تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4104 از 4428 اولاول ... 31043604400440544094410041014102410341044105410641074108411441544204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,031 به 41,040 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به صورت شکایت این و تو سایت پارس انلاین فرستادم دیگه مسخرشو در اوردن

این ماه و تمدید کردم به خاطر طول کشیدن روند جمع آوری و راه اندازی مجدد با شرکت جدید اما اگه تا ماه بعدی روی قیمتاتون تجدید نظر نکنید جمع آوری میکنم

همین سرویس نامحدود 128 شاتل میده با 11گیگ ترافیک ۲۸٫۰۰۰ ت
    نامحدود ویژه هم با 9 گیگ ۲۱٫۰۰۰ ت

حالا پارس انلاین ... 8 گیگ و میده 270,000 ت

وقتی ترافیک نداشته باشی سرعت بالا میخوایی چیکار میری دنبال ارزون ترین

تا ماه دیگه اگه سیاست قیمت گزاریتونو تغییر ندید من میرم نامحدود شاتل چون قیمت پارس واقعا بالاست با این کم کردن ترافیکا و مسخره بازی هایی که جدیدا در اوردید که از خودتون یک شرکت کوچیک و دیکتاتوری ساختید

لطفا تماس هم نگیرید با تلفن بنده بیکار نیستم به حزف های ... شما گوش بدم حرکتی میخواید انجام بدید توی اخبار سایتتون قابل مشاهده ست خبرش و بزنید بنده حوصله و وقت چرب زبونی و توجیه شدن توسط کارمنداتونو حرفای صدتا یه غاز ندارم از قیمت ها و این کارای جدیدتون همه چی به صورت شقاق مشخصه
    دوست عزیز

تو سرویس‌های نامحدود به شرطی که ضریب اشتراک پایین باشه (مثلاً 1 به 1 تا حداکثر 1 به 3) فرقی بین شرکت‌های ISP عملاً وجود نداره. شما همین سرویس 128 نامحدود رو بین پارس‌آنلاین و شاتل که مقایسه کردی قیمت‌شون به ترتیب 27 هزار تومن برای پارس‌آنلاین و 28 هزار تومن برای شاتله. هر دو تا هم حداقل تبادل ترافیک ماهیانه‌اشون رو زدن 11 گیگ. هدیه سرعت بالای پارس‌آنلاین دو مرحله به ترتیب 5 گیگ و 3 گیگه. اما سقف هدیه سرعت بالای شاتل اصلاً مشخص نیست. ولی هر چقدر هم که باشه، بیشتر از همین 7 تا 8 گیگ پارس‌آنلاین نیست.

مراقب باشید اون «11 گیگ حداقل تبادل ماهیانه» شما رو به اشتباه نندازه. این حداقل تبادل یعنی، در حال ایده‌آل و تئوری و با سرویس نامحدود 128 با ضریب اشتراک 1 به 1، شما در یک ماه با سرعت اسمی سرویس (16 کیلوبایت در ثانیه) حداکثر می‌تونی 39.5 گیگ دریافت داشته باشی. حالا به دلایل فنی و همین طور به خاطر ضریب اشتراک خط، این شرکت‌ها تضمین می‌دن که شما بتونی در کل ماه حداقل اون 11 گیگ دریافت رو داشته باشی. این فرق داره با این که هدیه سرعت بالای این سرویس‌ها چقدره.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم به سلامتی امروز از پارس میرمپیش بسوی فن آوا

4. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان اصلا باید شبانه رو حذف کنن،و کلا اینترنت رو نامحدود کنن سرعت ها رو هم به صورت پله از 1 مگ تا 10 مگ دسته بندی کنن ،قیمت ها رو هم واقعا ایده آل کنن،در موقع فکر کنم دارم خواب می بینم؟نه!
    ولی جدا از حذف این شبانه فکر کلا اینترنت ایران داره بهتر می شه واقعا دارن پهنای باند رو بالا می برن،مثلا قبلا پینگ ها بالا بود یا اگه هم پایین میومد موقتی بود،ولی الان من تقریبا یه ماه که پینگم با اروپا بیشتر از 100 نشده ،با آمریکا هم که همیشه 150 هست،با 4.2.2.4 هم روی 90، به پارس آنلاین فکر نکنم ربطی داشته باشه،پهنای باند کشور داره افزایش پیدا می کنه،که اینقدر پینگ ها کم شده،من این رو عملا دارم هنگام بازی آنلاین حس می کنم.شما چی دوستان برای شما بهتر شده؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان اصلا باید شبانه رو حذف کنن،و کلا اینترنت رو نامحدود کنن سرعت ها رو هم به صورت پله از 1 مگ تا 10 مگ دسته بندی کنن ،قیمت ها رو هم واقعا ایده آل کنن،در موقع فکر کنم دارم خواب می بینم؟نه!
    ولی جدا از حذف این شبانه فکر کلا اینترنت ایران داره بهتر می شه واقعا دارن پهنای باند رو بالا می برن،مثلا قبلا پینگ ها بالا بود یا اگه هم پایین میومد موقتی بود،ولی الان من تقریبا یه ماه که پینگم با اروپا بیشتر از 100 نشده ،با آمریکا هم که همیشه 150 هست،با 4.2.2.4 هم روی 90، به پارس آنلاین فکر نکنم ربطی داشته باشه،پهنای باند کشور داره افزایش پیدا می کنه،که اینقدر پینگ ها کم شده،من این رو عملا دارم هنگام بازی آنلاین حس می کنم.شما چی دوستان برای شما بهتر شده؟
    نه دادش پینگ ما 200 تا250 بود که برا وبگردی بدک نبود شده 500 صفحه وا نمیکنه

7. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان این همه استا کسی میدونه ارور 0x8007274c در کانکشن sstp برای چیه؟ دمتون گرم میدونم نصف بچه های اینجا توی مبحث شبکه استادن ممنون میشم جواب بدین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

خدایا کاش سرعت من همیشه این طوری بود

10. 2 کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ادمین صفحه اینستاگرام پارس انلاین میگه ما آخرین شرکتی بودیم که این قانون رو قبول کردیم ! و میگه همه شرکت ها باید همین کارو کنن !
    یعنی راست میگه واقعا !؟
    نریم یه شرکت دیگه ببینیم اونم این جوری شد ؟
    ---------------------------------------------------------
    همین الان با پشتیبانی هم حرف زدم میگه همه شکت ها از 10 آذر این قانون رو اجرا میکنن ! میگم یعنی های وب - پیشگامان چی اونا که رایگان هستن میگه 100 درصد از 10 آذر همه شرکت ها این قانون رو باید اجرا کنن !
    Last edited by MOHAMMAD2010; 08-11-2014 at 13:50.

12. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ادمین صفحه اینستاگرام پارس انلاین میگه ما آخرین شرکتی بودیم که این قانون رو قبول کردیم ! و میگه همه شرکت ها باید همین کارو کنن !
    یعنی راست میگه واقعا !؟
    داداش شما کرمان هستی ؟ شبانه الان چقد سرعت داری ؟ تا کی تاریخ با این شرکت قراردادته ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

داداش شما کرمان هستی ؟ شبانه الان چقد سرعت داری ؟ تا کی تاریخ با این شرکت قراردادته ؟
    آره
    والا من هنوز یه ماهی دارم
    شبانه فرق میکنه 60-100 معمولا
    512 هم دارم

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یعنی راست میگه واقعا !؟
    ---------------------------------------------------------
    همین الان با پشتیبانی هم حرف زدم میگه همه شکت ها از 10 آذر این قانون رو اجرا میکنن ! میگم یعنی های وب - پیشگامان چی اونا که رایگان هستن میگه 100 درصد از 10 آذر همه شرکت ها این قانون رو باید اجرا کنن !
    خب میپرسیدی این باید رو کی گفته ؟؟!! اگه قانونی تصویب شده خب کدوم قانون ؟؟ ، اگرم همینجوری دورهمی تصمیم گرفتن که پس منتظر باشید زیرآبی رفتن شرکتا رو ببینید برای اینکه مشتریای شرکتای دیگه رو جذب کنن

Sent from my iPhone using Tapatalk

16. 3 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •