حالا عكس گرفتن با Canon kiss X2 يا 450D كار هر كسي مث من هست ؟ من الان 2 ساله كه Cyber-Shot H5 دارم .
حالا عكس گرفتن با Canon kiss X2 يا 450D كار هر كسي مث من هست ؟ من الان 2 ساله كه Cyber-Shot H5 دارم .
ممنون عالی بود اما این دوربینا دوتا بافر دارنا هان![]()
سلام میشه جواب این سوال وس وال قبلی رو بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام دوستان
بودجه من برای دوربین 280 تومن یعنی زیر 300 تومن هست
چیزایی که برام مهمه
کامپکت بودن و جمع جور بودن دوربینه
اذیت نکردن باطری ( باطری قلمی نمی خوام )
کیفیت عکس و کیفیت فیلمبرداری ( بخصوص برای من که آماتورم جوری باشه که زیاد نیاز به تنظیم نداشته باشه )
خودم این دو مدل رو دیدم
Canon PowerShot SD780 IS - IXUS 100 IS
و
Canon PowerShot SD960 IS - IXUS 110 IS
سوالاتی که دارم ایناس و لطف می کنید اگر پاسخ بدید
1- با این بودجه و با این مشخصاتی که من می خوام انتخاب بهتری هم دارم ؟
2- تفاوت IXUS 100 و 110 دقیقا درچی هست ؟! من صرفا بخاطر خروجی hdmi می خوام 110 رو بخرم
3- شما بودی کدوم رو می خریدی
با تشکرات شدید
در سیگنالهای یکدستِ پروگرسیو یا تصاعدی (بهصورت 1080پی یا 720پی) با نرمافزار شما بهازای هر فریم امکان استخراج یک تصویر دارید ولی از آنجا که ماهیت فیلم متفاوت است و محدودیتهای پردازشی وجود دارد(برای تطبیقدهی های پرسرعت) تمام آنها به وضوح یک عکس دو مگاپیکسلی(برای 1080پی) نخواهند بود و باتری هم به آن میزان مصرف نخواهند کرد.سیستم فیلمبرداری دوربینا با عکاسیشون متفاوته.یعنی درسته که فیلم از تعدادی عکس تشکیل شده که کنار هم قرار میگیرن،ولی این به اون معنی نیست که دوربین واقعا در هر ثانیه مثلا 30 بار شات میزنه.
_________
اين قضيه مربوط ميشه به اينكه شما تا چه حد در اين زمينه توانايي داريد . كار با دوربينهاي SLR همچين سخت هم نيست فقط بايد با قواعد عكاسي و تنظيمات دستي آشنا باشيد .
سلام . شما لطف ميكني قبل از هر چيزي بگي منظور از Live view چيه ؟اگه منظورتون اينه كه تصوير مقابل همزمان در صفحه نمايش هم ديده ميشه يا نه بايد گفت بله همينطوره .
Last edited by Samin_System; 04-11-2009 at 16:33.
مگه خودشون يه حالت ندارن كه ميرن روي اتوماتيك !؟
حالت اتوماتيك هم دارن اما همه لطف كار كردن با يه دوربين SLR مربوط ميشه به تنظيمات دستي . اگه قصد داريد رو حالت اتوماتيك كار كنيد خريد يه دوربين حرفه اي به نظر بنده كار درستي نيست .
سلام به همه ی دوستان. من یه چند روز نبودم (درگیر دانشگاه و پروژه و اینا بودم آخرای ترمه سرمون شلوغ شده). جواب همه ی پست ها رو تو یه پست میدم. میبخشید دیگه طولانیه.
اگه کل بودجه تون همین قدره (برای عکاسی و فیلمبرداری با هم) پیشنهاد میکنم دوربین عکاسی بخرید. با این بودجه Canon SX20 پیشنهاد میشه که هم کیفیت عکسش عالیه و هم فیلمبرداری HD داره. البته مسلما از نظر کیفیت و قابلیت های فیلمبرداری نمیتونه جای دوربین فیلمبرداری رو بگیره ولی فکر میکنم راضی کننده باشه.
من مدل SD880 IS از کنان رو پیشنهاد میکنم.
با یه مقدار افزایش بودجه همین SD880 خوبه. ولی تو همین محدوده اگه بخواین بگیرین کنان A2000 و سونی W230
SX200 دوربین خوبیه. به شرطی که حتما دنبال یه دوربین با زوم بالا و اندازه ی کوچک باشید. اگه امکان افزایش بودجه دارید پیشنهاد میکنم برید سراغ مدل های سوپرزوم مثل سری FZ پاناسونیک و همچنین SX10 و SX20 از کنان.
قیمتش همون طور که دوستمون گفت نزدیک 700 تومنه. تا 600 تومن بهترین گزینه از بین انتخاب های انگشت شمار مدل 1000D هست که از نظر کیفیت عکس خیلی به 450D نزدیکه.
همون طور که اشاره شد تو حالت فیلمبرداری قضیه فرق میکنه. اگه قرار بود برای هر فریم شات بزنه همه ی دوربین های عکاسی هنوز به یک سال نکشیده خراب میشد.
از اینکه تو ایران هست یا نه خبر ندارم. نمایندگی های پاناسونیک رو چک کن.
تفاوت اصلی G11 و LX3 در کیفیتشون نیست. در قابلیت ها و مشخصاتشونه. هر کدوم یه برتری نسبت به اون یکی داره. مثلا LX3 واید 24 میلیمتر داره و دیاف 2.8-2.0 و فیلمبرداری HD و ابعاد جمع و جور تر. در حالی که زوم کنان بیشتره و چشمی داره و عکسش یه مقدار شارپ تره.
عرف خاصی نداره. یعنی ربطی به رزولوشن نداره. 60 فریم برای فیلم slow motion استفاده میشه.
همه ی دوربین های کامپکت و سوپرزوم live view دارند.
فیلمبرداری چندان تاثیری روی عمر مفید دوربین نداره. فقط شاید از این نظر که در حالت فیلمبرداری فوکوس continuous (پیوسته) هست و سیستم های دیگه بطور مداوم کار میکنند استهلاک بیشتری داشته باشه.
من احتمال میدم 500D به این دلیل با رزولوشن بالاتر 24 فریم میگیره که بافرش دیرتر پر شه. توجه داشته باشید که 24 فریم بر ثانیه سرعت استاندارد فیلم هست.
یه مقدار که باهاش ور برین طریقه ی کارش دسستون میاد. ولی برای این که استفاده ی مفید از دوربینتون بکنید باید با تنظیمات و این جور چیزا آشنا باشید. حالت اتومات معمولا کیفیت واقعی دوربین های SLR رو نشون نمیده.
منظور؟
بین این دو تا دومی به نظر من بهتره. انتخاب بهتر همون طور که در پست های بالا گفتم SD880 هست.
SD960 محدوده ی زومش از 780 بهتره و چشمی نداره. SD880 فیلمبرداری HD نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)