جدی ؟ چرا انقدر گرون ؟ فکر نکنم اونقدر بیارزه ...همین gear اش فکر کنم 150+ bil بیارزه.
خیلی با حاله که فلش و لول 6 لینک کرده ^^
جدی ؟ چرا انقدر گرون ؟ فکر نکنم اونقدر بیارزه ...همین gear اش فکر کنم 150+ bil بیارزه.
خیلی با حاله که فلش و لول 6 لینک کرده ^^
همون legendary HellRaser که داره یکی از گرون ترین و نایاب ترین سلاح هاست.50 bil فقط پول همون رو داده.
حاج کاظم شانس ele لپیس برای لینک چقدر هست ؟ با op چقدر می شه ؟ بعد یه جایی خوندم به ازای لول یه مقدار شانس لینک کردن بالا می ره . من قبلا فکر می کردم فقط لول 60 ها اون امتیاز رو دارن ولی اگه اینجوری باشه خب بهتره آدم همه ی لینک هاش رو با چاری که لولش از همه بالاتره انجام بده ؟
دارم فکر می کنم تاپم توی 1-15 رو ele کنم یا نه ... واقعا dmg میاد پایین با ele تاپ .
شانس لینک ele توی GH با linking hammer معمولی توسط یه لول 60 حدود 50% هست.خیلی شانس خوبی داره.
لینک کردن ele تو 1-15 فوق العاده روی damage طرف اثر داره.خیلی کمش می کنه.اگه می خوای خیلی تو 1-15 بمونی
و Rank بگیری و UM هستی و تواناییش رو داری بخری حتما لینک کن.
چه شانس خوبی داره 0.o . ممنون بابت جواب
من um نیستم hm آرچر. 1-15 رو دوست دارم .کلا فعلا به فکر رنک و لول کردنش نیستم . همیجوری حوصله ام سر بره میام بازی می کنم![]()
به نظرم تواناییش رو دارم بخرم . دو تا لپیس و دو تا همر می شه 5 بیل .ولی استرس لینک کردن کشنده ست ..اگه بتونم یه آرمر لینک شده توی ah پیدا کنم خیلی راحت تره .
شانس ele lvl1 =24%
با linking hammer lvl5 این رو لینک می کنن . میشه 48%
تو GH با 1% لول 60 میشه 50% که Max هست .
من تا حالا نشننیدم کسی Hammer استفاده کنه و بیشتر از 4 تا Try واسه لول1 بره . تو بدترین حالت دیگه چهارمی لینک شده .
ele weapon هم خفن تاثیر میزاره رو Damage . بعد از armor حتما اونم لینک کن. هر چی شد شد فقط ارزونش رو لینک کن lol
فعلا 6.5 کیلو ap خریدم که تاپ رو حتما ele کنم . فکر نکنم دیگه بتونم سلاح رو کاری بکنم . پولم نمی رسه.
بعد اینایی که ele weapon لینک می کنن من دیدم که سلاحشون worship من اگه بخوام این کارو بکنم 37 پوینت ام رو از دست می دم برای ele تاپ 17 تا 20 ها هم که رو bow الان هست .
حالا باید بشینم ببینم چه آیتمی بخرم که ماکزیمم گلد رو بشه از این ap در آورد >.<
به نظر من 100 تا point هم اختلاف باشه میارزه . اگه ele weapon تو 1-15 نداشته باشی با این Archer که الان داری به هیچ عنوان نمی تونی به کسی که ele armor داره و enchant خوب داره damge بزنی .بعد اینایی که ele weapon لینک می کنن من دیدم که سلاحشون worship من اگه بخوام این کارو بکنم 37 پوینت ام رو از دست می دم برای ele تاپ 17 تا 20 ها هم که رو bow الان هست .
Borc من Full Int بود با water ele به من 0 , 1 میزدی. حالا یه مقدار دیگه هم stat بخاطره armor از دست دادی دیگه اوضاع بدتر هم شده .
اولا باید بری تقویم Promo سایت رو ببینی .حالا باید بشینم ببینم چه آیتمی بخرم که ماکزیمم گلد رو بشه از این ap در آورد >.<
بهترین انتخاب فعلا Op hammer هست بعدش Rec rune
اولویتم فعلا زود نمردن هست . بعدا پول جمع کنم شاید ele weapon هم خریدم
ele weapon توی ah ندیدم برای فروش . قیمتش در حد آرمره یا گرون تره ؟
BOGO این ماه فکر کنم پاور لپیسیا نداره : ( بیشتر پاور لپیسیا مد نظرم بود. Op hammer هم خیلی زیاده توی ah یعنی هر کی ap داشته داده .Op . یه دونه می خرم ببینم اصلا فروش می ره یا نه
+----------
تا نوزز رو زدم کلا سرور گویا منفجر شد dc شدم . کلا گادس با نوزز مخالفه انگار ... دیگه نمی تونم لوگین کنم
آره . سرور کل بازی ترکید !!
Op الان +1bill هست . یعنی 880ap=+1bill
ولی Rec rune اگه promo باشه بهتره . با 99 ap می تونی 2 تا Rec rune بخری و دونه ای 80_90 میل بفروشی .
من جات اینکار رو می کردم . بهترین P/P رو داره . تازه هیچ وقت هم ارزون نمیشه . هر چقدر پول نیاز داشتی بفروش بقیه رو نگه دار.
سرور هم همین الان برگشت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)