تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 411 از 1404 اولاول ... 311361401407408409410411412413414415421461511911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,101 به 4,110 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

یادتونه میگفتم دکمه ی پایین PSP من به فنا رفته Pressure Sensitive شده؟دیشب درست شد!چطوری؟دیشب موقعی که میخواستم بخوابم PSP دستم بود.وسط کار خوابم برد.ساعت 4 صبح بیدار شدم دیدم افتاده پایین تخت.با کمال ناامیدی ورداشتمش ببینم کجاهاش به فنا رفته؟دیدم تنها فرقش اینه که دکمه ی پایینش درست شده!یه خیلی عجیب نیست؟!؟!
    یه کم از این شانست به من قرض میدی؟!
    سلام به بکس با حاللطفا به سوالای من با حوصله جواب بدین چون زیاد از psp سر در نمیارم .1_چرا نباید psp که کپی خور شده نخریم و منظور از استوك چیه؟2_کپی خور کردن کار سختیه؟ نیاز به چه چیزی داره؟ برنامه ی خاص یا adsl ?3_psp slim چه پکهایی داره؟ (محتویات هر پک رو هم بنویسین)4_تو بعضی از فرومها گفته شده psp هایی که کپی خور میشن پس از مدتی میسوزن این خبر تا چه حد صحت داره؟5_چطور میشه پیکسلهای سوخته رو تشخیص داد پیکسلا خیلی کوچیکن6_آیا مهمه که پی اس پی که میخریم ابتدا چه ورزنی داشته باشه؟7_بلندی صدا psp تا چه حدیه؟ به پای صدای n73 میرسه؟با تشکر از دوستان
    1-چون ممکنه یه psp بریک شده باشه که بردش رو عوض کردن و میخوان بفروشن البته فعلا اکثر psp هایی که فروخته میشه کپی خوره! استوک هم یعنی دست دوم.کار کرده و....
    2-قبلا کار سختی بود! الان آب خورنه با پاندورا باتری سه سوت کپی خور میشه3
    -چند تایی داره که یکیش دو تا بازی umd داره یکیش یه دونه داره یکیش هم هیچی نداره خود دستگاه با باتری و شارژر!
    4-نه کدوم فوروم بوده!؟ البته psp ممکنه بریک بشه که اونم شرایطی داره همینطوری نمیشه
    5-زیاد سخت نیست به رنگ قرمز یا آبی یا سبز در میاد به خاطر همین راحت میشه فهمید6
    -زیاد نه چون با پاندورا کپی خور کردنش فرقی نداره
    7-نه نمیرسه البته کیفیتش عالیه! و همچنین ربط به کیفیت آهنگ داره

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دوستان من خواستم psp بگيرم بگم چه فريم ور ي روش بريزه؟؟(بهترين گزينه رو بگيد لطفا)
    در ضمن اگه مغازه دار گفت بگير psp رو چك كن ببين سالمه فقط از لحاظ ظاهري چكش كنم منظورم اينه كه از نظر برنامه و اين جور چيزا نميخواد چك بشه
    يه چيز ديگه چه جوري بفهمم psp در حال حاظر چه فريم وري هست؟؟؟؟
    3.90 m33 الان بهترینه

بهتره دستگاه رو نگاه کنی ببینی خط روش افتاده یا نه یه بار بو هم بکن!!!

تو قسمت setting گزینش هست

یه لینک برا popstation بدین دیگه!!

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

1)پس 200 تا 220 تومن!
    2)نتیجتا اسلیم بهتره...
    3)فقط می خواستم بدونم که واقعا جی پی اس داره یا نه ، وگرنه هروقت بخوام با موبایلم از جی پی اس استفاده می کنم(هرچند که نقشه ی ایرانش ضعیفه).
    4)اونی هم که به تی وی وصل میشه فقط اسلیمه ، OK!

ممنون دوست عزیز از پاسخ های کاملت...اما یه قسمت برام شک برانگیزه!
    این قیمتی که شما گفتی برای پی اس پی تبدیل شدس یا نه(منظورم از تبدیل شده اینه که یعنی بازی های غیر اورجینال هم بهش بخوره)؟؟؟
    چون من هم این دو مدل رو قیمت کردم یکیش بود 270 تومن که فک کنم قدیمی یا همون فت بوده و یکیش هم بود 320 تومن که احتمالا اسلیم بوده و طرف اصرار داشت که اینا تبدیل شده هستن و میشه براشون بازی با قیمت یکی دو تومن گیر آورد...
    ماجراش چیه؟!
    خيلي ببخشيد قيمت ها رو از كدوم دزدي گرفتيد !!!!!!! اين قيمت هايي كه من گفتم قيمت كپي خور شدشه ! در ضمن اگه شما PSP از اون ور بياريد كه كپي خور نشده باشه نهايت با ده تومن كپي خورش مي كنن ... ديگه هيچ رقمه قيمتش 270 نمي شه ! چه برسه به 320 !!!!!!!!!!!
    Last edited by J A V I D; 21-05-2008 at 22:46.

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

1-چون ممکنه یه psp بریک شده باشه که بردش رو عوض کردن و میخوان بفروشن البته فعلا اکثر psp هایی که فروخته میشه کپی خوره! استوک هم یعنی دست دوم.کار کرده و....
    2-قبلا کار سختی بود! الان آب خورنه با پاندورا باتری سه سوت کپی خور میشه3
    -چند تایی داره که یکیش دو تا بازی umd داره یکیش یه دونه داره یکیش هم هیچی نداره خود دستگاه با باتری و شارژر!
    4-نه کدوم فوروم بوده!؟ البته psp ممکنه بریک بشه که اونم شرایطی داره همینطوری نمیشه
    5-زیاد سخت نیست به رنگ قرمز یا آبی یا سبز در میاد به خاطر همین راحت میشه فهمید6
    -زیاد نه چون با پاندورا کپی خور کردنش فرقی نداره
    7-نه نمیرسه البته کیفیتش عالیه! و همچنین ربط به کیفیت آهنگ داره

خیلی ممنون

فرومش یادم نیست

اونایی که آکبندن و از قوطی در نیومدن اونا هم کپی خور کردن یا باید بدم برام کپی خور کنن؟

بازیها رو رو دی وی دی میفروشن که توش خیلی بازی هست امکان داره که بعضی از بازیها ناقص باشن؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام مرسي ( نه نخريدم ديگه هر چي زدم تو سر خودم نفهميدم چي بگيرم يه چيز ديگه خريدم جاي كامپيوتر پوله رفت ! )

همون موقع كه مي خواي دستگاه رو بخري چك كن اگه هم بر فرض نباشه بگي همون جا مغازه داره برات نصب مي كنه معمولا !

از نسخه 3.52 پچ چهار به بعد با يه مرحله كار مي شه پريد رو 3.90 ولي اگه فريم ور پايين تر از اين باشه به طور معمولا بايد چند تا مرحله انجام داد . در ضمن اسليم ها از فريم ور 3.60 شروع شدن يعني نمي توني PSP اسليمي پيدا كني كه فريم ورش پايين تر از اين باشه ! و چون بين فريم ور 3.60 تا 3.90 پايدار ترين فريم ور 3.72 پچ هفت يا هشت درست يادم نيست ! بود اكثرا رو همون فريم ور نصب كردن مغازه ها ولي همونظور كه بالاتر هم گفتن به مغازه دار بگي من 3.90 مي خوام سه سوت واست مي ريزه ( به هر حال مي خواد دستگاه رو بفروشه ! نصبشم زياد طول نمي كشه نهايت پنج دقيقه )

نگران بريك شدن هم نباش با پاندار معمولا مي شه سه سوت درستش كرد بريك مال قديما بود !!!!!!

موفق باشيد
    من قصد خرید Slim داشتم پس خیلی نگران firmware قدیمی نباشم! البته ترجیح می دم خودم آپگرید کنم تا بدم یکی دیگه آپگرید کنه.

یک سوال دیگه! Memory Stick Duo Pro قیمتهاش چطوریه؟ مموری های SONY اونقدرها از نظر Transfer Rate یا Access Time فرقی با SanDisk دارند؟ ( چون قیمتشون چند سال پیش حدود 25 درصد گرونتر بود الان رو نمی دونم! )

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خيلي ببخشيد قيمت ها رو از كدوم دزدي گرفتيد !!!!!!! اين قيمت هايي كه من گفتم قيمت كپي خور شدشه ! در ضمن اگه شما PSP از اون ور بياريد كه كپي خور نشده باشه نهايت با ده تومن كپي خورش مي كنن ... ديگه هيچ رقمه قيمتش 270 نمي شه ! چه برسه به 370 !!!!!!!!!!!
    ممنون جاوید جان ، خوب شد ازش نخریدم!
    معلوم شد یارو از اون غالتاق ها بوده...تشکر به خاطر راهنماییت!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها باور کنین شانس من اینقدرا هم خوب نیست!الآن حدود 10-12 ساله که مادربزرگم برام یه حساب قرض الحسنه باز کرده دریغ از یه 50 تومنی که من برده باشم!این بار نمیدونم چطوری شد!
    نکته ی جالب اینه که یکی دیگه از دوستام هم دکمه ی پایینش خراب بود الآن درسته.باید حتما ازش بپرسم چطوری درستش کرده.اگه اونم همینجوری کرده باشه که دیگه کولاکه!

مجتبی من گوشی آخریتو خیلی دوست دارم...!!!چند گرفتیش؟

من قصد خرید Slim داشتم پس خیلی نگران firmware قدیمی نباشم! البته ترجیح می دم خودم آپگرید کنم تا بدم یکی دیگه آپگرید کنه.

یک سوال دیگه! Memory Stick Duo Pro قیمتهاش چطوریه؟ مموری های SONY اونقدرها از نظر Transfer Rate یا Access Time فرقی با SanDisk دارند؟ ( چون قیمتشون چند سال پیش حدود 25 درصد گرونتر بود الان رو نمی دونم! )
    مموری اگه اصل باشه مارکش زیاد فرقی نداره تا اونجا که میدونم.ولی مواظب باش حتما موقع خرید با دستگاه ازش Detail بگیر ببین MagicGate داره یا نه؟مال من روش نوشته MagicGate اون شیار دایره ایه رو هم داره ولی تو دستگاه مینویسه MagicGate : Unknown.سرعتش هم یه خورده پایینه.

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

آقایون من احتمالا بعد از امتاحانات قصد خرید psp رو دارم.
    قیمت slim ش حدود 200-220 تومنه؟
    بهترین نوعش همینه؟یا نه بهتر از این هم هست ولی slim به لحاظ قیمتش مناسب تره؟
    بعد گرافیک بازی هاش در حد ps2 هست یا بین ps2 و ps1 ؟
    مموری تا چند ساپورت میکنه؟اصلا مموری روش هست؟یا بایذد جدا خریدش؟باید مارک خاصی باشه؟مموریش مخصوصه؟
    بازی که روش نصب می کنی بستگی به مموری داره که روش میزاریم دیگه؟
    ممثلا با یه مموری 2 گیگ نمیشه 2 تا بازی 1.5 روش نصب کرد درسته؟
    غیر از بازی چه امکانات دیگه ای داره؟
    تا چند سال دیگه براش بازی میزنن؟
    در کل وسیله ی خوبیه؟
    در ضمن من خوره ی گیمم و عشق گیم.
    آخه من یا کارت گرافیک میخرم یا psp میخواستم بدونم می ارزه از یه کارت گرافیک ناز گذشت و به جاش یه psp خرید؟؟
    ببخشید اگه زیادی سوال پرسیدم.

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کارت گرافیک میخری یا پی اس پی؟! این دو تا اصلا ربطی به هم ندارن. اگه میخوای تو خونه بازی کنه، حتما سیستمت رو ارتقا بده. ولی اگه بیرون از خونه، مثلا تو مسیر و ... میخوای بازی کنی، پی اس پی بهترین گزینه است. البته میتونی به DS هم فکر کنی lol
    اگه هم قصد خرید داری، حتما قبل یا وسط امتحانا (خرداد) بخر. چون اول تابستون گرونتر از حالت عادی میفروشن. بقیه ی سوالاتتون هم خودتون فکر کنید(!) میفهمید. مثلا معلومه که نمیشه رو یه مموری 2 گیگ، دو تا بازی 1.5 گیگ ریخت!!
    بهترین راهنماییم اینه که در کل وسیله ی بسیار خوبیه!! و ارزش خریدن رو داره!!

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

کارت گرافیک میخری یا پی اس پی؟! این دو تا اصلا ربطی به هم ندارن. اگه میخوای تو خونه بازی کنه، حتما سیستمت رو ارتقا بده. ولی اگه بیرون از خونه، مثلا تو مسیر و ... میخوای بازی کنی، پی اس پی بهترین گزینه است. البته میتونی به DS هم فکر کنی lol
    اگه هم قصد خرید داری، حتما قبل یا وسط امتحانا (خرداد) بخر. چون اول تابستون گرونتر از حالت عادی میفروشن. بقیه ی سوالاتتون هم خودتون فکر کنید(!) میفهمید. مثلا معلومه که نمیشه رو یه مموری 2 گیگ، دو تا بازی 1.5 گیگ ریخت!!
    بهترین راهنماییم اینه که در کل وسیله ی بسیار خوبیه!! و ارزش خریدن رو داره!!
    ممنون آقا.
    در رابطه با مموری اینو میتونم تشخیص بدم که سر مموری 2 نمیشه 2 تا 1.5 ریخت ولی منظور سوال این بود که بازی هاش موقع نصب فشرده نمیشن یا یه همچین چیزایی؟؟
    فقط نگفتین گرافیک بازی هاش در چه حده.
    اگه اینم بگید ممنون میشم.
    Last edited by Paradise_human; 21-05-2008 at 17:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •