تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 531 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421461511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام
    من هنگامی که هد ست رو به کامپیوتر وصل می کنم، توسط ویندوز به عنوان اسپیکر شناخته میشه، برای همین صدای خیلی زیاد نمیشه، از شش فیشی((plug )که پشت کامپیوتر هست همش رو امتحان کردم، فیش های جلو هم که کار نمیکنه، فقط یک فیش هم رنگ با فیش هدفون کار میکنه، که اونم اسپیکر شناخته میشه، کسی اگر راهی بلده ممنون میشم بگه.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

به نام خدا

سلام بر شما

من یک مشکل بد با 7 دارم
    دیروز من نسخه نهاییش رو از یک مغازه خریداری کردم.بعد 32 بیت رو نصب کردم و فعال هم شد.(یعنی میزنه 30 روزه)ولی میگم چون کرکش رو اجرا کردم فعال شده.ولی حالا وقتی دارم با 7 کار میکنم هنگ میکنه و راهای جز ریستارت نمیزاره برام.توی درایو NTFS هم نصبش کردم.باید چکار کنم.
    لطفا بهم بگید بد جور اعصابم رو خورد کرده

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

سلام
    من هنگامی که هد ست رو به کامپیوتر وصل می کنم، توسط ویندوز به عنوان اسپیکر شناخته میشه، برای همین صدای خیلی زیاد نمیشه، از شش فیشی((plug )که پشت کامپیوتر هست همش رو امتحان کردم، فیش های جلو هم که کار نمیکنه، فقط یک فیش هم رنگ با فیش هدفون کار میکنه، که اونم اسپیکر شناخته میشه، کسی اگر راهی بلده ممنون میشم بگه.
    ممنون

سلام
    روی هدفون تو تصویر بالا کلیک راست و ست دیفالت رو بزن ببن درس میشه یا نه
    (احتمال درایور ناهماهنگ با سون هم هست درایورش رو درس نصب کردی؟)

به نام خدا

سلام بر شما

من یک مشکل بد با 7 دارم
    دیروز من نسخه نهاییش رو از یک مغازه خریداری کردم.بعد 32 بیت رو نصب کردم و فعال هم شد.(یعنی میزنه 30 روزه)ولی میگم چون کرکش رو اجرا کردم فعال شده.ولی حالا وقتی دارم با 7 کار میکنم هنگ میکنه و راهای جز ریستارت نمیزاره برام.توی درایو NTFS هم نصبش کردم.باید چکار کنم.
    لطفا بهم بگید بد جور اعصابم رو خورد کرده
    دوست عزیز مشخصات سخت افزاری ؟
    موقع انجام عمل خاصی هنگ یکنه یا بعد از مدت مشخص ؟ ؟
    کرکی که اجرا کردی؟ اسمی چیزی نداشت؟
    Last edited by AK1; 28-02-2010 at 09:58.

4. این کاربر از AK1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

11 هنگ کردن ویندوز با باز کردن explorer

من از نسخه ی 64 بیتی ویندوز 7 استفاده میکنم ورژن 7600
    مشکل اینجاست که وقتی intetnet explorer 32 bit رو باز میکنم نوار ابزار پایین هنگ میکنه و باید چند دقیقه صبر کنم بعد از اوناگر صفحه رو نبندم بقیه رو که باز کنم مشکلی نداره اما اگر ببندم دوباره همینطور میشه
    اما وقتی internet explorer 64 bit رو باز میکنم این مشکل وجود نداره و اصلا هیچی گیر نمیکنه البته اول که ویندوز و نصب میکنم اینطور نیست اما نمیدونم وقتی آپدیت می کنم اینطور میشه یا برنامه خاصی نصب میکنم این طور میشه

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    از چه روشی برای LOCK کردن استفاده کردی؟
    این مسر رو برو ببن

برو Control Panel. تو BitLocker کلیک کن روی پارتین مورد نظر جلو دگمه رو بزن پسورد رو بده و تیکش رو وردار باشد حل بشه

را دوم :
    Control Panel برو تو User Accounts
    تو انجا Manage another account رو کلیک کن بعد روی یوزری که درایو براش قفله برو ، روی Set up PC Safeguard کلیک کن Lock hard disk drives (advanced) رو بزن و تنظیمش رو انجا نجام بده

موفق باشی
    ممنون. من راه اولی رو رفتم ولی فقط Unlock می کنه. ( من میخوام کلا پسورد رو حذف کنم . )

راه دوم هم اون مسیر هایی که گفتین وجود نداره ( من ندیدم )

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل بزرگ دارم
    الان یدفعه با اینکه ویندوز 7ام genuse بود پرید.حالا هر فعال سازی نصب کردم بازم genuse نمیشه پی کار کنممممم؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل بزرگ دارم
    الان یدفعه با اینکه ویندوز 7ام genuse بود پرید.حالا هر فعال سازی نصب کردم بازم genuse نمیشه پی کار کنممممم؟؟؟؟؟؟؟؟

شما ویندوزتون رو آپدیت کردی و یا خودش اتوماتیک اون آپدیتی رو که نباید میگرفت رو گرفته.

داخل آپدیت هایی که نصب شدند دنبال اسمی شبیه این باشه...

Windows Malicious Software removal tools

پیداش که کردی پاکش کن. عکس های زیر رو نگاه کن و عمل کن.

بعد برو تنظیمات قسمت آپدیت ویندوز رو مثل عکس زیر تنظیم کن.

با انتخاب این گزینه در تنظیمات آپدیت ویندوز شما تعیین میکنید که همیشه آپدیت بودن ویندوز رو چک کنه اما نه چیزی رو دانلود کنه و نه چیزی نصب کنه. فقط چک کنه ببینه ویندوزتون آخرین آپدیت رو داره یا نه.

اینطوری هر وقت بهتون خبر داد که برای ویندوزتون آپدیت وجود داره به قسمت آپدیت که مراجعه کردید تمام آپدیت ها را چک کنید و اگر Windows Malicious Software removal tools وجود داشت تیکش رو بردارید و بعد روش کلیک راست بکنیدو Hide رو انتخاب کنید.

این کار را چند بار موقع آپدیت انجام بدید تا خیالتون راحت بشه که Windows Malicious Software removal tools قاطی آپدیت ها نشده.

این مسائل رو رعایت کنید ویندوزتون هیچ وقت کرکش نمیپره و همیشه فعال باقی خواهد ماند.
    Last edited by M E H R A N; 28-02-2010 at 16:45.

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام
    روی هدفون تو تصویر بالا کلیک راست و ست دیفالت رو بزن ببن درس میشه یا نه
    (احتمال درایور ناهماهنگ با سون هم هست درایورش رو درس نصب کردی؟)

؟
    سلام
    هیچ گزینه ای کار نمی کنه، رو ایکن هدفن، درایورشم با اینترنت چک کردم درسته،

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما ویندوزتون رو آپدیت کردی و یا خودش اتوماتیک اون آپدیتی رو که نباید میگرفت رو گرفته.

داخل آپدیت هایی که نصب شدند دنبال اسمی شبیه این باشه...

Windows Malicious Software removal tools

پیداش که کردی پاکش کن. عکس های زیر رو نگاه کن و عمل کن.

بعد برو تنظیمات قسمت آپدیت ویندوز رو مثل عکس زیر تنظیم کن.

با انتخاب این گزینه در تنظیمات آپدیت ویندوز شما تعیین میکنید که همیشه آپدیت بودن ویندوز رو چک کنه اما نه چیزی رو دانلود کنه و نه چیزی نصب کنه. فقط چک کنه ببینه ویندوزتون آخرین آپدیت رو داره یا نه.

اینطوری هر وقت بهتون خبر داد که برای ویندوزتون آپدیت وجود داره به قسمت آپدیت که مراجعه کردید تمام آپدیت ها را چک کنید و اگر Windows Malicious Software removal tools وجود داشت تیکش رو بردارید و بعد روش کلیک راست بکنیدو Hide رو انتخاب کنید.

این کار را چند بار موقع آپدیت انجام بدید تا خیالتون راحت بشه که Windows Malicious Software removal tools قاطی آپدیت ها نشده.

این مسائل رو رعایت کنید ویندوزتون هیچ وقت کرکش نمیپره و همیشه فعال باقی خواهد ماند.
    این آپدیت رو تو قسمت view update history پیدا کردم اما تو installed update نیست که پاکش کنم.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

این آپدیت رو تو قسمت view update history پیدا کردم اما تو installed update نیست که پاکش کنم.
    توسط سرچ ویندوز دنبال MRT.exe بگرد. پیداش که کردی پاکش کن. حتی اگر MRT log را هم پیدا کردی پاکش کن. اگر بطور معمولی پاک نشد برو سیف مد و از اونجا پاکش کن. قبل از اینکه پاکش کنی اونو rar کن و یک جا مثلا توی فلش مموری یا درایوی به غیر از درایو ویندوز نگهش دار.

C:\Windows\System32\mrt.exe.
    C:\Windows\Debug\mrt.log
    C:\Windows\Debug\mrteng.log
    این فایل زیر رو که 12 کیلوبایته را هم دانلود کن و اجراش کن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از سایت rapidbaz.com میتونی جهت تبدیلش به لینک مستقیم اقدام کنی.
    Last edited by M E H R A N; 28-02-2010 at 17:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •