دوستان من از طرفدارای پر و پا قرص مک بودم ولی به علت مشکلات مالی که دچارش شدم و تصادفی که کردم نیمی از بودجه ای که براش کنار گذشته بودم هپولی هپو شد و پرید و حالا محبورم لپ تاپ دیگه ای بخرم . بعد از کلی گشتن دو تا مدل پیدا کردم که خواستم نظر شما رو هم جویا بشم و اگه نظر مثبت دارین بخرم . من از 1200 تا 1400 میتونم بودجه بذارم براش و بیشترش رو ندارم . در ضمن من میخواستم مک بخرم مدل 371 که سی پی یو کور 2 داره ولی همه به من گفتن که ارزش نداره حالا که کور آی 5 و 7 اومده اونو بخری و دیگه تولید هم نمیشه . از طرفی قیمت مک MC371LL/A که الان هست 1990 هست که راستش رو بخواینن به نظر من این همه هزینه برای این دستگاه با توجه به اینکه من پولی از لپ تاپ در نمیارم بیخود هست و بهتره که یه چیز ارزون تر بخرم . به هر حال بازم من رو حرف شما حساب میکنم و راهنمایی شما . در ضمن من لپ تاپ رو جایگزین پی سی کردم کلن ولی نمیخوام وزنش از 2.800 بیتشر باشه و مانیتورش هم از 15 بالاتر . حالا شما بین دل و اچ پی چی پیشنهاد میدین ؟ سونی رو نگفتم چون همه میگن سونی ها خیلی عیب و ایراد دارن . مثلن دو مدل که به من پیشنهاد شما و سخت افزارش هم برای خودش غولی هست همین اچ پی ها هستن که فقط من به سه چیزش نا آشنا هستم یکی داغ کردن یا نکردن ؟ یکی صدا و مخصوصن صدای دی وی دی موقع ک ار کردن و بعدی کیفیت و محکمی بدنه هست . که نمیدونم اچ پی ها از این نظر چطور هستن ؟
کاربری من کلن اینها هست
فتوشاپ گاهی اتد هایی میزنم و میفروشم ولی بیشتر کار روی عکس
موسیقی گوش کردن به حد مرگ و میر
فیلم دیدن هر شب دو تا
برنامه کورل درا سالی یکی دو بار
دانلود اینترنت ماهی 10 بار
عکس دیدن روزی هزار بار
وب گردی و کلیه کارهای وب بصورت خفن
بازی های سبک در حد ماهی یکی دو بار جی تی ای بازی کنم
نوشتن توی وورد آفیس به فارسی
چت کردن به حد مرگ
رایت سی دی و تبدیل فیلم به دی وی دی
مسافرت کردن زیاد در سال 20 دفعه و هر دفعه بردنش همراه خودم
اینا کارایی هس که من میکنم حالا دو تا سیستم به من پیشنهاد شده . نظر شما دوستان چیه :
HP PAVILION DV6 2190
HP PAVILION DV6 2300
اولیش قیمتش هس 1230 و دومی هس 1500
در مورد اینکه آیا داغ میکنه و صدا هم داره و یا دی وی دی وقتی توش میذاریم نیگا کنیم صدا میده هم لطفن بهم بگین . ازتون سپاسگذار میشم خیلیییییییییییییو یا اگه پیشنهادی بجز این مدل ها دارین بهم بگن . من میخوام سی پی یو در حد کور آی 5 یا 7 باشه حتمن . هاردش 320 هم باشه برای من بس هست حتا تا 250 هم کافیه . مموری حتمن 4 گیگ . سیستم 64 بیت باشه ویندوزش حتمن . مانیتورش ال ای دی باشه و 15 اینچ . کارت گرفیکی خوبی روش داشته باشه که اقلن بشه 4 تا بازی روش کرد و حالشو برد . امکانات جانبی هم در حد تکمیل داشته باشه مثل مموری ریدر و بلوتوث و وای فای و اچ دی ام آی و یو اس بی و .... که مرسومه . وب کم .
.gif)
.gif)