تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 411 از 1174 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421461511911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض روبينيو : قطعا در رئال می مانم .

سایت هواداران رئال : روبینیو ستاره ی رئال مادرید اظهار داشت که بهیچوجه دوست ندارد که بخشی از قرارداد رونالدو برای معاوضه با او باشد .
    ملی پوش برزیلی پس از گذران تعطلاتش به مادرید آمده است و به رسانه های اسپانیایی گفته است که بعید است که در این تابستان مادرید را ترک کند . او پیوستنش به چلسی را تکذیب کرده و گفته که فقط به ماندن در مادرید فکر می کند . وی در مصاحبه با خبرنگار آس گفت : دوست ندارم که بخشی از قرارداد رونالدو باشیم . چیزی که در ذهنم است ماندن در مادرید است . نمی خواهم که بخشی از هیچ معاوضه ای باشم . انتظار دارم که در اینجا با رئال مادرید بمانم . تیم ملی همواره برای من اولویت داشته است . اگر باشگاه به من اجازه دهد که بروم می روم اما اگرنه فقط به رئال فکر خواهم کرد .

اینم از روبینیو

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض فرگوسن به رونالدو : به اولد ترافورد بيا تا در مورد آينده تصميم بگيريم .

سایت هواداران رئال : روزنامه ی میرور امروز نوشت که فرگوسن سفارش کرده است که رونالدو هر چه زودتر به اولدترافورد بیاید .
    روزنامه ی انگلیسی نوشت که سرالکس فرگوسن می خواهد که با رونالدو پیرامون آینده اش صحبت کند . رونالدو یک ماهی است که سوژه ی رسانه های گروهی شده است .
    سپ بلاتر اخیرا برخورد منچستر با رونالدو را برده داری مدرن خوانده و خود رونالدو نیز در کمال شگفتی سخنان او را تایید کرده است .
    رونالدو پس از استراحت دو هفته ایش زمانی که منچستر از اردوی آفریقای جنوبی برگردد به احتمال زیاد ملاقاتی با فرگوسن خواهد داشت .

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض بکام و حمايت از کاسياس برای عنوان برترين بازيکن اروپا

سایت هوادارن رئال: دیوید بکام نیز به صف حامیان ایکر کاسیاس برای تصاحب جایزه ی فرانس فوتبال برای این بازیکن پیوست .
    هر چند که به نظر می رسد که فرانس فوتبال علاقه ی بیشتری به کریستیان رونالدو برای این عنوان داشته باشد اما کاسیاس نیز در این فصل عملکرد در خور توجهی داشته است .
    کاسیاس نه تنها با رئال مادرید از عنوان قهرمانی لیگا دفاع کرد بلکه جایزه ی زامورا را برال دریافت ۳۲ گل در۳۶ بازی دریافت کرد و همین طور تیم ملی اسپانیا را به سمت قهرمانی اروپا رهنمون ساخت .
    خیلی ها بر این عقیده اند که بعد از لیو یاشین در سال ۱۹۶۳ کاسیاس می تواند دومین دروازه بانی باشد که این عنوان را می گیرد .
    بکام گفت : من بسیار امیدوارم . او وافعا با استعداد است . او دروازه بان فوق العاده و شخصیت عالی ایست و این برای یک دروازه بان عالی است که این عنوان را بگیرد . باید دید چه رخ می دهد اما امیدوارم او به عنوان بهترین بازیکن اروپا برسد . او لایقش است .

خداییش حق کاسیاس (وحید) هست !

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض بکام در آرزوی مربيگری نونهالان رئال

سایت هواداران رئال : دیوید بکام ستاره ی سابق رئال مادرید اذعان داشت که دوست دارد که روزی به رئال مادرید بازگردد تا به عنوان مربی نونهالان کار کند اما هرگز به مربیگری بزرگسالان فکر نمی کند .
    او در مصاحبه با خبرنگار مارکا گفت : من دوست داشتم که روزی به اسپانیا و رئال مادرید بازگردم . کا کردن با کودکان رئال مادرید برای من افتخار است . همه می دانند که من عاشق کار کردن با بچه هام و اسپانیا را می پرستم . من هنوز خانه ام را در مادرید دارم و اگر روزی به اسپانیا بازگردم جایی برای زیستن دارم . زمانی که وقتش برسد تصمیم جدی می گیرم اما بخشی از رئال بودن عالی است . من دوستان زیادی آنجا دارم و مردم برای من احترام زیادی قائلند . فلورنتینو پرز یکی از بهترین دوستان من در مادرید است .
    بکام که سفیر یونیسف است آکادمی ها ی فوتبال زیادی در سرتاسر جهان دارد اما هرگز تصمیمی برای مربی شدن ندارد .
    دوستان سابق او در منچستر مانند استیو بروس - مارک هاگز - پل اینس - روی کین و هنینگ برگ به مربیگری روی آورده اند اما او هرگز به مربیگری علاقمند نیست . او افزود : من اینجا در لس آنجلس آکادمی فوتبال دارم اما هرگز مربی نخواهم شد . هرگز این اشتیاق را ندارم .ترجیح می دهم با آکادمی ام باشیم و با بچه ها و یا یونیسف باشم ... می خواهم در جاهایی باشم که به مردم کمک کنم . من عاشق فوتبالم و همیشه در آن خواهم بود اما هرگز دوست ندارم یک مربی باشم .

