .
    من پيشنهاد ميدم كه هر چه سريعتر موارد فوق را در نمايندگي مجازايران خودرو بررسي نمائيد و تا عيب را برطرف نكردين به هيچ عنوان با اين وضعيت از موتور استفاده نكنيد .

16. 2 کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •