]آره واسه منو و شهرامو آرزو ام اومده
راسته؟
فکر نکنم راست باشه به احتمال 99% یکی ازتو گروه اس ام اس خواسته با ما بازی کنه.حالا خدا کنه راست باشه .ولی خب این پیام به ایرانسل نمیخوره.دوستانی که تو گروه اس ام اس عضو نیستند آیا این پیام برای شما اومده؟
]آره واسه منو و شهرامو آرزو ام اومده
راسته؟
فکر نکنم راست باشه به احتمال 99% یکی ازتو گروه اس ام اس خواسته با ما بازی کنه.حالا خدا کنه راست باشه .ولی خب این پیام به ایرانسل نمیخوره.دوستانی که تو گروه اس ام اس عضو نیستند آیا این پیام برای شما اومده؟
یکی متن پیام رو براما هم بزاره ببینم چی نوشته
شاید زنگ زدم به دزفول ازش پرسیدم
و سر انجام دلیوری من به کار افتاد
الان زنگیده بودم به 130 که ببینم چرا این ذخیره شماره تماس گیرنده واسه من فعال نمیشه !![]()
یه آقای خیلی با ادبی هم بود که با ادبش من و .......![]()
اولا گفت که این سرویس در حالت بروز رسانییه و واسه تعدادی از سیمکارتها فعاله و واسه اونیکی ها هم به مرور فعال خواهد شد![]()
از ام ام اس پرسیدم که راسته تا 24 ساعت فعال میشه گفت حالا این موردم همکاران ما در تلاش هستن که هرچه زودتر این سرویس و دوباره ارایه بدهند![]()
![]()
بچه ها چند روزه از 912 به 935 اصلا دليوري نمي ده ، به نظرتون مشكل چيه ؟
دوباره دارن كرم مي ريزن ايرانسل رو خراب كنن يا قضيه چيزه ديگه ايه ؟
امروز Bts خیابان ولیعصر اصفهان که شهرداری جمع کرده بود دوباره در همان نزدیکی ها زدند و به شبکه وصل کردند . ..
وضعیت کمی بهتر شده ولی ضعف آنتن دهی همچنان هست !...
من از 0913 که به ایرانسل sms می زنم اصلا دلیوری نمیده با اینکه مسیج می رسه . یعنی از اول همین طور بوده ولی از ایرانسل به 0913 دلیوری میده .
ا؟! یعنی شهرداری کوتا اومده !؟
آره از همون اول اصلا از 913 به ایرانسل دلیور نداشت !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)