تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 892 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421461511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من از طرفدارای پر و پا قرص مک بودم ولی به علت مشکلات مالی که دچارش شدم و تصادفی که کردم نیمی از بودجه ای که براش کنار گذشته بودم هپولی هپو شد و پرید و حالا محبورم لپ تاپ دیگه ای بخرم . بعد از کلی گشتن دو تا مدل پیدا کردم که خواستم نظر شما رو هم جویا بشم و اگه نظر مثبت دارین بخرم . من از 1200 تا 1400 میتونم بودجه بذارم براش و بیشترش رو ندارم . در ضمن من میخواستم مک بخرم مدل 371 که سی پی یو کور 2 داره ولی همه به من گفتن که ارزش نداره حالا که کور آی 5 و 7 اومده اونو بخری و دیگه تولید هم نمیشه . از طرفی قیمت مک MC371LL/A که الان هست 1990 هست که راستش رو بخواینن به نظر من این همه هزینه برای این دستگاه با توجه به اینکه من پولی از لپ تاپ در نمیارم بیخود هست و بهتره که یه چیز ارزون تر بخرم . به هر حال بازم من رو حرف شما حساب میکنم و راهنمایی شما . در ضمن من لپ تاپ رو جایگزین پی سی کردم کلن ولی نمیخوام وزنش از 2.800 بیتشر باشه و مانیتورش هم از 15 بالاتر . حالا شما بین دل و اچ پی چی پیشنهاد میدین ؟ سونی رو نگفتم چون همه میگن سونی ها خیلی عیب و ایراد دارن . مثلن دو مدل که به من پیشنهاد شما و سخت افزارش هم برای خودش غولی هست همین اچ پی ها هستن که فقط من به سه چیزش نا آشنا هستم یکی داغ کردن یا نکردن ؟ یکی صدا و مخصوصن صدای دی وی دی موقع ک ار کردن و بعدی کیفیت و محکمی بدنه هست . که نمیدونم اچ پی ها از این نظر چطور هستن ؟

کاربری من کلن اینها هست

فتوشاپ گاهی اتد هایی میزنم و میفروشم ولی بیشتر کار روی عکس
    موسیقی گوش کردن به حد مرگ و میر
    فیلم دیدن هر شب دو تا
    برنامه کورل درا سالی یکی دو بار
    دانلود اینترنت ماهی 10 بار
    عکس دیدن روزی هزار بار
    وب گردی و کلیه کارهای وب بصورت خفن
    بازی های سبک در حد ماهی یکی دو بار جی تی ای بازی کنم
    نوشتن توی وورد آفیس به فارسی
    چت کردن به حد مرگ
    رایت سی دی و تبدیل فیلم به دی وی دی
    مسافرت کردن زیاد در سال 20 دفعه و هر دفعه بردنش همراه خودم

اینا کارایی هس که من میکنم حالا دو تا سیستم به من پیشنهاد شده . نظر شما دوستان چیه :

HP PAVILION DV6 2190

HP PAVILION DV6 2300

اولیش قیمتش هس 1230 و دومی هس 1500

در مورد اینکه آیا داغ میکنه و صدا هم داره و یا دی وی دی وقتی توش میذاریم نیگا کنیم صدا میده هم لطفن بهم بگین . ازتون سپاسگذار میشم خیلیییییییییییییو یا اگه پیشنهادی بجز این مدل ها دارین بهم بگن . من میخوام سی پی یو در حد کور آی 5 یا 7 باشه حتمن . هاردش 320 هم باشه برای من بس هست حتا تا 250 هم کافیه . مموری حتمن 4 گیگ . سیستم 64 بیت باشه ویندوزش حتمن . مانیتورش ال ای دی باشه و 15 اینچ . کارت گرفیکی خوبی روش داشته باشه که اقلن بشه 4 تا بازی روش کرد و حالشو برد . امکانات جانبی هم در حد تکمیل داشته باشه مثل مموری ریدر و بلوتوث و وای فای و اچ دی ام آی و یو اس بی و .... که مرسومه . وب کم .

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من میخوام Dell Studio 1558 بگیرم خوبه به نظرتون؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوستان من از طرفدارای پر و پا قرص مک بودم ولی به علت مشکلات مالی که دچارش شدم و تصادفی که کردم نیمی از بودجه ای که براش کنار گذشته بودم هپولی هپو شد و پرید و حالا محبورم لپ تاپ دیگه ای بخرم . بعد از کلی گشتن دو تا مدل پیدا کردم که خواستم نظر شما رو هم جویا بشم و اگه نظر مثبت دارین بخرم . من از 1200 تا 1400 میتونم بودجه بذارم براش و بیشترش رو ندارم . در ضمن من میخواستم مک بخرم مدل 371 که سی پی یو کور 2 داره ولی همه به من گفتن که ارزش نداره حالا که کور آی 5 و 7 اومده اونو بخری و دیگه تولید هم نمیشه . از طرفی قیمت مک MC371LL/A که الان هست 1990 هست که راستش رو بخواینن به نظر من این همه هزینه برای این دستگاه با توجه به اینکه من پولی از لپ تاپ در نمیارم بیخود هست و بهتره که یه چیز ارزون تر بخرم . به هر حال بازم من رو حرف شما حساب میکنم و راهنمایی شما . در ضمن من لپ تاپ رو جایگزین پی سی کردم کلن ولی نمیخوام وزنش از 2.800 بیتشر باشه و مانیتورش هم از 15 بالاتر . حالا شما بین دل و اچ پی چی پیشنهاد میدین ؟ سونی رو نگفتم چون همه میگن سونی ها خیلی عیب و ایراد دارن . مثلن دو مدل که به من پیشنهاد شما و سخت افزارش هم برای خودش غولی هست همین اچ پی ها هستن که فقط من به سه چیزش نا آشنا هستم یکی داغ کردن یا نکردن ؟ یکی صدا و مخصوصن صدای دی وی دی موقع ک ار کردن و بعدی کیفیت و محکمی بدنه هست . که نمیدونم اچ پی ها از این نظر چطور هستن ؟

کاربری من کلن اینها هست

فتوشاپ گاهی اتد هایی میزنم و میفروشم ولی بیشتر کار روی عکس
    موسیقی گوش کردن به حد مرگ و میر
    فیلم دیدن هر شب دو تا
    برنامه کورل درا سالی یکی دو بار
    دانلود اینترنت ماهی 10 بار
    عکس دیدن روزی هزار بار
    وب گردی و کلیه کارهای وب بصورت خفن
    بازی های سبک در حد ماهی یکی دو بار جی تی ای بازی کنم
    نوشتن توی وورد آفیس به فارسی
    چت کردن به حد مرگ
    رایت سی دی و تبدیل فیلم به دی وی دی
    مسافرت کردن زیاد در سال 20 دفعه و هر دفعه بردنش همراه خودم

اینا کارایی هس که من میکنم حالا دو تا سیستم به من پیشنهاد شده . نظر شما دوستان چیه :

HP PAVILION DV6 2190

HP PAVILION DV6 2300

اولیش قیمتش هس 1230 و دومی هس 1500

در مورد اینکه آیا داغ میکنه و صدا هم داره و یا دی وی دی وقتی توش میذاریم نیگا کنیم صدا میده هم لطفن بهم بگین . ازتون سپاسگذار میشم خیلیییییییییییییو یا اگه پیشنهادی بجز این مدل ها دارین بهم بگن . من میخوام سی پی یو در حد کور آی 5 یا 7 باشه حتمن . هاردش 320 هم باشه برای من بس هست حتا تا 250 هم کافیه . مموری حتمن 4 گیگ . سیستم 64 بیت باشه ویندوزش حتمن . مانیتورش ال ای دی باشه و 15 اینچ . کارت گرفیکی خوبی روش داشته باشه که اقلن بشه 4 تا بازی روش کرد و حالشو برد . امکانات جانبی هم در حد تکمیل داشته باشه مثل مموری ریدر و بلوتوث و وای فای و اچ دی ام آی و یو اس بی و .... که مرسومه . وب کم .

زندگی نامست !
    خوب اولا که کار خوبی می کنید زیاد خرج می کنید...

در ثانی در مورد اینکه می گید خرابی سونی زیاده یه منبعی چیزی بگید تا ما هم ببینیم...
    سونی و ایسوس کمترین خرابی را در بین کل برند ها دارند و هر چی باشه فکر کنم تو همین ایران خودمون خرابی سونی شاید 1/100 دل و HP هم نباشه !!!
    بگذریم.... از بین HP و دل که خوب مسلما HP مدل های خیلی بهتری نسبت به دل داره و کانفیگ ها هم بالاتر هست..
    از HP سری DV6 فروش خوبی داره ... اختلاف خاصی بین 2190 و 2300 نیست و نیازی هم به خرج اضافی نیست...

من مدل 2300 را پیشنهاد می کنم ( با گرافیک 320 و نه 230 !!!!! )

DV6-2300
    CORE I7-1.6-720QM
    4096
    500
    NV GT320 1G DDR3
    15.6"
    DVD RW
    win 7
    2.8Kg
    RemoteControl

همین مدل با 8 گیگ رم با قیمت 1550 عرضه میشه

4. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

تفاوت بین EA16FG و EA1AGG اینه که اولا رزولوشن اولی 768×1366 و دومی 900×1600 هست و دوم اینکه سی پی یوی اولی core i5-540M 2.53Ghz و دومی core i5 2.4 ـه . تفاوت قیمت210 هزار تومانی بابت این موضوع می ارزه ؟؟
    و سوال دیگه این که ایسوس مدل N82jq در بازار هست ؟ و اگه نیست ممکنه وارد شه ؟ مثلا با چه قیمتی حدس میزنین؟
    این پست رو هم میشه زحمتش رو بکشین؟
    مرسی
    Last edited by shahab_f; 22-07-2010 at 22:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست خوبم مرسی برای راهنمایی و نظری که دادین . تنها یک نکته رو عرض کنم و اون هم اینکه من همین الان لپ تاپ سونی زیر دستم دارم و از همون روز اول این لپ تاپ ایراد پیدا کرده و من نتونستم مشکلش رو به هیچ شکلی حل بکنم . مدل لپ تاپ من هست sony vaio Fw490DEB از شما عاجزانه تقاضا و خواهش میکنم اگر که اطلاعی از مشکل من دارین بهم کمک کنین تا اون حلش کنم یکی از دلایل من برای خرید لپ تاپ جدید در واقع همین هست . مشکل اینه که بیشتر اوقات که لپ تاپ رو روشن میکنم مساله خاصی نداره و وسط های کار یهو صدای وززززززز ممتد از مانیتور شنیده میشه . وقتی که نور مانیتور رو به حداکثر میرسونم , صدا قطع میشه و زمانیکه کمش میکنم صدا در میاد . گاهی هم تا مدتها صدایی نداره و گاه مدام صدا داره . گاهی هم این صدا خود بخود قطع میشه و بعد یهو ظاهر میشه ! نکته بعد اینکه الان مدتیه که وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم بوت نمیشه . باید چند بار ریست کنم و یا از برق بکشم و دوباره روشن کنم تا بیاد بالا . ویندوز اوریجینالش که ویستا بود رو پاک کردم و به جاش ویندوز هفت اوریجینال پروفشنونال ریختم . اصل میکروسافت که خریدمش ! 5 ماهی میشه این ویندوز روی دستگاه هست و یکماه و نیم هست که این مشکل ایجاد شده . میتونین در این خصوص منو راهنمایی کنید ؟

در ضمن اگر فکر میکنید با این کانفیگ لپ تاپ سونی بهتر از اچ پی وجود داره لطفن مدلش رو هم به من بگید . بینهایت از لطف و توجه شما تشکر میکنم .

خوب اولا که کار خوبی می کنید زیاد خرج می کنید...

در ثانی در مورد اینکه می گید خرابی سونی زیاده یه منبعی چیزی بگید تا ما هم ببینیم...

سونی و ایسوس کمترین خرابی را در بین کل برند ها دارند و هر چی باشه فکر کنم تو همین ایران خودمون خرابی سونی شاید 1/100 دل و HP هم نباشه !!!
    بگذریم.... از بین HP و دل که خوب مسلما HP مدل های خیلی بهتری نسبت به دل داره و کانفیگ ها هم بالاتر هست..
    از HP سری DV6 فروش خوبی داره ... اختلاف خاصی بین 2190 و 2300 نیست و نیازی هم به خرج اضافی نیست...

من مدل 2300 را پیشنهاد می کنم ( با گرافیک 320 و نه 230 !!!!! )

DV6-2300
    CORE I7-1.6-720QM
    4096
    500
    NV GT320 1G DDR3
    15.6"
    DVD RW
    win 7
    2.8Kg
    RemoteControl

همین مدل با 8 گیگ رم با قیمت 1550 عرضه میشه[/QUOTE]

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوست خوبم مرسی برای راهنمایی و نظری که دادین . تنها یک نکته رو عرض کنم و اون هم اینکه من همین الان لپ تاپ سونی زیر دستم دارم و از همون روز اول این لپ تاپ ایراد پیدا کرده و من نتونستم مشکلش رو به هیچ شکلی حل بکنم . مدل لپ تاپ من هست sony vaio Fw490DEB از شما عاجزانه تقاضا و خواهش میکنم اگر که اطلاعی از مشکل من دارین بهم کمک کنین تا اون حلش کنم یکی از دلایل من برای خرید لپ تاپ جدید در واقع همین هست . مشکل اینه که بیشتر اوقات که لپ تاپ رو روشن میکنم مساله خاصی نداره و وسط های کار یهو صدای وززززززز ممتد از مانیتور شنیده میشه . وقتی که نور مانیتور رو به حداکثر میرسونم , صدا قطع میشه و زمانیکه کمش میکنم صدا در میاد . گاهی هم تا مدتها صدایی نداره و گاه مدام صدا داره . گاهی هم این صدا خود بخود قطع میشه و بعد یهو ظاهر میشه ! نکته بعد اینکه الان مدتیه که وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم بوت نمیشه . باید چند بار ریست کنم و یا از برق بکشم و دوباره روشن کنم تا بیاد بالا . ویندوز اوریجینالش که ویستا بود رو پاک کردم و به جاش ویندوز هفت اوریجینال پروفشنونال ریختم . اصل میکروسافت که خریدمش ! 5 ماهی میشه این ویندوز روی دستگاه هست و یکماه و نیم هست که این مشکل ایجاد شده . میتونین در این خصوص منو راهنمایی کنید ؟

