تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 416 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ناروتو یادش بخیر انگار همین دیروز بود داشتم اولین قسمتش رو میدیدم حالا میخواد تموم شه البته من کلا ناروتو رو نصفه و نیمه دیدم آخرین قسمتی هم که دیدم مربوط به جنگ ناروتو با پین که شکستش داد و دهکده رو نجات داد بعد اون رو دیگه ندیدم . میشه راهنمایی کنید منو تا بتونم از یک جایی دانلود کنم ققسمت های بعدش رو یا نه ؟

2. این کاربر از amiralimadrisimo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه E.K.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تو آسمونا

پيش فرض

مانگا بالاخره امروز تموم شد
    انشاءلله که انیمه به سرعت پیش بره و اونم تموم شه

4. این کاربر از E.K.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه black beetle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بندرانزلي

پيش فرض

سلامي دوباره . خب بالاخره ناروتو هم تموم شد ديگه ناروتويي نيست كه آخر هفته ها منتظرش بمونيم . ولي يه جورايي من رو اميدوار نگه داشت به خاطر 2 مورد . اولي اينكه صفحه 19 مانگا 700 ساسكه يك آن دست به شمشير ميشه و ميگه : يعني خيال كردم ؟ . اينجا آدم رو به شك ميندازه كه ممكنه بعدها داستان ادامه داشته باشه چون ساسكه با اون قدرتي كه الان داره بعيده به چيزي بيخود شك كنه و دومي اينكه خود كيشي در آخرين صفحه ميگه : تا بهار خداحافظ . يعني چي ؟!! ميخواد بهار ادامه داستان رو دوباره شروع كنه ؟!! اين دو مورد من رو اميدوار كرده شايد ادامه اي براي اين داستان نوشته بشه ، شايد . نميدونم

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بندرانزلي

پيش فرض

میشه راهنمایی کنید منو تا بتونم از یک جایی دانلود کنم ققسمت های بعدش رو یا نه ؟
    اگه تبليغ نشه و ادمين سايت اجازه بده و پاك نكنه ميتوني از سايت fromanime تماميه قسمت هاي سري اول و دوم رو دانلود كني

7. این کاربر از black beetle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

سلامي دوباره . خب بالاخره ناروتو هم تموم شد ديگه ناروتويي نيست كه آخر هفته ها منتظرش بمونيم . ولي يه جورايي من رو اميدوار نگه داشت به خاطر 2 مورد . اولي اينكه صفحه 19 مانگا 700 ساسكه يك آن دست به شمشير ميشه و ميگه : يعني خيال كردم ؟ . اينجا آدم رو به شك ميندازه كه ممكنه بعدها داستان ادامه داشته باشه چون ساسكه با اون قدرتي كه الان داره بعيده به چيزي بيخود شك كنه و دومي اينكه خود كيشي در آخرين صفحه ميگه : تا بهار خداحافظ . يعني چي ؟!! ميخواد بهار ادامه داستان رو دوباره شروع كنه ؟!! اين دو مورد من رو اميدوار كرده شايد ادامه اي براي اين داستان نوشته بشه ، شايد . نميدونم
    گویا قراره یه Special بیاد(انیمه) نوشته خود کیشی . فک کنم برا اون گفته .

9. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ولي يه جورايي من رو اميدوار نگه داشت به خاطر 2 مورد . اولي اينكه صفحه 19 مانگا 700 ساسكه يك آن دست به شمشير ميشه و ميگه : يعني خيال كردم ؟ . اينجا آدم رو به شك ميندازه كه ممكنه بعدها داستان ادامه داشته باشه چون ساسكه با اون قدرتي كه الان داره بعيده به چيزي بيخود شك كنه و دومي اينكه خود كيشي در آخرين صفحه ميگه : تا بهار خداحافظ . يعني چي ؟!! ميخواد بهار ادامه داستان رو دوباره شروع كنه ؟!! اين دو مورد من رو اميدوار كرده شايد ادامه اي براي اين داستان نوشته بشه ، شايد
    خود کیشی گفته که بهار سال آینده یه می نی مانگا از داستان های بعد از ناروتو رو منتشر می کنه .. البته هنوز معلوم نیست که خود کیشی نویسنده اون مانگاها هستش یا نه ولی چیزی که مشخصه داستان ناروتو رو بعد از هوکاگه شدن نشون میده .. احتمالا هم ربطی به فیلم اخر ناروتو نداره .. و داستان دوسال بعد از هوکاگه شدن ناروتو رو روایت میکنه .. البته کوتاه هستش ..

11. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این ناروتو سر دراز دارد ... حالـا حالـا هم در خدمتش هستیم . انیمه هم که چندین آرکـ فیلر میچپونن توش .
    توضیحات کامل و ساده ای داده نیازی به ترجمه نیست .

واسه دوستانی که نمیدونن ... یه اسپین آف هم موجوده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 07-11-2014 at 23:05.

13. این کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بندرانزلي

پيش فرض

مرسي بابت اطلاع رساني و راهنمايي تون . الان يه سوال خيلي مهم و عميق و فلسفي تو ذهنم مونده كه چرا كاكاشي شد هوكاگه ششم . كاكاشي چي داشت ؟ ديگه شارينگان هم كه نداشت . چاكراي خيلي پاييني هم داشت كه سريع چاكرا تموم ميكرد اكثر جتسوهاش هم با شارينگان بود اگه شارينگان نداشت از زابوزا خورده بود چه برسه بقيه . چه دليلي داشت هوكاگه بشه ؟
    Last edited by black beetle; 13-11-2014 at 10:55.

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بندرانزلي

پيش فرض

تا بهار چي بكنيم ؟ ناروتو دوره كنيم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من یه سوال دارم دقیقا جنگ پین وناروتو تموم میشه کدوم قسمت انیمه هس لطفا بگید

17. این کاربر از amiralimadrisimo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •