قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
ایول عکسها خیلی باحال بود
دستت درد نکنه
خداکنه روابط نیکی و قطبی خوب بشه و مشکلی پیش نیاد
دنیا پرسپولیس و افشین امپراتور
پرسپوليس پر افتخار ترين تيم در ليگ سراسري باشگاه هاي کشور است و 80 درصد عناوين گوناگون بر حسب آمار در اختيار اين تيم است. اوج قدرت اين تيم به نيمه اول دهه 1350 و نيمه دوم دهه 1370 باز مي گردد که اکثر عناوين قهرماني و نايب قهرماني را از آن خود کرد. روند نزولي باشگاه به آغاز ليگ برتر باز مي گردد که در نهايت در فصل گذشته به نقطه سقوط بي سابقه تا قرار گرفتن در رده نهم انجاميد.
تغيير و تحولات متعدد در تمامي ارکان باشگاه و کادر فني براي ترميم نقاط ضعف در سه سال متوالي بي نتيجه ماند تا جايي که پر افتخارترين فرد ليگ يعني علي پروين را خانه نشين کرد. پرسپوليس در اواسط فصل گذشته با آوردن آري هان و افزودن چند بازيکن تقويتي تمام تلاش خود را باي فتح جام حذفي متمرکز کزد تا در آسيا سهيمه دوم را بدست آورد.
با فسخ قرار داد هان پرسپوليس در آستانه ليگ برتر با دنيزلي به توافق رسيد. بالطبع با اين تغييرات تعدادي از بازيکنان سنتي و شاخص اين تيم از اين باشگاه جدا شده تا دست مربي را جهت تاکتيک مورد نظر خود باز گذاشته باشند. از سويي تزريق چند بازيکن شاخص در اين تيم مي تواند صعود مجدد چرخ هاي کند تيم پرسپوليس را در فصل جديد روان سازد تا بار ديگر اين تيم را به يکي از قطب هاي نيرومند فوتبال ايران تبديل کند. صعود اين باشگاه پر طرفدار تهراني در ليگ، در زمينه هاي ملي و بين المللي آثار مثبتي را در فوتبال کشورمان به دنبال دارد که اميد است مسئولان اين باشگاه به دور از تنش هاي ناشي از تحولات جاري راهکار مناسبي را براي آن پيدا نمايند.
مرسی مجتبی جان بابت خبرها و عکسها
پیش به سوی قهرمانی این فصل لیگ و حضور درخشان در آسیا
تا حال این زردا رو که ادعا میکنن تنها تیم بین المللی ایران هستن بگیریم
و باز هم تشکر ویژه از جناب هدایتی که با اومدنش به تیم رمق بخشید
و اما بشنوید جوک امروز را :
وي با اشاره به حضور ابراهيم توره در پرسپوليس آن هم در شرايطي كه اين بازيكن در آستانه پيوستن به استقلال قرار داشت ميگويد: «استقلال عباسفرد را خريده كه از توره خيلي بهتر است و اصلاً قابل قياس با او نيست. مطمئن باشيد كه اين مهاجم براي استقلال گلهاي زيادي خواهد زد و شك ندارم كه عباسفرد از توره بهتر است![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خبرگزاری پرسپولیس : افشين قطبي در گفت وگو با مسئولان باشگاه اعلام كرده است، بايد اردويي تداركاتي در اروپا برگزار شود و اين درخواست با موافقت اعضاي هيئت مديره مواجه شده است.
قرار است تا 20 روز آينده اردوي اين تيم در يكي از كشورهاي اسپانيا، ايتاليا، هلند يا پرتغال برگزار شود.
پرسپوليسي ها طبق برنامه در اين اردو 6 ديدار تداركاتي نيز انجام خواهند داد.
رابطين باشگاه پرسپوليسي رايزنيها خود را از امروز در كشورهاي فوق آغاز كردند.
بره اسپانیا یه دست با رئال بازی کنه چه رویای قشنگی یعنی میشه؟؟
خبرنگاران در فرودگاه امام خميني سرگردان شدن
افشين قطبي بامداد امروز ساعت 2:30 وارد تهران شد تا براي عقد قرارداد با باشگاه پرسپوليس دوباره هدايت سرخ پوشان را در مسابقات داخلي و خارجي به عهده داشته باشد.
تعدادي از خبرنگاران كه براي تهيه خبر و مصاحبه خود را به فرودگاه امام خميني رسانده بودند، به دليل بي نظمي و ناهماهنگي مسئولان باشگاه پرسپوليس، با مشكلات متعددي روبرو شدند.
هنگام ورود قطبي به سالن فرودگاه، پليس از حضور تعدادي از خبرنگاران ممانعت كرد و در ادامه به دليل عدم توجه مسئولان باشگاه پرسپوليس كه در فرودگاه حضور داشتند، اصحاب رسانه به دستور ماموران به محوطه بيروني سالن ورودي هدايت شدند.
خبرنگاران در مواجهه با مدير عامل و مسئولان باشگاه پرسپوليس اعتراض خود را اعلام كردند؛ اما مصطفوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس از اين موضوع ابراز بي اطلاعي كرد.
ساعت 3:15 دقيقه خبرنگاراني كه پشت درهاي بسته مانده بودند، براي لحظاتي اجازه مصاحبه با قطبي را پيدا كردند، اگر چه با انجام چند سوال زمان به پايان رسيد.
خوشحالم كه دوباره به پرسپوليس برگشتهام
قرار بود، هواپيماي حامل "افشين قطبي" ساعت 1:30 بامداد بنشيند اما، تابلوي اطلاعات پرواز 2:15 را نشان ميداد. معطل شديم اما سرانجام نشست، در كمال تعجب. سر وقت! 15 دقيقه هم از باند تا سالن داخلي طول كشيد. مصطفوي و هدايتي به استقبال قطبي رفتند. به خبرنگاران اجازه ورود به سالن داخلي را ندادند. فقط عكاس و تصويربردار خبرنگاران صدا و سيما حق ورود داشتند. قطبي آمد. با همان لبخند هميشگي و صورتي برنزهتر.
حدود 20 دقيقه سالن داخلي شلوغ بود. "قطبي" داشت با خبرنگار صدا و سيما صحبت ميكرد. مصطفوي و هدايتي به فاصله 20 متري مردم و مردم به فاصله 15 سانتيمتري قطبي ايستاده بودند. گذشت. مسوول روابط عمومي پرسپوليس گفت: قطبي بيرون ميآيند و شما تنها ميتوانيد چند سوال كوتاه از وي بپرسيد. قطبي گوشهاي ايستاد و به سوالات دختران و پسران جوان زيادي كه او را احاطه كرده بودند با حوصله پاسخ ميداد. در لابلاي حرفهايش گفت، خوشحالم كه دوباره به پرسپوليس برگشتهام.
تند راه ميرفت و عكاسها عكس ميانداختند. با عكاسها شوخي ميكرد و يكييكي در طي راهرفتنش با خبرنگاران حال و احوال ميكرد. جواب احساسات مردم را ميداد و حتي دوربين يكي از عكاسها را گرفت و عكاسي ميكرد. خنده از لبش نميافتاد.
عكاس جواني با تيشرت قرمز از قطبي عكس ميگرفت. قطبي او را ديد و گفت: تيشرت قشنگي پوشيدهاي!
مردم به قطبي خوشآمد ميگفتند و به همه احساسات پاسخ ميداد. تند تند راه ميرفت و مسوولان باشگاه ميخواستند او را به سرعت برق سوار ماشين كنند.
سوار ماشين سمند شد. شيشهاش پايين بود. دو عكاس سرشان را داخل كردند وشروع به عكاسي. قطبي شيشه را بالا كشيد؛ دستي تكان داد، لبخندي زد؛ ماشين راه افتاد و "قطبي" از ديدمان محو شد. دستي ديگر از عقب ماشين تكان خورد و تمام. قطبي آمد. سر وقت! به سوالات پاسخ گفت و رفت.
اميدوارم كاشاني به من كمك كند
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با مديرعامل سابق باشگاه هيچ مشكلي نداشتم و اميدوارم وي در فصل جاري نيز به من كمك كند. افشين قطبي پس از حضور در فرودگاه بينالمللي امام خميني ره، در مورد بازگشتش به پرسپوليس اظهار داشت: خود نيز از توافق دوباره با مسئولان باشگاه شوكه هستم؛ اما خوشحالم كه بار ديگر به ايران بازگشتم.
وي ادامه داد: به خاطر خاك كشورم و پرسپوليسي كه قهرمان ليگ برتر شده و دل شير دارد، به ايران برگشتم تا با اين تيم قهرماني آسيا را تجربه كنم.
دستيار سابق پيم وربيك با اشاره به امكانات و شرايط باشگاه تاكيد كرد: براي رسيدن به يك وضعيت مطلوب چند جلسه خوب با نماينده باشگاه برگزار كرديم و به صورت تلفني نيز با محمدعليآبادي رئيس سازمان تربيتبدني گفت و گو كردم.
وي افزود: طبق اظهارات عليآبادي قرار شده است امكاناتي را براي حضور مقتدرانه پرسپوليس در ليگ قهرمانان فراهم شود. اين موضوع باعث شد كه براي بازگشت به پرسپوليس تحريك شده و به ايران بيايم.
قطبي با تاكيد بر اين نكته كه براي تهيه امكانات لازم به زمان نياز داريم، خاطرنشان ساخت: من براي موفقيت در اين تيم تمام تلاش خود را به كار خواهم بست.
وي در مورد شرايط حبيب كاشاني مدير سابق و داريوش مصطفوي مدير عامل فعلي باشگاه عنوان كرد: كاشاني دوست و برادر صميمي من و اولين كسي است كه مرا به ايران آورد و به من اطمينان كرد. با كمك كاشاني و اعضاي باشگاه پرسپوليس توانستم قهرماني در ليگ برتر را تجربه كنم.
سرمربي پرسپوليس تصريح كرد: متاسفانه زماني كه از ايران رفتم خيليها گفتند با كاشاني مشكل دارم كه اصلا چنين چيزي صحت نداشت. حتي قبل ازمذاكره مجدد با مصطفوي در مورد شرايط با حبيب كاشاني تماس گرفتم و نظرش را جويا شدم. اكنون خوشحالم كه زير نظر يك مدير باتجربه ايراني به نام مصطفوي كار ميكنم.
قطبي گفت: در اين مدت خوشحال ميشوم كه با كاشاني ارتباط مداوم داشته باشم و انتظار دارم وي مرا در هدايت تيم پرسپوليس كمك كند.
وي از اظهارنظر در مورد بازيكنان جديد پرسپوليس ابراز بيتمايلي كرد و گفت:ترجيح مي دهم در شرايط فعلي در مورد نفرات فعلي حرفي نزنم؛ ولي به زودي به همراه دستيار برزيليام كه سالها با وي همكار بودم، در كنار احمدرضا عابدزاده و افشين پيرواني كارم را آغاز خواهم كرد.
افشین قطبی وارد تهران شد.
افشین قطبی سرمربی تیم پرسپولیس لحظاتی قبل با پرواز مستقیم از امارت وارد فرودگاه امام تهران شد
قطبی در بدو ورود با استقبال بی نظیر هواداران پرسپولیس مواجه شد.
به گزارش خبرنگار اعزامی مرجع خبری داریوش مصطفوی " مجید فرخزادی" افشین پیروانی و تنی چند از مسئولین باشگاه ضمن استقبال از افشین قطبی لحظاتی کوتاه به گفتگو پرداختند.
سپس افشین قطبی جهت استراحت عازم هتل استقلال تهران شد.
البته چون خانه قبلي او را تحويل داده اند فعلا موقتي در اين هتل ساكن مي شود تا باشگاه خانه جديدي را براي او دست و پا نمايد. بعد از آن قطبي هتل را ترك خواهد كرد.
در بازگشت به تهران مذاكرات نهايي را با پرسپوليس انجام ميدهم
مهاجم عراقي گفت: هفته آينده پس از بازگشتم به تهران مذاكرات نهايي را با سران پرسپوليس انجام مي دهم.
عماد محمدرضا در باره مذاكراتش با مسولان باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: به توافقهاي خوبي رسيدهام؛ اما به دليل بيماري مادرم ترجيح دادم كه به دمشق بروم. پس از عيادت از مادرم شنبه يا يكشنبه به تهران برميگردم تا مذاكرات نهايي را انجام دهم.
وي تصريح كرد: تيم بعدي خود را با قاطعيت انتخاب خواهم كرد، اگر چه در اين مدت مدير برنامههايم مذاكرات را با مديران پرسپوليس ادامه خواهد داد.
مهاجم ملي پوش عراق خاطرنشان كرد: علاوه بر دريافت پيشنهاد از تيمهاي داخلي، به لحاظ مالي يك پيشنهاد خيلي خوب نيز از تيم السد قطر در اختيار دارم كه ميزان مبلغ پيشنهادي به مراتب بالاتر از پرسپوليس است.
وي ادامه داد: همانگونه كه بارها تاكيد كردهايم در شرايط فعلي پرسپوليس گزينه اول من است؛ اما چنانچه به توافق نهايي نرسم به پيشنهاد تيمهاي سپاهان يا السد قطر فكر خواهم كرد.
حضور ابراهيمي و اسكورت قطبي
خبرگزاري فارس: مربي و سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز تمرين اين تيم را زيرنظر گرفتند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين صبح امروز پرسپوليسيها ساعت 30/9 دقيقه در آكادمي ملي المپيك پيگيري شد.
در اين تمرين پرسپوليسيها به دويدن، كارهاي استقامتي، حركات كششي و سرعتي پرداختند.
* افشين پيرواني در ابتداي تمرين دقايقي با بازيكنان به گفت و گو پرداخت.
* ناصر ابراهيمي مربي سابق پرسپوليس در تمرينات امروز حضور يافت.
* افشين قطبي پس از نيم ساعت تاخير با سه اسكورت كه از پرسنل سازمان حراست بدني و دفتر مصطفوي مدير عامل پرسپوليس بودند، در آكادمي حاضر شد. مراقبان قطبي حتي به هنگام مصاحبه نيز به دقت وي را زير نظر داشتند.
* بحث اصلي بازيكنان، بازگشت قطبي به پرسپوليس بود.
* بازيكن جديدي امروز به تعداد بازيكنان اضافه نشد.
* عليرضا حقيقي كه با عابدزاده تمرينات ويژهاي را مثل روزهاي گذشته انجام ميداد با برخورد با يك مانع دچار مصدوميت شد كه عابدزاده از او خواست سريعا تمرينات خود را ادامه دهد.
*افشين قطبي دقايقي با پرويز كماسي، افشين پيرواني و احمدرضا عابدزاده گفت و گو كرد. پيرواني برنامههاي كادر فني در چند روز گذشته و آينده را براي قطبي تشريح كرد.
* بازيكنان پرسپوليس بعداز تمرين به طرف افشين قطبي رفته و به وي خوشامد گفتند.
* كريم باقري با اجازه كادر فني زودتر از سايرين تمرين را به اتمام رساند.
* 10 خبرنگار و 30 هوادار از نزديك شاهد تمرين پرسپوليسيها بودند.
* تمرين نوبت بعدازظهر ساعت 16 با حضور قطبي در زمين كارگران برگزار مي شود.
* قطبي پس از خروج از آكادمي ملي المپيك شديدا مورد تشويق هواداران قرار گرفت و به همراه افشين پيرواني، احمدرضاعابدزاده و مدير برنامههايش به دفتر مصطفوي رفت تا حضورش در تيم را نهايي كند.
قطبي پس از پايان تمرين امروز:
براي قهرماني آسيا تمام بزرگان در پرسپوليس جمعاند
صحبت درباره نيكبخت يا بازيكنان ديگر زود است
افشين قطبي گفت: معتقدم تمام بزرگان فوتبال ايران در پرسپوليس جمعاند تا قهرماني آسيا و ليگ برتر را در فصل آتي براي هواداران به ارمغان بياورند.
افشين قطبي كه صبح امروز (شنبه) در محل تمرين تيم فوتبال پرسپوليس حاضر شد، گفت: خوشحال هستم كه دوباره به پرسپوليس بازگشتم. چرا كه فكر ميكنم ما هواداران واقعي بسياري داريم كه سال گذشته با لطف زيادشان و شور و انگيزهاي كه به تمرينات تيم و بازيهاي ما آوردهاند يك قهرماني رويايي را رقم زدند كه هنوز در اذهان تك تك آنها و همچنين ما باقي است.
وي افزود: من خوشحال هستم كه وقتي در يكي از خيابانهاي دبي قدم ميزدم، كساني كه حتي شايد يك بار هم بازي پرسپوليس را از نزديك مشاهده نكرده بودند، وقتي مرا ميديدند اشك در چشمانشان حلقه زده و از قهرماني پرسپوليس خوشحال بودند. معتقدم كه لطف بزرگ خدا بود كه من دوباره به پرسپوليس بازگشتم.
وي دربارهي وضعيت تيم پرسپوليس در آينده تصريح كرد: ما كار سختي پيش رو داريم چرا كه فكر ميكنم حدود يك ماه فرصت تمرين را از دست دادهايم. اما، به هر حال نسبت به سال گذشته چندين قدم جلوتر هستيم چرا كه بازيكنان زيادي در پرسپوليس وجود دارند كه نسبت به كار من آشنايي كامل دارند و من نيز نسبت به آنها شناخت لازم را دارم. فكر ميكنم تمام باتجربهها در كسوت مربيگري و همچنين بازيكنان بزرگي در تيم پرسپوليس جمع شدهاند تا دست به دست هم داده و قهرماني دوباره را براي اين تيم بزرگ به ارمغان بياورند.
قطبي دربارهي وضعيت قراردادش با باشگاه پرسپوليس گفت: من امروز وارد تهران شدم تا صحبتهاي نهايي را با كادر مربيان اين تيم انجام دهم، ضمن اين كه قرارداد مربيگري را امضا كنم تا مشكلي از اين بابت وجود نداشته باشد. بعد از آن به زودي يك كنفرانس مطبوعاتي خواهم داشت كه وضعيت آتي پرسپوليس را تشريح خواهم كرد. از ايران براي مدت كوتاهي جهت انجام امورات شخصي خارج ميشوم اما بزودي برميگردم تا تمرينات را به طور جدي از سر بگيريم. ضمن اينكه در بازي سوپر جام باشگاههاي ايران در برابر استقلال روي نيمكت پرسپوليس خواهم نشست.
به گزارش ايسنا، قطبي دربارهي شناختش از كادرفني فعلي تيم پرسپوليس گفت: افشين پيرواني كه با سمت مربي در اين تيم مشغول است از بازيكنان بزرگ و قديمي پرسپوليس است. او يك پرسپوليسي تير است و قلبش براي اين تيم ميتپد. پيرواني سال گذشته هم به صورت تلفني با من در ارتباط بود و يكي از نكات مثبت ديگر او اسم قشنگش است. همچنين احمدرضا عابدزاده كه هميشه معتقد بودم مثل يك هواپيماي 747 واقعا برازندهي لقب عقاب آسياست. او شخصيت بزرگي دارد و ميتواند با تجربهي گرانبهايش در موفقيتهاي پرسپوليس مثمرثمر باشد. پرويز كماسي نيز يكي از بهترين مربيان بدنساز ايران است و من امروز از نزديك به وضوح ديدم كه چقدر زيبا بازيكنان را تمرين ميداد.
قطبي همچنين هيچ صحبتي در رابطه با وضعيت بازيكنان پرسپوليس نكرد و تنها گفت: هنوز زود است كه دربارهي بازيكنان از جمله نيكبخت واحدي يا ديگر نفرات صحبت كنيم. من فعلا قصد دارم با مربيان تيم مذاكراتم را انجام دهم و مسالهي بازيكنان را به هفتههاي آتي موكول كردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)