تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 1024 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421461511911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

من خودم از عربی بدم میاد و کمتر براش وقت می زارم ولی می دونم که بهش نیاز دارم ، حداقل تا قبل از رسیدن به هدفم ، پس می خونمش ، نه برای این که بالای 80 یا 90 بزنم ، چون خوندنش برام خسته کنندست ولی می دونم که حداقل باید 50 بزنمش ! ، پس می خونم ، حتی اگه مجبور باشم ... !
    اتفاقا من توصیه میکنم عربی رو نه برای 90 که برای 100 بخونی ! بعد از یه مدت که درصد هات بالا رفت خودت هم علاقه مند میشی . به هر حال عربیه خیلیا ضعیفه تو کنکور و اگه خوب بزنیش خیلی جلو میوفتی ! پس حواست باشه ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

اتفاقا من توصیه میکنم عربی رو نه برای 90 که برای 100 بخونی ! بعد از یه مدت که درصد هات بالا رفت خودت هم علاقه مند میشی . به هر حال عربیه خیلیا ضعیفه تو کنکور و اگه خوب بزنیش خیلی جلو میوفتی ! پس حواست باشه ...
    درسته ، به نظر من عربی آسون ترین درس عمومیه ( البته انگلیسی آسونتره ! ) ، ولی مشکل اینه که از عربی بدم میاد به خاطر همین سعی می کنم وقتش رو بزارم مثلا روی ریاضی ...
    ولی باز می خونمش ، چون باید بخونم ...
    قبلا فکر می کردم عربی باید سخت باشه ، عربی 2 رو کمی خونده بودم ، توی آزمونها هیچ وقت عربی نمی زدم ، همیشه از روش می پریدم ! ، ولی یک بار موندم و زدم دیدم اوه معنی ها و تحلیل صرفی ها رو خیلی راحت تونستم بزنم ، چند تا سئوال در مورد قواعد سال دوم رو هم تونستم بزنم ...
    یادمه اولین باری که عربی رو زدم شد حدود 35 درصد که خوب بود برای من که تا حالا عربی نزده بودم ، همیشه ازش بدم میومد و چون نخونده بودم ، فکر می کردم سخته ولی الآن که کمی باهاش آشنا شدم به جرات می گم که آسونترین درس عمومیه ...
    همه درسها همین طورین ، تا نخونیش نمی فهمی که چقدر سخته یا آسونه ، حتی ریاضی هم آسونه اما هر چیزی قواعد خاص خودش رو داره که باید قواعد رو یاد گرفت ، مثلا همه از مثلثات می ترسن ولی وقتی چند تا فرمول کلیدی و چند تا قاعده ی کلیدی از دایره ی مثلثاتی رو بفهمی دیگه فقط دوست داری مثلثات حل کنی !!

به هر حال ، از توصیه ای که کردی ممنونم ، سعی می کنم بیشتر روی عربی تمرکز کنم ...

موفق باشی ...

3. 3 کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

یه چیز می گم روحیتون بره بالا ...
    دوستان ریاضی ، تعدادمون چند نفره ؟! می تونیم 120 نفر برق شریف رو تکمیل کنیم ؟
    دوستان تجربی چی ؟ پزشکی تهران چند تا ظرفیت داره ؟
    دوستان انسانی ، چند نفرید ، حقوق تهران همدیگه رو ملاقات می کنید ان شاالله ...

باور کنید انتخاب دانشگاه با خودتونه ، نزار کنکور برات مشخص کنه که کجا بری ، نتیجه ی کنکور رو به طرف هدفت ببر ...

راستی ، سریال فرار از زندان رو دیدید ؟! اگه ندیدید حتما ببینید ، تازه می فهمید اعتماد به نفس چقدر کارهای سخت رو راحت می کنه !

با آرزوی موفقیت برای همگی ...

5. 10 کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

باور کنید انتخاب دانشگاه با خودتونه ، نزار کنکور برات مشخص کنه که کجا بری ، نتیجه ی کنکور رو به طرف هدفت ببر ...
    با اون 40 درصد بومی گزینی ؟ نمیخوام موج منفی بدم ولی مدرسه ما حدود 20 نفر پارسال امیرکبیر و دانشگاه تهران قبولی داد که واقعا حق حداقل 10 نفرشون شریف بود ...

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان ریاضی ، تعدادمون چند نفره ؟! می تونیم 120 نفر برق شریف رو تکمیل کنیم ؟
    من شریف دوست ندارم..من دانشگاه تهران دوس دارم..1 هم بشم شریف نمیرم میرم تهران..

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

با اون 40 درصد بومی گزینی ؟ نمیخوام موج منفی بدم ولی مدرسه ما حدود 20 نفر پارسال امیرکبیر و دانشگاه تهران قبولی داد که واقعا حق حداقل 10 نفرشون شریف بود ...
    آره ، حق داری ، کاملا موافقم که این مورد یکی از قوانین مزخرف سازمان سنجش هست ، درواقع خواستن به خانواده ها کمک کنن ولی خدا داناتره که هدف چی بوده ، به هر حال ، اینجا حق کمتر کسی بهش داده میشه ، ولی حق دادنی نیست ، گرفتنیه ...
    شاید این شرایط مشکل ایجاد کنه ولی میشه کاری کرد که تاثیر این موارد محسوس نباشه ...
    من شریف دوست ندارم..من دانشگاه تهران دوس دارم..1 هم بشم شریف نمیرم میرم تهران..
    چرا ؟ به نظرم شریف بهترین دانشگاه فنی مهندسی ایران باشه ، ولی حتما دلایل خاصی داری که من نمی دونم ...
    به هر حال ، امیدوارم هرکی هرجا دوست داره بره ...
    نکته ی بد موضوع اینه که در یک رقابت هیچ وقت همه برنده نمیشن ، ولی امیدوارم هرکی به حقش برسه ...

موفق باشید ...

9. 2 کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

ن که اگه درس رو نیمه کاره ول کنم باز باید از اول شروع کنم بخونمش.به خاطر همین هم تا مطلب تموم نمیشه از پای درس پا نمیشم.به این خاطر پرش ذهنی زیاد دارم.
    بخاظر اینه که درس رو برای خودت تو کوتاه مدت تثبیت نمیکین ... مثلا فرض کن داری شیمی پیش ف2 رو میخونی . اگه اول کل فصل رو از روی کتاب بخونی ، بعد مثلا کتاب کمک آموزشی رو کل فصلو باهاش بخونی ، بعد از همه ی اینا تست بزنی ، این بدترین کار ممکنه و باعث میشه اگه یه جای کار پریدی دیگه نتونی برگردی و باید از اول شروع کنی . اما من پیشنهاد میکنم هر فصل کتابی رو که میخونی با توجه به اون کتاب به تکه های کوچیکتر تبدیل کنی بعد هر مست رو خوب بخونی ، تستاشو بزنی و رفع اشکال کنی بعد بری سر موضوع بعدی . خلاصه نویسی هم اگه نکنی نصف کار رو نکردی !!

ن شریف دوست ندارم..من دانشگاه تهران دوس دارم..1 هم بشم شریف نمیرم میرم تهران..
    حالا که بحث دانشگاه شد میگم ... ، من هم اصلا از شرف خوشم نمیاد ... بقول دوستمون اگه اول بشم شریف نمیرم !! اما من دانشگاه امیرکبیر رو خیلی ترجیح میدم ، بیشتر بخاطر دانجوهای باحالیه که هر سال وارد اونجا میشن .
    گرچه من این دانشگاه بقل خونمون رو قبول بشم واسه ، امیرکبیـــــــــــــر پیش کش !

11. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

بچه ها عربي رو بيخيال نشين كه واقعا تاثير داره و هم اينكه اصلا اونطور ها هم سخت نيست!!
    من خودم بدون هيچ كلاسي و فقط با خوندن خودم امسال عربيو 62 زدم كه اگه وقت بيشتر داشتم بيشتر هم ميشد زد...[تقصير زبان بود با اون دو تا ريدينگش كه وقت گرفت] !!
    اما در مورد تاثيرش...دوست خودم امسال درصصداشو اگه ببينين به نظرتون نمياد كه رتبه اش ش 2300 شده باشه!!يعني بيشتر ميخوره به درصدا كه حدوده 3000 باشه اما چون عربيو 94 زده اينقدر رتبه اش بهتر شده!!
    خلاصه اينكه عربي رو دريابيد!
    Last edited by shifter; 22-11-2009 at 08:25.

13. 3 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

همه ی درسهاتونو چه دوست دارینش چه ندارینش بخونین
    یک روش برای کسایی که با خوندن یک درس مشکل دارن اینه که باید اون درس رو به چهار بخش کنن و هر دفعه یه قسمتش رو بخونن و قبلیاشو مرور کنن و وقتی قسمت اخرش رو هم تموم کردن فردای اون روز همشو یک مرور کلی کنن درضمن اگه تست هم داشتین برای تفهیم بیشتر بزنین

15. 4 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

همه ی درسهاتونو چه دوست دارینش چه ندارینش بخونین
    یک روش برای کسایی که با خوندن یک درس مشکل دارن اینه که باید اون درس رو به چهار بخش کنن و هر دفعه یه قسمتش رو بخونن و قبلیاشو مرور کنن و وقتی قسمت اخرش رو هم تموم کردن فردای اون روز همشو یک مرور کلی کنن درضمن اگه تست هم داشتین برای تفهیم بیشتر بزنین
    آقا من كلاً با ريدينگ زبان مشكل دارم لطفا راهنمايي كنين ! هر چقدر ميخونم كمتر مي فهمم البته هنوز تازه اول راهم ولي به نظرتون چه فوت و فن هايي داره ؟ مطمئنم با معني كردن كه نميشه چون 95درصد لغاتش رو بلد نييستم (با اغراق ) !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •