خیلی ممنون . فقط یه سوال .میشه نرم افزاری معرفی کنید که فیلم رو با زیرنویس فارسی بتونه پخش کنه و نرم افزار های بدرد بخور رو یه کم معرفی کنید
ممنون
خیلی ممنون . فقط یه سوال .میشه نرم افزاری معرفی کنید که فیلم رو با زیرنویس فارسی بتونه پخش کنه و نرم افزار های بدرد بخور رو یه کم معرفی کنید
ممنون
Last edited by hosein ati; 10-01-2011 at 16:33.
زیرنویس رو من نمی دونم متاسفانه، سعی کن بدون زیرنویس نگا کنی!
در چه زمینه ای؟ ماشالا اینقدر برنامه زیاد هست که همینجوری نمی شه یکیشو اسم برد.
.........................................
راستی دوستان برنامه ی LaDiDa رو دیدین؟ فوق العاده ست! شما سبک و تمپو رو انتخاب می کنید و شروع می کنید خوندن. در عرض چند ثانیه یه آهنگ تنظیم شده و با انواع ساز ها می ده بهتون! من با این صدای نکره یه چیز همینجوری خوندم، وقتی آهنگو شنیدم اینجوری شدم:![]()
![]()
![]()
ايول عجب نرم افزاريه صداي من چقدر قشنگ بود نميدونستم خودم
بايد برم تست صدا بدم شايد خواننده اي چيزي شدم يه جمله ازeminem ًخوندم از خودش بهتر شد
![]()
بازی خاصی نیومده
نه Call of Duty Black ops نمیاد اکتیوژن گفت سمت اپل نمیام چون ipod و ipad و iphone جز دسگاه های بازی نمیشناسم
اینم ازون حرفاس
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
با نزم افزار buzz player یا oplayer میتونید ببینید
oplayer فقط زیرنویس sub ساپورت میکنه اما buzz player فکر کنم هم sub هم srt ساپورت کنه
buzz player رو امتحان کردم هیچکدومشون رو نیاورد شما چه تنظیماتی دادی که پخش کرد.
oplayer رو هم داشتم.ممنون.
سلام ممنون بابت کمک کردن.
آیا نرم افزاری یا قابلیتی هست که بتونه روی نرم افزار های دیگه قفل بذاره؟
بازم ممنون.
LockDown رو دیدم دوستام استفاده می کنن، خودم ازش استفاده نکردم. می تونی از سایدیا بگیریش.
البته قبل از نصبش ببین با 4.1 هماهنگی داره یا نه، تو توضیحاتش باید نوشته باشه.
ممنون.فقط یه سوال دیگه.
از کجا میتونم میزان باتری رو ببینم.؟
همونطور که دوستمون گفتن برنامه LockDown هستش اما من خودم از iprotect استفاده میکنم آخرین نسخه کرک شدرو میتونید از سورس زیر بگیرید
repo.insanelyiph0ne.com
برای رجیستر کردن برنامه اون سریالی که iprotect بهتون میدرو به cr-iprotectبدید تا کد رجیسترو بده
---------- Post added at 04:58 AM ---------- Previous post was at 04:55 AM ----------
اگه منظورتون از میزان باطری مقداره عددی بودنشه میتونید sbstteings بریزید و بعد از توی آپشنش گزینه battery nimber روشن کنید
sbstteing توی سورس bigboos هستش و رایگانه
الان قیمت آیپاد 32 گیگ چنده؟
دیجی کالا که 20 تومن کشید رو قیمتش.
الان زده 390 تومن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)