دوست عزیز منبع و ملاک حرفتون برای اول شدن ترک چاووشی چیست ؟ نکنه سایت موسیقی ما ؟؟؟ با اون نظرسنجی چند هزار نفریش ؟؟ آیا ملاک همه ی جامعه بود ؟؟؟؟؟
نکنه شما دوس داری بريم تو جامعه ميکروفون دس بگيريم نظر تک تک افراد جامعه رو بپرسيم . . .
خوب معلومه که تو دنيای مجازی نظرسنجی بايد بشه . . .
حداقل در مورد شخص چاووشی به یه نتیجه رسیدم که بیشتر از اینکه در جامعه ما طرفدار داشته باشه در دنیای مجازی صاحب سبک و پرطرفداره ... پس لطفا نگید برترین ترک سال 88 ... درسته ملودی خنده فوق العاده عالی بود ... اما صدای چاووشی در قسمتهایی از همون ترک کاملا خارج بود ...
والا همين تولدی که واسه محسن گرفتن نشان از محبوبيتش تو جامعه داره . . . حالا بگذريم از نکته های ديگه . . .
منم گفتم که ترک خنده ايده آل نبود . . .من تعصب به خرج نميدم . . . نبايد سرمون و بکنيم تو برف و ايرادارو نبينيم . . . محسن ايرادايی هم داره . . . و گفتم که هنوز به اوج نرسيده . . . کار داره . . . محسن هنوز 7 ساله اومده تو موزيک به صورت حرفه ای . . . و اين همه صدا کرده . . . خودشم صدای متفاوت !!!!!!!!
اگر مایل باشی میتونم تو همین تاپیک با استدلال فنی واست شفاف توضیح بدم که چاووشی بهترین خواننده مجاز ایران نیست ...
شما نظرات و استدلالای فنی تونو بفرمائيد ما گوش ميديم . . . تا جايی که فنی باشه و نکته سنجی . . . نه نکته گيری !!!
تا کی تعصب ؟؟؟
اکثریت منظورتون دوستان مجازی و ایترنتی هستن ؟؟؟؟؟.
نه دوست عزيز در سطح دنيای واقعی هم خودت بهتر از من ميدونی محسن شناخته شدست . . .
وقتی کسی هنر ارائه ميده بايد تقدير بشه . . .
خواننده های ديگه به تکرار رسيدن . . . ولی چاوشی هنوز نشاط خودشو داره . . .