تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 411 از 3745 اولاول ... 3113614014074084094104114124134144154214615119111411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای من 2 روز پیش این اتفاق افتاد، 3 گیگ داشتم، دیدم صفحه تمید شارژ اومد، گفتم حتما استفاده کردم دیگه 2 گیگ شارژ کردم، 5 دقیقه استفاده کردم، دیدم 2 باره همون صفحه اومد زنگ زدم پشتیبانی، 45 دقیقه طول کشید تا نوبت من شد گفتم شارژه من چرا تموم شده، من که الان شارژ کدم، گفت حتما استفاده کردی گفتم 2 گیگ در مدت 45 دقیقه استفاده کردم یاروو خودش فهمید چه حرف چرتی زده، گفت تا 1 ساعت دیگه درست میشه، گفتم من الان حجمم میخوام یه چند دقیقه پشت خط موندم بعد گفت شما الان 5 گیگ حجم باقیمانده دارین گفتم یعنی من حجم داشتم شما اون صفر کرده بودین تا من مجبور بشم 2 گیگ الکی شارژ کنم، آخه من این 5 گیگ در مدت 5 روزه باقیمانده چیکار کنم گفت اشتباه سیستم بوده

حالا شما اشتباه من انجام ندی، حجم شارژ کنی، اول زنگ بزن حسابی یه گرد و خاک کن بعد اگه لازم شد، حجم بگیر

منکه الکی 1000 تومن دادم
    من که بخاطر همین پشتیبانی مزخرف و قالتاق بازی هاشون از آسیاتک رفتم ..... به نظر من شما ها هم انقدر جیب این آسیاتک رو پر نکنید. تقصیر خودمونه که باهامون اینجوری رفتار می کنن. دور از جون همه شما بچه های گل پی سی ورلد اینا فکر کردن مشتری هاشون خرن!!!
    من نمی خوام بگم سرویس دهنده های دیگه خیلی آش دهن سوزی هستن اما هرچی هستن مثل این آسیاتکی ها ح.ز نیستن.

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خب 2 مگ هم که با 1 مگ فرقی نداره به عبارتی طمع کردم و چند تومن بیشتر دادم الکی

به نظرتون الان لازم نیست با مشت برم تو بینی مبارک اون پشتیبانی و بخش فروش که گفتن 1 مگ با 2 مگ فرق داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

خب 2 مگ هم که با 1 مگ فرقی نداره به عبارتی طمع کردم و چند تومن بیشتر دادم الکی

به نظرتون الان لازم نیست با مشت برم تو بینی مبارک اون پشتیبانی و بخش فروش که گفتن 1 مگ با 2 مگ فرق داره؟
    چطور مگه؟ چی شده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من تا 6 ماه دیگه با اسیا قرارداد دارم ولی میخوام تا 1ماه دیگه حجممو مصرف کنم بعد فسخ قرارداد کنم
    سوال من اینه اسیاتک برای اینکه خطو از رانژه دراره اذیت که نمیکنه؟چقدر طولش میده تا خطو ازاد کنه؟تلفنی می شه با هاشون هماهنگ کرد یا ادمو می کشونن شرکت اینا؟ممنون اگه جواب بدید

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هیچی نشده فقط آسیاتک در حد 2 مگ نیست سرویس 2 مگ رو برای قشنگی گذاشته
    2مگ = 1مگ فقط پول 2 مگ بیشتره هاها
    کی به کیه

6. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ramtinmec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من تا 6 ماه دیگه با اسیا قرارداد دارم ولی میخوام تا 1ماه دیگه حجممو مصرف کنم بعد فسخ قرارداد کنم
    سوال من اینه اسیاتک برای اینکه خطو از رانژه دراره اذیت که نمیکنه؟چقدر طولش میده تا خطو ازاد کنه؟تلفنی می شه با هاشون هماهنگ کرد یا ادمو می کشونن شرکت اینا؟ممنون اگه جواب بدید
    من حدود 2 هفته پیش از طریق سایت درخواست جمع اوری دادم بعد از ظهرش چند بار زنگ زدن گفتن واسه چی جمع اوری کنی؟ من هم گفتم همزمان با افزایش قیمت سرویسهای شبانه رایگان کاهش کیفیت اساسی داشتین
    حدود 1 هفته ای هم جمعش کردن
    مرکز زارعی تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سری از دوستان میگن که سرعت دانلودشون با سرور 1 مگ حدود 250 هست. اما سرعت من حدودا 135-140 هست. چرا اینطوریه؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه سری از دوستان میگن که سرعت دانلودشون با سرور 1 مگ حدود 250 هست. اما سرعت من حدودا 135-140 هست. چرا اینطوریه؟؟
    اون سرعت 1مگ محدوده که روی 2 مگ بسته شده
    اگر محدودی و این سرعتته که بعضی روزا سرعت پایین میاد و بعضی روزا 250 میشه
    البته 250 نیست از 200 تا 300 هست که کلا میانگین این نوسانات رو نت لیمیتر حساب میکنه و بیشتر از 220 نیست
    ولی اگر نامحدودی سرعتت طبیعیه

آسیاتک باید یا سرویس 2 مگ محدود رو برداره یا قیمتشو با قیمت سرویس 1 مگ محدود یکی کنه
    مثل پارس انلاین سرویس هایی مثل 128 یا 256 که سرعت دانلود یکسانی دارن قیمت های یکسانی هم دارن
    خیلی جالبه که در اسیاتک 2 مگ محدود با 1 مگ محدود هر دو روی 2 مگ بسته شدند و سرعت یکسان دارند ولی از نظر قیمت سرویس 2 مگ 4..5 تومنی بیشتره

پروفشنال roohoravan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من که بخاطر همین پشتیبانی مزخرف و قالتاق بازی هاشون از آسیاتک رفتم ..... به نظر من شما ها هم انقدر جیب این آسیاتک رو پر نکنید. تقصیر خودمونه که باهامون اینجوری رفتار می کنن. دور از جون همه شما بچه های گل پی سی ورلد اینا فکر کردن مشتری هاشون خرن!!!
    من نمی خوام بگم سرویس دهنده های دیگه خیلی آش دهن سوزی هستن اما هرچی هستن مثل این آسیاتکی ها ح.ز نیستن.
    واقعا حرف درستی زدی. ایول

11. 2 کاربر از roohoravan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کلا همه isp ها در ایران همینن...یعنی مشتری هاشون همچین حسی نسبت بهشون دارن
    من خودم ۱ سالی مجبور بودم فناوا داشته باشم...به محض این که داتک هم راه انداخت رفتم اونجا چون خیلی بهتر بود. اما الان میبینم اسیاتک به نظر بهتره و دارم بهش فکر میکنم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •