من از همين اينترنت اكسپلور استفاده مي كنم . ميرم تو گوگل سرچ كنم تا اون نرم افزاري كه شما گفتي رو بذارم ببينم چي ميشه.
مرسي.![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
من از همين اينترنت اكسپلور استفاده مي كنم . ميرم تو گوگل سرچ كنم تا اون نرم افزاري كه شما گفتي رو بذارم ببينم چي ميشه.
مرسي.![]()
اقا محمد رضا اون مود رو که گفتی خرابه چه جوری باید ریخت تو بازی
آقاي محمدرضا متشكرم درست كار كرد.ولي من از نرم افزاري كه گفتي استفاده نكردم. از نرم افزاري به نام orbit downloader super استفاده كردم. هرچي باشه از اينترنت اكسپلور كه بهتره. قبلا هم از دانلود منيجر استفاده مي كردم ولي تاريخش تموم شد.
باز هم متشكرم.![]()
منم كه گفتم خرابه . اما اگه منظورت اينه كه دانلود نشد بخاطر اينه كه سايت gtainside طوري شده كه با دانلود منيجر نميشه توش فايل گرفت . بايد همينطوري با مرورگر بگيري ...
منظورم اینه که چجوری میشه تو بازی اوردش در ضمن یه سرعت سنج سیاه است که اومده و فایل clo3 میخواد اون رو چجوری وارد بازی کنم و اگه میشه رمز این پژو تاکسی رو برای ادیت بده . ممنون
خيلي تكتچرش خوب شده . من فكر كردم شما cleo رو از قبل داري . خوب اينم cleo :
فولدر CLEO رو مي اندازي توي محل نصب بازي . بعد فايل هاي cleo.asi و vorbisFile.dll و vorbisHooked.dll رو بريز توي محل بازي يادت باشه توي پوشه CLEO نريزي . بعد هر مودي كه بگيري فايل هايي داره با فرمت cs كه همشون رو ميريزي توي CLEO . اما بر اساس مودت مثلا سرعتسنج ممكنه تكستچر داشته باشه كه بايد در قسمت models\txd بريزيش و يا طبق چيزي كي ريدمي نوشته . در مورد قفل آر.دي بعدا بصورت پ.خ بهت ميگم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه . شما میدونی چه جوری میشه یه جسمی مثل صندق صدقات رو با med وارد بازی کرد . اگر تکستچر اردی رو هم خواستی بگو برات بزارم.
سلام بچه ها
محمد رضا جان به شما تبریک می گم کارهات مثل همیشه عالی بود.
و اینم یک کار جدید...
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by emad1234; 07-06-2008 at 09:42.
میشه یکی لطف کنه و فایل effectsPC.txd که در پوشه ی models هستش برام بزاره .خیلی ضروریه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)