من یه مشکلی دارم :
تو bal اصلا تیم های اسپانیا نیستند !! بازی کن هاشون هم با قدرت های خیلی کم تو تیم های ته جدولی بازی می کننید !
مشکل از چیه ؟ یعنی تو قسمتی که می شه دید هر تیم چه بازیکنی رو خریده هیچ کدوم از اون تیم ها نیستند ...
من یه مشکلی دارم :
تو bal اصلا تیم های اسپانیا نیستند !! بازی کن هاشون هم با قدرت های خیلی کم تو تیم های ته جدولی بازی می کننید !
مشکل از چیه ؟ یعنی تو قسمتی که می شه دید هر تیم چه بازیکنی رو خریده هیچ کدوم از اون تیم ها نیستند ...
مطمئن نیستم اما فکر میکنم شما بتونی در مستر لیگ این کار را انجام بدی
در همان قسمت اول مسترلیگ سه نوع مد برای بازی کردن را داره که فکر میکنم اگر روی گزینه سوم بری بتونی تیم بسازی.
این اشتباهی بود که من هم کردم و پس یک فصل بازی متوجه شدم لیگ اسپانیا نیست و به خاطر لالیگا مجبور شدم مجدد BAL را بازی کنم!
شما در اول شروع bal باید 4 لیگ را مشخص کنی گاهی وقتها به جای لیگ اسپانیا لیگهای فرانسه و یا هلند را میذاره که خودت میتونی تغییرش بدی.
دمت گرم من واقعا به این هوش و استعداد شما دوست عزیز افتخار میکنم ......
خطی که کشیدی سوژه خنده خوبی بود .....این این کارا بیشتر بکن تو تاپیک هم خنده لازمه
Last edited by google_boy07; 14-11-2008 at 14:17.
هفته پیش توی pes6 برای من مشکلی تقریبا شبیه همین مورد شما پیش اومد .هر کاری که بگی انجام دادم حتی ویندوزمو عوض کردم ولی مشکل حل نمیشد تا اینکه فهمیدم مشکل از کجاست و تونستم حلش کنم.من فکر میکنم شما خودت متوجه شدی که چرا این مشکل برات پیش اومده و دیگه لازم نیست من توضیح بدم.
این مشکلات از اینجا نشات میگیره که سی دی بازیهامون اریجینال نیست .
پس انصاف نیست هر مشکلی که برامون پیش میاد به سازندگان بازی نسبت بدیم .
در ضمن یکی از دوستانم که این بازیو داره تا الان که چند فصل از بازیو تموم کرده به هیچ مشکلی برنخورده .من فکر میکنم سی دی های این بازی که توی بازار موجودن دو نوع هستن و یک نوعش مشکل داره.
google_boy07 عزیز من از شما خواهش میکنم تاپیکو با این صحبتها منحرف نکنین که دودش به چشم بقیه هم نره.
ما یه چیزی داریم به نام پرسپکتیو و واضحه که تو این زاویه، خط چمن با خط وسط زمین موازی نیست. به نظر من این صفحه "می تونه" آفساید نباشه، ولی می تونه هم باشه. این معضل در فوتبال دنیا هنوز حل نشده!
به علاوه، شما مطمئن باش که یه برنامه کامپیوتری، دقتش در محاسبه این چیزا از من و شما بیشتره! توی دنیای واقعی هم کلی زور زدن که آفساید رو بسپرن دست تکنولوژی، حالا شما میگی کامپیوتر اشتباه می کنه؟ من اصلا نمی تونم بپذیرم!
در جواب اون دوستمون که گفته بودن این صحنه نشان دهنده هوش مصنوعی پایینه، باید خدمتت عرض کنم که دقیقا عین همین صحنه بارها و بارها در فوتبال واقعی پیش میاد، و اگه فرصتی بشه، حتما یه عکس پیدا می کنم و برات می ذارم. این صحنه دقیقا عین واقعیته!
همین طوره. نسخه ای که من گرفتم هم هیچ مشکلی نداشت و من جز کیت سرور، هیچ پچ یا کرک یا چیز دیگه ای لازم نشده استفاده کنم.
آقا من نمیدونم کسی تا حالا به این مشکل برخورده یا نه اما من نمیدونم چرا دارم مثلا چمپیونز لیگ بازی میکنم یه دفعه وقتی میخوام برم تو بازی بعدی این ارور میاد بعد از انتخاب پیرهن تیما هر کار هم میکنی قابل حل نیست! لیگ ایتالیا هم بازی میکردم وسطای فصل این طور شد.... میتونید بگید مشکل از چیه! هر کاری هم کردم درست نشد! عکسها رو گذاشتم سیو چمپیونز لیگ رو هم گذاشتم خودتون ببینید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک رپید هم مستقیمه...
Last edited by Romax; 14-11-2008 at 15:27.
این اتفاق دقیقا کی برات میفته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)