من اکانتمرو داشتم دیلیت می کردم به خاطر تو برگشتم ولی حال کردم ادامه بدم![]()
من اکانتمرو داشتم دیلیت می کردم به خاطر تو برگشتم ولی حال کردم ادامه بدم![]()
من تمام حمله هام توي 750 هزارم ثانيه هست ! ولي باز هم يكي از ليدر هاي ما وقتي با هم دشمن بوديم همين اتكت ها رو هم Sinpe مي كرد !
البته كمتر از اين هم ميشه ولي اكه به 150 هزارم ثانيه برسه طبق قوانين جريمه ميشي ! يعني بن ميشي !
كه طريقه ي ارسال ترين توي ثانيه هم از طريق opera به راحتي انجام ميشه !
عجب ! هنوز ورلد 21 هستي ؟ IMP خيلي خزه !!!من اکانتمرو داشتم دیلیت می کردم به خاطر تو برگشتم ولی حال کردم ادامه بدم
بنده خدا روستا رو اسكات كرده بود ! وحشت كرد ! 3 تا ويليج توش خالي كرده بودم !![]()
Last edited by bersam; 28-04-2009 at 22:20.
من اگه تو یه ثانیه باشه 4 تا اتک اتک اول کلیر بقیه نوبل 3 تا از نوبل مناش باقالین کلا بعد از مدتی که village ها زیاد میشه و فاصله ها دور نوبل کردن سخت میشه.
ای بابا
از بچه هایی که تو ورلد ۲۵ بودیم بپرس
من فقط به خاطر با رفقا بودن بازی می کردم
تو که رفتی دیگه هیچ کس به جز یه سری نامرد که توی اسپم بودن نمونده بود
.... خودمو پاره کرده بودم برم تو اسپم (چقدر جاسوسی و خیانت کردم به این imp)
بی خیال دیگه گذشت
خوشحالم که ترک کردم
خیلی نامردید
بیاریدش تو اسپم دیگههههههههههههه
اون پویا فکر کرده کیه؟
اسپم که از صحنه روزگار محو شد
از پویا و صفا هم که نپرس
الآن تو نقشه روستاهای من تا فواصل چند کیلومتری فقط رنگهای آبی روشن وتیره و کمی هم بنفش دیده میشه
اگه من از ~imp~ برم بیرون به طرفة العینی روستاهام خالی از سرباز می شه !
می دونم اسمشو عوض کرد شد شکلات ولی اصلش همونه دیگه
یا نکنه اون یکی ابرقدرتها زدن داغونش کردن؟!
اون موقع هم همینطوری بود ولی اسپم تا لب مرز کا ۶۳ و ۶۲ اومده بود
سلام من و دوستم حدود 400 پینت داریم ئ تازه کاریم لطفا یه تریب ایرانی ما را دعوت کنید در ورلد 34 هستیم
ای دیامون :nhzgroup
shahab20
Last edited by nhz; 29-04-2009 at 15:59.
اكنت بويا و صفا هر دو تا به فاك رفت ! صفا جريمه شد و بويا كلن بربرين شد ! و ما مجبور به مرج با TESB يا همون Star Wars شديم ! الان خيلي بهتره ! فقط مشكلمون paz هست ! paz رفته ARG! البته نه ما بهش حمله مي كنيم نه اون به ما حمله مي كنه !![]()
سلام دوستان بچه های ایرونی تو کدوم ترایب در word 21 عضو هستند ما هم بهشون ملحق بشیم
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)