واقعا این پست ها خیلی جالب هستند !
واقعا این پست ها خیلی جالب هستند !
آقا کسی از ماهان نت داره ؟ میدونه خوبه یا نه ؟
قیمت هاش خیلی خوبه. اگه کسی اطلاعاتی داره بگه. ممنون
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟
من تو شهر یزد زندگی میکنم اینجا معروفترین سرویس دهنده شرکت پیشگامان هست ولی من از قیمت و محدودیت کمش اصلا راضی نیستم یه بار قیمت های پارس آنلاین رو دیدم بدک نبودن ولی شنیدم که میگفتن بیشترین پهنای باند اینترنت یزد مال پیشگامانه و....
میخواستم بدونم اگه کسی آشنایی داره با این 2 تا شرکت منو راهنمایی کنه کدومو بگیرم ممنون.
سلام
صبا نت یا شاتل؟؟؟؟؟؟؟؟؟
512 با حجم 5 گیگ برای 3ماه شاتل 41.900تومان
یــــا
اداری 1 مگ با حجم 6گیگ برای 3ماه صبانت
Last edited by mohsen_60006; 19-05-2009 at 14:21.
چه طور؟..........
دوست عزيز شما پارس آنلاين بگير پيشگامان خوب نيستمن تو شهر یزد زندگی میکنم اینجا معروفترین سرویس دهنده شرکت پیشگامان هست ولی من از قیمت و محدودیت کمش اصلا راضی نیستم یه بار قیمت های پارس آنلاین رو دیدم بدک نبودن ولی شنیدم که میگفتن بیشترین پهنای باند اینترنت یزد مال پیشگامانه و....
میخواستم بدونم اگه کسی آشنایی داره با این 2 تا شرکت منو راهنمایی کنه کدومو بگیرم ممنون.
من خودم پارس دارم
256 شبها هم دانلود رايگان داره
ماهيانه23 تومان
سلام. کسی میدونه چه شرکتهایی به پیش شماره 6655 خدمات میدن؟رفتم مرکز مخابرات(چمران) گفت نمیدونم
!!! (البته شماره یه شرکت و داد که فک کنم ازش پورسانت میگیره
)میخواستم بگم پس چرا نشستی اینجا؟ آخه به چه دردی میخوری؟!!!
بعد دیدم چیزی حالیش نیست گفتم بی خیال
![]()
دوستان عزیزم سلام.
می خواستم بدونم سرعت داتک سینگل 1 چطور هست یعنی چند KB/s دانلود دارد ممنون از شما
سلام
شاید سوالم تکراری باشه یا جای درستی رو برای پرسیدن انتخاب نکردم ولی لطفا بگین که چطور میشه اون مقدار از محدودیت حجمی که تا به حال استفاده کردیم و اون مقداری رو که باقیمونده متوجه بشیم؟
باتشکر
یه چیزی میگم باورتون نمیشه من از نیشابور آن می شم نمی دونین تو شهر ما چه خبره 2 تا شرکت دارن همرو می دوشن یکی شرکت حکیم یکی هم الکا که واقعا دزدن به طور نمونه شرکت حکیم سرویس 64 با 3 گیگا بایت دانلود میده 15 هزار تومان واقعا مسخرست تازه برای سرویس گیم هم 15 هزار تومان دزدی رو نگا کنین جان ما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)