در ضمن اگر فکر میکنید با این کانفیگ لپ تاپ سونی بهتر از اچ پی وجود داره لطفن مدلش رو هم به من بگید . بینهایت از لطف و توجه شما تشکر میکنم .
    [/QUOTE]

خوب سوالتون را می تونید در تاپیک های مشکلات سخت افزاری بیان کنید....
    مشکل صدای مانیتور با کم و زیاد کردن برایتنس صفحه حل میشه و خیلی کم اتفاق میفته ، اگر برای شما زیاد اتفاق میفته می تونید ببرید براتون درست کنن ، اما مشکل خاصی نیست فقط اعصاب خورد کن می تونه باشه....

در مدل های جدید ، تماما این مشکل حل شده و به سمت LED رفته سونی......

در مورد مشکل بوت شدن و غیره اصلا ربطی به لپتاپ نمی تونه داشته باشه،(سخت افزاری نیست )
    اما مشکلتون را با جزییات بیشتر در تاپیک های مربوطه بیان کنید تا برطرف بشه....

اما اگر بخواهیم از سونی هم پیشنهادی داشته باشیم ، می تونیم به سری CW و EB و EA اشاره کنیم که مشخصات خوبی دارند و استقبال خوبی هم داره میشه.

CW26FG مشخصاتش در دو یا سه صفحه ی گذشته هست .... تقریبا بی عیبه....... و تنها مشکلش اینه که باتریش یکم زود خالی میشه نسبت به سری FW
    کیفیت صدای سری DV6 هم بالاتر هست.

8. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

خیلی خوبه..... فقط یکم داغه ! ( چه در حالت MAX و چه MIN دما بالاست ولی در عوض بی صداست ! )
    کلا اگر اهل بازی نیستید پیشنهاد میشه و اگر اهل بازی هستید اصلا پیشنهاد نمیشه ، چون گرافیک بازی نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما دوست عزیز . خیلی لطف کردین و خیالمو کمی راحت کردین .

و اکا دوست عزیز پس شما میفرمایید سونی CW26FG از اچ پی HP PAVILION DV6 2300 بهتره ؟ یعنی من برم همین سونی رو که شما گفتی بخرم همه چی حله ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما دوست عزیز . خیلی لطف کردین و خیالمو کمی راحت کردین .

و اکا دوست عزیز پس شما میفرمایید سونی CW26FG از اچ پی HP PAVILION DV6 2300 بهتره ؟ یعنی من برم همین سونی رو که شما گفتی بخرم همه چی حله ؟

ببینید ، انتخاب با شماست .. هر کدوم خوبی هایی دارند.
    کیفیت صدای این مدل HP از این مدل سونی خیلی بهتر هست...
    مدل سونی سبک وزن تر هست ، طراحی ظریف تری داره و برای بازی ها کاملا مناسب تر ( گرافیک قوی تر )

میزان دما و صدای فن هر دو تقریبا در یک سطحه منتهی HP بیشتر داغ میکنه !
    دیگه نمی دونم چی بگم ! باید مشخصات هر دو را کامل بررسی کنید تا به نتیجه برسید

ابن مدل از سونی با گارانتی 3 ساله ایران رهجو نیز ارائه میشه ///

12. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

9

سلام
    کسی میتونه کمک کنه
    این مدل نظر منو جلب کرده میشه در موردش اطلاعات بدید
    مشخصاتش:
    Dell ُStudio 1558
    Intel Core i7-720M1.6 GHz
    cache : 6M
    * Memory :4GBDDR3
    500GB5400 RPMSATA
    DVD±RW (±R DL)
    Widescreen 15.6 1366 x 768
    ATI Mobility Radeon HD 5470 2.3GB
    Microsoft Windows 7 Home Premium
    HDMI - WIFI - LAN - BT - CAM
    Standard Capacity Lithium-ion Battery9 Cell
    ممنوووووون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •