شبی 1گیگ مشکل نداره؟ شما سروست چیه؟
ممنوم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شبی 1گیگ مشکل نداره؟ شما سروست چیه؟
ممنوم.
از 1 تا 7 صبح رایگان هست دانلود کنید یا وب گردی کنید از ترافیک شما کسر نمیشه . هیچ مشکلی هم نداره .
1-7 ؟؟؟
مگه از ساعت ۲ نشده بود؟؟؟
نه 1 بود همیشه .
الان سایت شاتل چک کردم تا 8 نوشته ولی من چند بار یادم هست تست کردم تا 7 رایگان بود بعد ساعت 7 از ترافیکم کم میشد !
نوشته از خود سایت شاتل
بنابر سیاستهای تشویقی شرکت شاتل، ترافیک مصرف شده کاربران سرویس های اقتصادی ECO بین ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته ، رایگان خواهد بود (به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می گیرد). بی تردید، این سیاست، یک سیاست تشویقی برای فراهم آوردن رضایت هرچه بیشتر مشتریان است و تعهدی را برای شاتل به همراه ندارد.
یعنی چی؟ من متوجه نمیشم
یه جمله کاملا نا مفهوم نوشته...
سلام
سرعتتو بالا میبندن اولش اگر مصرفت بالا بره کم کم سرعتت کم میشه
توی سایت واسه آرت1 رو حداقل ترافیک زدن 9 گیگ که با این تفاسیر حداقل می دونی می تونی 9 گیگ رو مصرف کنی البته بعضی از دوستان مثل خود من بالاتر هم مصرف میکنن و سرعتشون هم کم نمیشه
256 که باید 32 بکشی
فکر کنم طرح تشویقی بوده که 3مگ می کشیدی
اندازش مشخص نیست ولی به فکر دانلود اونم هر شب نباش حداقل یکی دو شب در میون دانلود بزار
یه عکس از مصرفت بزار ببینیم چقدر مصرف داشتی ، الان با چند دانلود داری؟
همین امروز فرداست که دوباره سرعتت بیاد پایین
1گیگ!!
به نظرم اصلا فکرشم نکن خیلی از اینا کمتر باید باشه
نه از ساعت 1 تا 8 رایگانه واسه Eco
Last edited by trusted; 04-09-2013 at 18:52.
شما پهنای باند تو مودم چه قدر بسته شده؟
خدا نکنه![]()
ایشالا که سرعتت نیاد پایین دوست عزیز
ولی سیاستشون اینطوری که هرجوری مصرف کنی با همون مشترکا شیر میشی
به نظرم حالا که سرعتت خوب شده یه طوری استفاده کن که همینطوری بمونه![]()
ممنون ، آره عزیز تقریبا میشه گفت غِلقِش اومده دستم یعنی ماهی زیر 20 گیگ دان کنی محدود نمیشی
و تقریبا دوماهه که اینکارو میکنم تا الانم محدود نشدم
امشبرو بیخیال دان میشم چون 5 شب دارم پشت سر هم دان میکنم![]()
هم اکنون 329 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 329 مهمان)