فعلا صبر کن تا وضعیت شرکتهای باقی مونده های وب و فن اوا مشخص بشه
اگه مخابرات هم حذف کنه دیگه کار تموم شده است
فعلا صبر کن تا وضعیت شرکتهای باقی مونده های وب و فن اوا مشخص بشه
اگه مخابرات هم حذف کنه دیگه کار تموم شده است
از کی تا به حال شرکتها متحد شدن و برای هم همفکری می کنن. حتما همه با هم می خوان بخورن. عجب دور و زمونه ای شده شرکتهای به جای رقابت سالم اتحاد ناسالم می کنن. وای بر مصرف کننده و خاندانش
این کفار گیر دادن به هسته ای و بی وجدانا نمی کنن یک بار این ISP های ایران رو به جرم چپاول و غارت شهروندان تهدید کنن !![]()
![]()
دوستان , یه چیزی که قبلا تو تاپیک صبانت هم گفتم اینجا هم از شما میخوام جواب ترول هارو ندید . یعنی این بهترین جوابیه که میشه بهشون داد .
وقتی جو ملتهبه و همه ناراحتن از وضعی که در راهه یک نفر میاد میشه وکیل مدافع شیطان و هی سعی میکنه خلاف آب شنا کنه و اظهار همینه
که هست و خیلی هم خوبه میکنه , لطفا هیچکس جوابی نده . این بهترین کاره .
در رابطه با بحث موجود من یقین دارم همه این آتش از درون گور شاتل بلند میشه و همه طرحهای اینچنینی استارت زننده اش اونا بوده اند .
البته هیچ مدرک مستندی ندارم !
دوستان عزیز...
متاسفانه باید ساده باشیم که فکر کنیم این طوفان فقط ایالتهای پارس و صبانت و ... رو میخواد فرابگیره... وقتی همچین حرکتهایی توسط شاه دزدان
این عرصه شروع میشه دیر و زود بقیه شرکتها مجاب میشن که این حرکت رو ادامه بدن... این طوفان شبانه رایگان رو از بین میبره کلا... همونجور که وزیر گفته شبانه رایگان یه سیاست بوده برا جذب مشتری.. الان که دیگه حساب بانکیا پر شده خوشی زده زیر دلشون و دیگه نمیخوان حال بدن...
اینده ما کاربران اینترنت در ایران دیگه در گرو درست شدن وضعیت نامحدود هست...
بخدا دست اینا باشه اینترنت نامحدود هم دوست ندارن بفروشن ...
حتی اینترانت اگه در اینده وضعیتش مثل اینترانت کره جنوبی بشه و سایتهای دانلود هم همکاری کنن در اینده دور میتونه کمک رسان باشه...
در هر صورت نسل سوخته هستیم... و همیشه باید این بهمون ثابت بشه...
Last edited by hasanoooooooo; 09-11-2014 at 00:35.
طبق گفته مدیر اینستاگرام پارس آنلاین ، طرح جدید حذف شبانه چند روز آینده و در اواسط همین هفته اعلام میشه :
Sent from my iPhone using Tapatalk
فکر میکنم یچیزی تومایه های 10گیگ 10هراز صرفا شبانه درماه مشابه ایرنسل بخوان بدن
در هر صورت شبانه ازحالت مجانی درمیاد
به هر نحوی که بخوان شبانه رو دست بزنن میشه غیر رایگان و بازگشت همه به سوی مخابرات خواهد بود !! چون دیگه وقتی قرار باشه نتونی حجمی مصرف کنی چرا الکی گرون از اینا بخری !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by faramobile; 09-11-2014 at 01:06.
برای من که سرعت شبانه مزخرف بود و نسبت به پول برق ارزش نداشت پس بیخیال ...![]()
این اشتباهشون فقط به نفع مخابرات میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)