جای دیوید خالی کلی خبر از دیوید هست !

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض رئال فردا استارت می زند .

سایت هواداران رئال : رئال مادرید امروز (دوشنبه) با سفر به آلگاروه پرتغال اردوی پیش فصلش را آغاز می کند .
    بر طبق اعلام رسمی باشگاه آنها بعد از پرتغال راهی کمپ ایردنینگ اتریش می شوند .
    البته سفر یه پرتغال بیشتر جنبه ی تفریحی دارد چون که بازیکنان می توانند تا خانواده شان را هم در کمپ تمرینی بیرند .
    کادر فنی معتقدند که این حرکت غیر معمول می تواند موجب ایجاد انگیزه در بازیکنان شود .
    بازیکنان در این سفر بیشتر به تمرینات بدنسازی می پردازند و می توانند به ورزشهای دیگری مانند تنیش ؛ بسکتبال و شنا بپردازند .
    آنها بعد از این سفر تفریحی راهی اتریش می شوند .

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

وحید جون میگم دروگبا یکم پیر نیست ؟
    حیفه میانگین تیم 60 سال میره بالا !
    بهتر نیست مهاجم جوون بگیریم ؟
    Last edited by shympw; 14-07-2008 at 01:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

نه کلا می گم از بازیش خیلی خوشم می اد !! هر چی باشه از نیسترووی که جوون تره !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام علیکم:
    دست شما درد نکنه اشنایدر جان همین شما یه ذره بر بار فنی تاپیک افزودی وگرنه این وحید که همش کارش تو اسپمه(بابا وحید ناراحت نشو شوخی کردم).
    خوب برم سراغ یه تهلیلی بر این اوضاع:
    با ماندن روبینهو و حرکت رئال بسوی کمپ در پرتقال و اینکه بازیکن خوبی را هم جذب نکرده نشان از این داره که رئال احتمالا برای این فصل روی خرید بازیکن حساب نمیکنه و شاید تنها رونالدو بتونه گزینه خوب باشه ولی این درحالیه هست که رئال در خط حمله در نبود رائول و فن گل ویا مصدوم شدن یکی مشکلات فراوانی خواهد داشت باید رئال یک حمله نوک و هدف را به خدمت بگیره که در غیر این صورت مطمئنآ به مشکل برمیخوره پس چه بهتر که از پیش از این کمپ به جذب بازیکن میپرداخت و دیگر این نکته قابل توجه است که رئال با مصدوم شدن کانا و یا په په باز هم در دفاع به مشکلات زیادی بر میخوره و جدا از اینکه راموس بدجوری دلش واس اخراج شدن و یا محروم بودن میتپه باید به دنبال یه مدافع خوب باشیم.
    و دیگر اینکه رئال مادرید کلا در اروپا و جهان از تمام تیمهای دیگر یک کلاس بالاتر هست شاید شاید منچستر از رئال قویتر باشه اما رئال کلاسش بالاتر هست این به دلیل این امر هست که رئال گذشته بسیار روشن داشته و همچنین مدیران بسیار موفق که باشگاه را به بهترین باشگاه قرن تبدیل کرده اند و کلا دوستان کلاس باشگاه رئال یک کلاس از تمام باشگاهای قوی جهان بالاتر هست و اگر مثل هتل ها به ستاره بگیم اگر که منچستر و بارسلون و میلان و لیورپول 5 ستاره باشن رئال 6 ستاره هستش و این را واقعآ بطور کاملا مشهود میشه دید.
    زنده باد رئال مادرید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

گرنه این وحید که همش کارش تو اسپمه(بابا وحید ناراحت نشو شوخی کردم).
    نه بابا !!! من همیشه تو کار اسپمم !!
    اره یه مدافع و مهاجم می خوایم !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

1 - داش اسی دمت گرم 2-داش وحید خوبی(کاریت ندارم اسپمتو بده) 3-داش رائول گل گفتی 4 بچه ها یه چیزی به خاطر دیوید 3شنبه و 4شنبه بیاید گروه میخوام صدر نشین شیم چون قرار بود با داش اسی اونجا رو ببرن بالا اسی که میدونم میاد ولی خواهشن همتون بیاید تا روی تریبال کم شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •