تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4105 از 4428 اولاول ... 31053605400540554095410141024103410441054106410741084109411541554205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,041 به 41,050 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خب میپرسیدی این باید رو کی گفته ؟؟!! اگه قانونی تصویب شده خب کدوم قانون ؟؟ ، اگرم همینجوری دورهمی تصمیم گرفتن که پس منتظر باشید زیرآبی رفتن شرکتا رو ببینید برای اینکه مشتریای شرکتای دیگه رو جذب کنن

Sent from my iPhone using Tapatalk
    چی بگم به خدا ! اصلا شاید داره الکی میگه !

2. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جواب وزیر محترم
    با سلام
    این روزها در كامنتهای شما سوالات زیادی درباره ارایه خدمات رایگان شبانه یا تشویقی شركتها دیدم كه بعضی از شما از حذف این خدمات اظهار ناراحتی و شكایت كردید كه لازم است نگاه و فرایند قانونی این موضوع را بیان نمایم
    بسیاری از شركتهای ارایه دهنده خدمات اینترنتی دارای دو طرح عادی و تشویقی هستند در طرح تشویقی سرویس اینترنت در بعضی ساعات شبانه روز و یا برخی مناسبت ها مطابق تاییدیه اخذ شده از سازمان تنظیم مقررات رایگان و یا با تخفیف ارایه می شود،لذا با توجه به تشویقی بودن طرح،عدم ارایه آن تخلف به حساب نمی آید
    نکته جالبش اینجاست
    در طرح تشویقی سرویس اینترنت در بعضی ساعات شبانه روز و یا برخی مناسبت ها مطابق تاییدیه اخذ شده از سازمان تنظیم مقررات رایگان و یا با تخفیف ارایه می شود
    یعنی شرکتها اجازه ارائه خدمات شبانه رایگان دارند
    با توجه به صحبت وزیر
    احتمال اینکه اینکار تصمیم جمعی isp ها باشه هست
    من که تا 10 آذر صبر میکنم
    ببینم این شرکتهای باقی مونده چکار میکنند
    اگه همه اجرا کنند ناچارا مخابرات میرم

منتظر ترفند شرکتها رو برای قاپیدن مشتری همدیگه هم هستم

البته باید پرسید که این چطور قرار داد طرح های تشویقی شبیه تخم مرغ شانسی میمونه
    که البته فروشنده میتونه هر لحظه جایزه این تخم مرغ شانسی رو برداره
    انگار یه ماشین بخری که احتمال داشتن ایر بگ داره ممکنه شانس بیاری داشته باشه ممکنه نداشته باشه و شرکت سازنده هم میتونه هر وقت بخواد ایربگ برداره!
    ای کاش وزیر محترم کمی به فکر سروسامان دادن به قراردادها بود تا چنین قراردادهای ظالمانه ای برقرار نشه
    نمونش

براساس مصوبه شماره 181 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 8 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت 128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده مي­شود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 8 حداقل سرعت دانلود 2kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود
    شرکت صبانت برای سرویس 12 مگ حداقل سرعت 190 باید ارائه بده حتی بعد محدودیت اما با پررویی سرباز میزنه و سرعت 8 کیلوبایت
    و شکایت هم بی نتیجه

ویرایش :جواب وزیر در قسمت پاسخ به امیر سطوت است
    Last edited by sleeplessness; 08-11-2014 at 15:01.

4. 6 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

ادمین صفحه اینستاگرام پارس انلاین میگه ما آخرین شرکتی بودیم که این قانون رو قبول کردیم ! و میگه همه شرکت ها باید همین کارو کنن !
    یعنی راست میگه واقعا !؟
    نریم یه شرکت دیگه ببینیم اونم این جوری شد ؟
    ---------------------------------------------------------
    همین الان با پشتیبانی هم حرف زدم میگه همه شکت ها از 10 آذر این قانون رو اجرا میکنن ! میگم یعنی های وب - پیشگامان چی اونا که رایگان هستن میگه 100 درصد از 10 آذر همه شرکت ها این قانون رو باید اجرا کنن !
    محمد جان جریان چیه شبانه می خواد پرپر بشه ؟!
    پس من بدبختم میشم با این طرح .
    256kb - 2GB
    هفته پیش هم تمدید کردم/

6. این کاربر از imanprjr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

256kb - 2GB
    هفته پیش هم تمدید کردم/
    ۱ ماهه تمدید کردی دیگه ایشالله ؟؟!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

نه 3 ماه

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

جواب وزیر محترم

نکته جالبش اینجاست

یعنی شرکتها اجازه ارائه خدمات شبانه رایگان دارند
    با توجه به صحبت وزیر
    احتمال اینکه اینکار تصمیم جمعی isp ها باشه هست
    من که تا 10 آذر صبر میکنم
    ببینم این شرکتهای باقی مونده چکار میکنند
    اگه همه اجرا کنند ناچارا مخابرات میرم

منتظر ترفند شرکتها رو برای قاپیدن مشتری همدیگه هم هستم

البته باید پرسید که این چطور قرار داد طرح های تشویقی شبیه تخم مرغ شانسی میمونه
    که البته فروشنده میتونه هر لحظه جایزه این تخم مرغ شانسی رو برداره
    انگار یه ماشین بخری که احتمال داشتن ایر بگ داره ممکنه شانس بیاری داشته باشه ممکنه نداشته باشه و شرکت سازنده هم میتونه هر وقت بخواد ایربگ برداره!
    ای کاش وزیر محترم کمی به فکر سروسامان دادن به قراردادها بود تا چنین قراردادهای ظالمانه ای برقرار نشه
    نمونش

شرکت صبانت برای سرویس 12 مگ حداقل سرعت 190 باید ارائه بده حتی بعد محدودیت اما با پررویی سرباز میزنه و سرعت 8 کیلوبایت
    و شکایت هم بی نتیجه
    الان همه کامنت ها پاک شد هم کامنت خود وزیر هم کامنت هایی که من گذاشتم حیف که یادم رفت عکس بگیرم از ازش

جالب خود سانسوری هم دارند اینا حالا کامنت های من به درک چرا دیگه کامنت خودش حذف کرد

10. 6 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان همه کامنت ها پاک شد هم کامنت خود وزیر هم کامنت هایی که من گذاشتم حیف که یادم رفت عکس بگیرم از ازش

جالب خود سانسوری هم دارند اینا حالا کامنت های من به درک چرا دیگه کامنت خودش حذف کرد
    دوباره گذاشت
    در جواب امیر سطوت

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوباره گذاشت
    در جواب امیر سطوت
    این جوری که این داره از دزدی شرکت ها دفاع میکنه من بعید میدونم اعتراضات تاثیز داشته باشه
    به نظرم دوستان با دانلود شبانه خداحافظی کنند فکر نکنم امیدی باشه
    چونکه بالاتر از وزیر ریس جمهور که ما دستمون بهش نمی رسه وزیر هم محکم پشت این شرکت های دزد وایساده و نمی شه کاریش کرد

13. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان

به نظر می‌آد که دیگه دیر یا زود بقیه شرکت‌ها هم شبانه رایگان رو حذف می‌کنن و طی اطلاعیه‌ای (به قول شرکت داتک) «تخفیف سرویس‌های شبانه» به مشترکان می‌دن.

من که 2 آذر مجبورم 1 ماه دیگه تمدید کنم تا حجم اضافه‌ای که داشتم رو مصرف کنم. اما به نظرم باید صبر کنیم تا 10 آذر و بر اساس رفتار خود پارس‌آنلاین و بقیه شرکت‌ها تصمیم بگیریم. ولی دانلود بدون هزینه و رایگان دیگه عملاً امکان‌پذیر نیست. مگه این که این وسط یه سری شرکت‌های دست دوم و سوم اینترنتی بیان و برای جذب مشتری شبانه رایگان بدن.

داشتم فکر می‌کردم یه سریا از این دانلود رایگان شبانه داشتن واسه خودشون درآمدزایی می‌کردن. شرکت‌های ISP هم دور هم جمع شدن و گفتن: «چرا اونا از پهنای باندی که ما هزینه‌اش رو می‌دم درآمد داشته باشن؟ مگه ما خودمون چمونه که نتونیم از شبانه پول درآریم؟» واسه همینم با هم‌دیگه تصمیم گرفتن فاتحه شبانه رو بخونن.

حالا دود این اقدامشون داره تو چشم مثل ماهایی که با شبانه رایگان چندتا فیلم و سریال یا بازی و نرم‌افزار دانلود می‌کردم تا تو خونه با رفقا یا اهل و عیال دورهم باشیم می‌ره.
    Last edited by bilmazlar; 08-11-2014 at 16:05.

15. 6 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

256kb - 2GB
    هفته پیش هم تمدید کردم/
    آره داداش افتضاح میشه این جوری !
    ---------------------------------------
    اگه واقعا همه شرکت ها بخوان این کارو کنن باید بریم سراغ 128 و 256 سرویس ها نامحدود که بعد چند گیگ سرعتمون اسمی بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •