سلام امین جان
عجب عکسی گرفتی از دانشگاه!!!!!
کاملا معلومه که از بالای خوابگاه گرفتی!
فقط بعضی نقاط آسمون کاملا سفیده / که اونم مقدارش کمه و مهم نیست.
ممنون از عکس زیبات.![]()
سلام امین جان
عجب عکسی گرفتی از دانشگاه!!!!!
کاملا معلومه که از بالای خوابگاه گرفتی!
فقط بعضی نقاط آسمون کاملا سفیده / که اونم مقدارش کمه و مهم نیست.
ممنون از عکس زیبات.![]()
سلام
تو مرکز شهرمون یه مسجدی هست که با بچه ها اونجا اکثر وقتا تلپیم چهارشنبه رفته بودم مسجد که یکی از رفقا گفت الان بارون بند اومده و هوا صافه بریم بالای مناره عکاسی از شهر جاتون خالی باکلی ترس و لرز از مناره رفتم بالا شروع کردم به فشار دادن شاتر.دوربینم شارژ نداشت زودی خاموش شد روبروی مسجد یه میدونی هست به ازش یه چنتا عکس گرفتم واسه HDR.با فتو ماتیکس HDRش کردم کرک نبود برنامه آرمش افتاد روعکس
FZ40
f4
iso80
sec1/1000
P A N O R A M A
تهران - پارک جمشیدیه - از 5 عکس - FZ35 - بعد از برف
![]()
[/COLOR]Nokia 6220 Classic
Shutter Speed 1.500
Iso 100
::.. زیبایی در نگاه توست ..::
از فراز یکی از یال های عطاکوه
![]()
سلام
عکست خیلی قشنگ شده.
در هر عکسی که من از شما دیدم توی عکس ابرهای خیای قشنگ می افتن بدون اینکه زمین کم نور یا پرنور بشه.
ادیت عکساتون به این صورت هست یا اینکه این بیشتر به خاطر قدرت دوربینهای سری G هست؟
البته تو این عکس یک استپ نور کم کردید! و بعدش با فتوشاپ level دست زدید!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^
DSC-H20
Iso-80
F 3.5
1/25
اینم همینجوری!!!
F 3.5
1 SEC
Iso-640
محتوای مخفی: !!!!!!!!!!
Last edited by AliSub; 05-02-2011 at 09:03.
سلام
شما لطف داري علي جان . دوربينهاي سري G قابليتهاي خوبي داره ولي اگه موقع عكس گرفتن ، ابرها Over بشه به سختي ميشه اونو با اديت اصلاح كرد . به خاطر همين سعي مي كنم زمان گرفتن عكس ، دوربين رو طوري تنظيم كنم كه بعدا مشكلي پيش نياد . تنها اديتي كه روي اين عكس انجام شده افزايش كنتراست و بالا بردن شفافيت هستش . level رو به هيچ عنوان دستكاري نكردم . از گزينه Shadow/Highlight در نرم افزار ACD See Pro هم به خوبي ميشه استفاده كرد و ويرايش نهايي رو در فتوشاپ انجام داد .
راستي اون شمعها هم قشنگ شده .
سالی یه بار خواستیم یه عکس بندازیم با این sx210 مون، اون مگسه، زنبوره نمیدونم چیه زرت اومد همون موقع از جلو لنز رد شد
![]()
Last edited by varians; 05-02-2011 at 14:42.
سلام
خیلی راحت میتونستی حذفش کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)