من كه واقعا گيج شدم .حدود 400 صفحه. ......كاش حداقل يه جمع بندي صورت ميگرفت يامطالب اضافي حذف ميشد كه بتونيم يه تصميمي براي خريد بگيريم .
من كه واقعا گيج شدم .حدود 400 صفحه. ......كاش حداقل يه جمع بندي صورت ميگرفت يامطالب اضافي حذف ميشد كه بتونيم يه تصميمي براي خريد بگيريم .
Last edited by ghoz123; 09-03-2011 at 00:50.
-به هر صورت نظرات و سليقه هاي متفاوتي وجود داره همينطور هزينه هايي كه ميكنند اندازه قيمت نوع تكنولوژي بكار رفته
-شما قيمت و اندازه وكارايي و برند مورد علاقتون رو بفرماييد تا دوستان بهتر راهنماييتون كنند
پس چرا هیچ کس جواب ای sangol بیچاره رو نمیده
آقا کسی نیست 1 کم کمک ما بکنه 6200توبانه اختلافش با6260 داخلی اختلافش زیاده ولی 6900 زیاد نیست کدومو بگیرم 6900 با 6200خیلی متفاوته
آقا من منتظرما
مرسی
سلام.
از دوستان کسی هست که بدون میشه هدفن usb به تلویزیون وصل کرد یا نه ؟؟؟
مثلاً زمانی که دارم از یکی از hdmi تلویزیون استفاده میکنم (کنسول وصل کردم) میتونم همزمان بهش یه هدفن usb هم وصل کنم و ازش استفاده بکنم ؟؟؟
-من متوجه منظورتون نميشم هدفون usb ؟
-خروجي هدفون براي اتصال هدفون هست حالا چه وايرلس وچه سيم دار
نه نه ...
فکر کنم وتوجه نشدید.
نمیدونم منو میشناسید یا نه ، ولی من تلویزیونم پشتش 3.5 mm نداره.
هدفن اپتیکال هم کم گیر میاد.
یا 3.5 هستن یا usb
حالا اگه من یه هدفن که به usb بخوره ، بخرم میتونم به تلویزیون وصل کنم ، در صورتی که کنسولم یه hdmi وصله ؟؟؟
من میگم احتمال این که صدا و تصویر با هم با hdmi بیاد و صدا از اسپیکر در بیاد خیلی بیشتر از اینه که صدا از پورت usb به هدفن منتقل بشه.
حالا نمیدونم منظورم رو فهمیدین یا نه.
-اره عزيز
-در مورد هدفون هم فكر نميكنم اين قابليت وجود داشته باشه تا جايي كه من متوجه منظورتون شدم
اقا یک سوال داریم در مورد خرید LED . موندیم چه برندی بگیریم...
کیفیت که 1080 باشه .فقط آیا پاناسونیک هم lED دارد یا خیر و چه برندی در اندازه 42 یا 46 ؟؟؟
خودم یک پیشنهاد دارم ببینید خوبه یا نه 46c6960 سامسونگ
آره پاناسونیک LED هم داره،دوره همشون هم یه قاب بنفش رنگ دارن،مدل TH-L42D25 ،که 42 اینچه....
در مورد اون سامسونگه هم بگم که خوبه...من خودم به شخصه برند سامسونگ رو به پانایونیک ترجیح می دم.... ولی برین جفتشون رو ببینین بعد بخرین چون ظاهر هم مهمه دیگه،تنها مشکل TV های سامسونگ کنتراست تصویر هست که تو این مدلش هم وجود داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)