تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 1126 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421461511911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزيز دلم
    اگر روي سيستمهاي ديگر تست كرديد و از درستي و صحت كابلها هم مطمئن هستيد ولي بازهم در بايوس شناسايي نميشود پس چاره اي جز سپردن هارد به مراكز تخصصي جهت تعمير نداريد .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال 500 گیگ adata دارم که فقط ازش واسه ضبط برنامه ها استفاده میکنم و زیاد هم به کامپیوتر وصلش نمیکنم
    امروز ظهر اومدم یه فایل کپی کنم توش که ای کاش نمیکردم وسط کپی ارور داد من تری اگین زدم بعد ادامه داد دیدم خیلی کنده کنسل کردم کنسل نمیشد هارد کابل کشیدم از usb
    خاموش کردم کامپیوتر وصل کردم دوباره دیدم نمیاد دیگه کلی نرم افزار و برنامه رو امتحان کردم فایل ها رو میورد ولی باید ریکاوری میکردم که نمیخواستم و میخواستم راهی پیدا کنم که بتونم هارد دوباره به صورت معمول بیارم بالا
    بعدش هارد وصل کردم به گیرنده دیجیتال فایل ها رو راحت اورد یکیشو اجرا کردم هارد دراوردم زدم به کامپیوتر بازم نیومد دوباره زدم به گیرنده دیجیتال دیدم اونم نیورد دیگه
    تو کامپیوتر زدم برای بار چندم دیدم هارد اورد بالا .ولی فقط یه فایل داشت که اونم با حروف نامفهوم اسم گذاری شده بود بعد با نرم افزار های ریکاوری هم دیدم دیگه نمیاد فایل های قبلی چک دیسک خود ویندوز زدم وسطش یه پیغام دادم و اوکی کردم رفتم تو هارد دیدم یه فلدر مخفی سیستمی ایجاد شده به اسم Found
    توش دیدم کلی فایل هست رو چند تاشون حجم دیدم ، دیدم اندازه فایل های قبلیمه ولی فرمت همشون شده chk
    فرمتشون عوض کردم به فرمت فایل های قبلی دیدم نشون داد فایلو
    حالا نرم افزاری هست بشه این فایل ها رو به صورت همون فایل های قبل و به همون اسم در بیاره ؟

داره خودمونی میشه navid_nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

12

سلام خدمت دوستان

من یه مکشل دارم میخوام ویندوز رو بد 2 سال دوبازه زدم ولی Unallocated هاردم رو در ویندوز 7 که100مگابایت هستش 8 مگابایته که پیش فرض ویندوز 7 100هستش همه درایوام پره و نمیشه چیزی رو پاک کنم هاردم ماکستور ساتا 320 گیگیا بایت هستنش ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چون سرعت سیستم پایینه که چسور میشه از 8 مگابایت رو دستکاری کرد

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عزيز دلم
    اگر روي سيستمهاي ديگر تست كرديد و از درستي و صحت كابلها هم مطمئن هستيد ولي بازهم در بايوس شناسايي نميشود پس چاره اي جز سپردن هارد به مراكز تخصصي جهت تعمير نداريد .
    حالا امیدی هست که سازگار هارد را تعمیر کنه و دبه نکنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا امیدی هست که سازگار هارد را تعمیر کنه و دبه نکنه؟
    من بعيد ميدونم سازگار تعمير كننده هارد باشه . اگر گارانتي داره و اگر اطلاعاتش براي شما مهم نيست تحويل سازگار بديد ولي اگر اطلاعاتش براي شما مهم هست بهتر هست كه تحويل مراكز تخصصي بدهيد .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_kh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

13 سیگارت و هارد ...

با عرض سلام خدمت عزیزان
    من یه اشتباهی کردم و اون اینکه یه سیگارت روشن انداختم داخل کامپیوتر روشن !!!
    حالا وقتی کامپیوتر روشن میشه هارد چیک چیک صدا میده و بالا نمیاد یعنی رو لوگوی ویندوز قفل میکنه
    هارد باز کردم بستم رو یه کامپیوتر دیگه اونجاهم همین صدا هست و بازم بالا نمیاد - من فقط اطلاعاتش و میخوام ، هارد اصلاً مهم نیست
    کل اطلاعات اصلیم شامل عکس و اهنگ و ایناست که فکر کنم حدود 70-80 گیگ بشه .
    مدل هارد هم : samsung sp2004c - 200.0gb-7200rpm-8m هست .

عزیزان اگه راهی هست ممنون میشم راهنماییم کنید .

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من بعيد ميدونم سازگار تعمير كننده هارد باشه . اگر گارانتي داره و اگر اطلاعاتش براي شما مهم نيست تحويل سازگار بديد ولي اگر اطلاعاتش براي شما مهم هست بهتر هست كه تحويل مراكز تخصصي بدهيد .
    اطلاعاتش برام تقریبا مهم هست ولی خب تا 2013 گارانتی داره.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با عرض سلام خدمت عزیزان
    حالا وقتی کامپیوتر روشن میشه هارد چیک چیک صدا میده و بالا نمیاد یعنی رو لوگوی ویندوز قفل میکنه
    هارد باز کردم بستم رو یه کامپیوتر دیگه اونجاهم همین صدا هست و بازم بالا نمیاد - من فقط اطلاعاتش و میخوام ، هارد اصلاً مهم نیست

لازم به توضیحه که ماده منفجره دقیقاً روی هارد دیسک منفجر شد و اینکه هارد و الان که دوباره به سیستم وصل کردم با ویندوز خود سیستم - بعد از بالا اومدن کامل ویندوز در حال شناسایی سخت افزار بود که سیستم ارور مموری (صفحه آبی) داد و ریست شد - بعد با ویندوز خود هارد سعی کردم بالا بیاد که اونم بعد از 1-2 دقیقه تو لوگوی ویندوز ارور مموری داد و بازم ریست شد
    اینبار خواستم با استفاده از سی دی ویندوز 7 خواستم پارتیشن ویندوز پاک کنم یا اگه بشه اطلاعات به هارد اکسترنال منتقل کنم ولی متاسفانه بعد از رسیدن به مرحله ای که مربوط به پارتیشن و دیسک درایو و ایناست هارد شناسایی نشد .
    ضمناً تعداد چیک چیک هارد 2 تا تو هر ثانیه هست

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام خدمت عزیزان

لازم به توضیحه که ماده منفجره دقیقاً روی هارد دیسک منفجر شد و اینکه هارد و الان که دوباره به سیستم وصل کردم با ویندوز خود سیستم - بعد از بالا اومدن کامل ویندوز در حال شناسایی سخت افزار بود که سیستم ارور مموری (صفحه آبی) داد و ریست شد - بعد با ویندوز خود هارد سعی کردم بالا بیاد که اونم بعد از 1-2 دقیقه تو لوگوی ویندوز ارور مموری داد و بازم ریست شد
    اینبار خواستم با استفاده از سی دی ویندوز 7 خواستم پارتیشن ویندوز پاک کنم یا اگه بشه اطلاعات به هارد اکسترنال منتقل کنم ولی متاسفانه بعد از رسیدن به مرحله ای که مربوط به پارتیشن و دیسک درایو و ایناست هارد شناسایی نشد .
    ضمناً تعداد چیک چیک هارد 2 تا تو هر ثانیه هست
    سلام
    چهارشنبه سوري رو تو كوچه برگزار ميكنند نه تو كيس
    با توجه به خسارت گسترده و همچنين با توجه به اينكه اطلاعات براي شما مهم هست بهتره كه بيشتر از اين دستكاري نكنيد و اونو به مراكز مجاز بسپريد .
    بعد با ویندوز خود هارد سعی کردم بالا بیاد که اونم بعد از 1-2 دقیقه تو لوگوی ویندوز ارور مموری داد و بازم ریست شد
    اينكه حداقل تا لوگوي ويندوز بالا مياد جاي اميدواري هست . گرچه توصيه ميكنم بيشتر از اين هارد رو روشن نكنيد ولي اگر مسئوليتشو ميپذيريد روش زير رو هم امتحان كنيد .
    يه پكيج sata to usb بخريد هارد رو با استفاده از پكيچ گفته شده به هارد اكسترنال تبديل كنيد . صبر كنيد ويندوز كاملاً load شود سپس هارد اكسترنال رو به پورت usb سيستم متصل كنيد . ببينيد آيا در my computer ديده ميشود يا خير ؟؟؟ اگر دز my computer ديده ميشود تا اونجايي كه امكان دارد از داده ها كپي بگيريد .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

13

سلام
    اينكه حداقل تا لوگوي ويندوز بالا مياد جاي اميدواري هست . گرچه توصيه ميكنم بيشتر از اين هارد رو روشن نكنيد ولي اگر مسئوليتشو ميپذيريد روش زير رو هم امتحان كنيد .
    يه پكيج sata to usb بخريد هارد رو با استفاده از پكيچ گفته شده به هارد اكسترنال تبديل كنيد . صبر كنيد ويندوز كاملاً load شود سپس هارد اكسترنال رو به پورت usb سيستم متصل كنيد . ببينيد آيا در my computer ديده ميشود يا خير ؟؟؟ اگر دز my computer ديده ميشود تا اونجايي كه امكان دارد از داده ها كپي بگيريد .
    مرسی از لطفتون و از اینکه پاسخ دادید
    این پکیج تبدیل ساتا به یو اس بی که می فرمایید قیمتش حدوداً چقدر هست ؟ میشه هارد بفرستم شما خودت زحمتشو بکشی ؟ من از ریسکش می ترسم (اطلاعاتش مال داداشمه اگه نشه منو تیربارون میکنه) !! اگه امکانش هست حدود هزینه و ادرس بفرمایید هارد براتون بفرستم . مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •