تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 410 از 827 اولاول ... 310360400406407408409410411412413414420460510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,091 به 4,100 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض روبينيو: اين تور تاثير زيادي در تيم داشت

پس از پايان تور رئال مادريد در آمريكا در آستانه پيش فصل ليگ برتر اسپانيا (لاليگا) روبينيو برزيلي از اين روزها به خوبي ياد كرد و اظهار داشت كه اين تور تاثير زيادي در وضعيت كهكشاني ها داشته است.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ ملي پوش طلايي‌هاي برزيل در اين خصوص گفت: "فكر مي‌كنم نهايت استفاده را طي چند هفته اخير برده باشيم. تيم هر روز بهتر از روز قبل مي‌شود و خوشبختانه هرچه كه مي‌گذرد، شاهد پيشرفت چشمگير رئالي‌ها هستيم. اميدوارم با آغاز لاليگا نيز همين طور خوب بازي كنيم. در نيمه دوم ديدار برابر سالت ليك شانس هاي گلزني ما هم بيشتر شد.
    من در كنار باپتيستا بودم و ما به هم خيلي كمك مي‌كرديم. حتي اگر جزو بازيكنان تعويضي هم بودم، ناراحت نمي شدم. از حالا به بعد هم تلاش مي كنم تا سرمربي حساب خاص روي من باز كند. در پايان تمرينات پيش فصل قرار داريم. اميدوارم فصل جديد را نيز با آمادگي كامل شروع كنيم."

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دونادوني: كاسانو نبايد نگران باشد

روبرتو دونادوني سرمربي جديد تيم ملي ايتاليا به آنتونيو كاسانو اطيمنان داد مي‌تواند پيراهن آتزوري ها را در يورو 2008 بر تن كند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ مهاجم ايتاليايي رئال مادريد در مصاحبه اي اذعان داشت، دوست دارد پس از پايان مهلت قراردادش با تيم اسپانيايي به ايتاليا بازگردد تا شانس پوشيدن پيران تيم ملي را بار ديگر به دست آورد.
    دونادوني در پاسخ به مصاحبه كاسانو گفت: "من قصد دارم شايسته ترين بازيكنان را به تيم ملي دعوت كنم و اسامي برايم كمترين اهيمت را دارند. كاسانو نبايد نگران باشد چون من بازي هاي او را در لاليگا دنبال خواهم كرد و در صورت رضايت به طور حتم او مي‌تواند يكي از ملي پوشان ايتاليا در جام ملت هاي اروپا در سال 2008 باشد."

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ميلان، رونالدو را در كنار كاكا مي‌خواهد

آدريانو گالياني نايب رئيس ميلان اذعان داشت، آنها قصد دارند از رونالدو در كنار كاكا استفاده كنند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ روزنامه ماركاي اسپانيا خبري را از قول سران رئال مادريد به چاپ رساند كه در آن رامون كالدرون خواهان خريد ريكاردو كاكا با پرداخت مبلغ 30 ميليون يورو به اضافه رونالدو شده است و اين مي‌تواند ادامه اي بر تمايل به خريد كاكا و علاقه مندي ميلان به رونالدو باشد.
    گالياني كه از بحث علاقه رئال به استخدام كاكا ابراز خستگي مي‌كرد، گفت: "در اين جا روني در كنار كاكا بازي خواهد كرد. ما تصميم نداريم براي به دست آوردن رونالدو، ستاره تيم خود را از دست بدهيم. ديدن زوج رونالدو و كاكا براي ما لذت بخش است."

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض والنسيا به دنبال خريد مانسيني

آلساندرو مانسيني هافبك برزيلي آ.اس رم پروژه جديد سران والنسيا براي فصل آينده است.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ بعد از شكست 2 بر صفر رمي‌ها در بازي دوستانه مقابل والنسيا، مديران اين تيم اسپانيايي با آناليز بازي مانسيني علاقه مندي خود براي خريد اين بازيكن برزيلي را اعلام كردند.
    والنسيا براي به خدمت گرفتن هافبك ارزشمند رم 9 ميليون يورو در نظر گرفته و درخواست رسمي خود را تقديم جالوروسي ها كرده است.
    روزنامه كوريره دلواسپورت در اين رابطه نوشت: "رمي‌ها هنوز تمايلي به فروش مانسيني نشان نداده‌اند، اما خبرهايي هم كه از اين باشگاه به گوش مي رسد بيانگر درخواست 15 ميليون يورويي سران جالوروسي براي آزاد كردن مانسيني است."

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آخرين اخبار از تيم ملي سوريه در تهران

طارق جبار در برابر ايران بازوبند كاپيتاني را بر دست مي‌بندد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تيم ملي سوريه كه ساعت 23 شب گذشته وارد تهران شد، ساعت 18 امروز در زمين شماره 2 كمپ تيم‌هاي ملي اولين تمرين خود را برگزار مي‌كند. سوري‌ها فردا، يك روز پيش از بازي برابر تيم ملي كشورمان، در زمين شماره يك ورزشگاه آزادي و راس ساعت 18 تمرين ديگري انجام مي‌دهند.
    به رغم آنكه ماهر سيد همراه تيم ملي سوريه به تهران آمده است ولي طبق اعلام كادر فني اين تيم، طارق جبار به دليل داشتن بازي ملي بيشتر كاپيتان سوريه محسوب مي‌شود.
    همچنين يحيي راشد مهاجم تيم ملي سوريه امروز با تيم فوتبال ابومسلم قرار داد داخلي به امضا رساند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض در واكنش به عدم حضور هاشميان؛مهدي مناجاتي:بعضي ها ارزش پيراهن تيم ملي را نمي‌دانند

در آستانه ديدار حساس تيم ملي ايران مقابل سوريه، اين روزها اردوي تيم ملي شرايط بسيار خاصي دارد و كادر فني تمام تلاش خود را براي موفقيت انجام مي‌دهد. اما جذاب ترين و جالب‌ترين خبر قبل از ديدار مقابل سوريه كنار گذاشته شدن 9 نفر از بازيكنان تيم ملي است.

خط خوردن اين نفرات از يك سو و در سوي ديگر نيامدن وحيد هاشميان به اردوي تيم ملي آن هم قبل از ديدار مقابل سوريه باعث شد تا تمامي ابهامات و سوالات پيرامون تيم ملي را از مهدي مناجاتي سرپرست تيم ملي جويا شويم. او سعي كرد تا اوضاع را بسيار آرام نشان دهد و شرايط تيم ملي را خوب توصيف كند. مناجاتي گلايه‌اي نيز از هاشميان داشت ولي سعي كرد در اين شرايط زياد سخن نگويد.
    گفت و گوي گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)؛ را با سرپرست تيم ملي مي خوانيد:
    قضيه خط خوردن 9 بازيكن از ديدار مقابل سوريه چقدر صحت دارد؟
    ما هيچ بازيكني را از تيم ملي خط نمي‌زنيم، هم اكنون 40 بازيكن در اردو حضور دارند و ما از قبل گفته بوديم كه قبل از بازي مقابل سوريه و كره چندين نفر از اردو كنار خواهند رفت ولي مجددا به اردو باز خواهند گشت. يكشنبه بعد از تمرين بعدازظهر كادر فني نام 6 نفر را اعلام كرد و آن 6 نفر هم به طور موقت تا بعد از ديدار مقابل سوريه اردو را ترك كردند.
    نام آن شش نفر را اعلام مي‌كنيد؟
    جواد شيرزاد، مرتضي خانزاده، محمد نوري، غلامرضا رضايي، حسين بادامكي و عليرضا عباسفرد.
    ولي عنوان مي‌شود كه اين ليست 9 نفره است؟
    البته نام سه بازيكن ديگر نيز وجود دارد ولي كادر فني درخواست كرد فعلا از آنها نامي برده نشود.
    گفته مي‌شود مهدي رحمتي، شجاعي و بيك‌زاده نيز جز همان نفرات هستند.
    در حال حاضر ترجيح مي‌دهم كه در اين مورد تا چيزي به طور دقيق مشخص نشده صحبت نكنم. احتمال دارد تا 24 ساعت قبل از سه نفر ديگر نيز نامشان مشخص بشود. تكذيب نمي‌كنم ولي تائيد هم نمي‌كنم، نام سه نفر ديگر هم مطرح است كه هنوز دقيقا مشخص نشده است.
    آيا بعد از اعلام شدن اسامي نفراتي كه خط خوردند، مسائلي مانند درگيري لفظي هم پيش آمد؟
    اين مسائل به هيچ عنوان صحت ندارد، اصلا لزومي ندارد كه چنين مسائلي به وجود بيايد ما اين نفرات را خط نزده‌ايم بلكه آنها فقط از اردو كنار گذاشته شدند و مجددا بعد از بازي به اردو اضافه خواهند شد. به نظر من نبايد براي آنها از لفظ خط خوردن استفاده كرد، ما فقط آنها را به طور موقت كنار گذاشتيم.
    بعضي از نفراتي كه خط خورده‌اند عنوان مي‌كنند كه به خاطر باز شدن جا براي لژيونرها ما را كنار گذاشته اند، اين مسئله چقدر صحت دارد؟
    چندان دلم نمي‌خواهد كه وارد اين گونه مسائل بشوم، وظيفه من چيز ديگري است و در مورد اين گونه مسائل بايد كادر فني نظر خود را اعلام كند. البته فكر نمي‌كنم در اين شرايط حساس بازيكنان تيم ملي اينگونه اظهار نظر كرده باشند. البته جواب دقيق اين سوال نزد كادر فني است و آنها بايد پاسخگو باشند.
    تاكنون چند لژيونر به اردو اضافه شده ا ند؟
    مهدوي كيا، نكونام و رحمان رضايي به ايران آمده‌اند و در تمرينات شركت خواهند كرد.

قضيه وحيد هاشميان چيست؟
    در زماني كه من فوتبال بازي مي‌كردم، پيراهن تيم ملي بسيار مقدس بود. در واقع آن زمان وقتي بازيكني به تيم ملي دعوت مي‌شد تا صبح خواب نداشت و بوي پيراهن تيم ملي را با هيچ چيز ديگر عوض نمي‌كرد. فقط اميدوارم حرمت پيراهن تيم ملي حفظ بشود.
    آيا واقعا هاشميان مصدوم است؟
    نمي‌دانم، اگر مصدوم است چرا براي هانوفر بازي كرد، اگر مصدوم است چطور براي اين تيم گلزني كرد. البته من موفقيت او را آرزو مي‌كنم و او را از نظر فني قبول دارم ولي نمي‌توانم مسائل اخير را در اين مورد تحليل كنم ولي قطعا او مصدوم نيست.
    آيا هاشميان واقعا به خاطر پيراهن شماره 9 اين مسائل را عنوان كرد؟
    واقعا نمي‌دانم در اين مورد چه بگويم. فقط بايد عنوان كنم كه پيراهن تيم ملي بالاتر از اين حرفهاست.
    آيا فيلم بازي هاي سوريه به دستتان رسيد؟
    يك فيلم از بازي روز گذشته به دستمان رسيد و آقاجانيان در حال آناليز بازي اين تيم است. البته قبل از اين هم چند فيلم بازي از ديدار صباباتري و فولاد مقابل تيمهاي باشگاهي سوريه را آناليز كرديم. به هر حال آنها 11 بازيكن ملي پوش داشتند.
    چرا در بخش آناليز ضعيف عمل مي‌شود و مربيان تيم ملي بازي سوريه را از نزديك تماشا نكردند؟
    البته در اين مورد اقدام شد و حتي قرار بود كه قلعه نوعي خودش اين بازي را از نزديك تماشا كند ولي تاخير هواپيما باعث شد مربيان تيم ملي نتوانند اين بازي را از نزديك تماشا كنند و يك فرصت مناسب را از دست بدهيم.
    آيا در حال حاضر كادر فني و بازيكنان شناخت مناسبي از سوريه دارند؟
    فكر مي‌كنم اين طور باشد و حداقل كادر فني شناخت دقيقي از سوريه داشته باشد.
    وضعيت تيم ملي و كليه نفرات قبل از بازي چطور است؟
    تيم ملي در شرايط بسيار خوب و ايده‌آلي به سرمي‌برد، ما تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشته‌ايم و اگر اجازه ندهيم تا حاشيه به سراغ تيم ملي بيايد به راحتي در ديدارهاي مقدماتي پيروز خواهيم شد.
    برنامه و زمان اردويي تيم ملي براي دو ديدار رفت و برگشت مقابل سوريه و كره بر چه اساس است؟
    همانطور كه مي‌دانيد اين دو بازي بسيار بد برنامه‌ريزي شده است ولي ما تمام سعي و تلاش خودمان را انجام مي‌دهيم تا بازيكنان دچار خستگي نشوند.به احتمال فراوان مستقيما از كره به سوريه مي‌رويم كه البته تا حدودي دچار خستگي بازيكنان مي‌شود ولي اين برنامه ريزي ربطي به ما ندارد

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض سرمربي تيم ملي سوريه در گفتگوي اختصاصي با ايپنا؛براي ايران استراتژي جديد دارم

شانس ايران و سوريه براي صعود از گروه مساوي است.

فجر ابراهيم سرمربي تيم ملي فوتبال سوريه در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق افزود:
    شرايط تيم هاي ملي ايران وسوريه مشابه است ، زيرا هر دو تيم در كادرفني شان تغييراتي را بوجود آورده اند و در حال حاضر نسل جواني از بازيكنان براي اين تيم ها بازي خواهند كرد.
    وي در خصوص بازي روز چهارشنبه برابر تيم ايران اظهار كرد: ما در اين بازي به دنبال كسب نتيجه خوب هستيم و از آنجايي كه مي دانيم بازيكنان ايراني با هوش هستند، استراتژي جديدي را در برابر اين تيم به كار مي گيريم.
    فجر ابراهيم كه به تازگي هدايت تيم ملي سوريه را به عنوان جانشين رادونوويچ سرمربي پيشين اين تيم ، برعهده گرفته است ، در اين خصوص گفت: چهار سال مربي تيم ملي المپيك سوريه و دستيار رادونوويچ در تيم ملي بودم و به همين دليل شناخت كاملي از تيم ملي دارم. من زماني كه تيم را در دست گرفتم ، در سيستم بازي تغييراتي ايجاد كردم و بازيكنان با سيستم جديد راحت تر هستند.
    سرمربي تيم ملي سوريه در خصوص غيبت برخي از بازيكنان كليدي دو تيم در اين بازي خاطرنشان كرد:
    غيبت اين بازيكنان مي تواند با استراتژي مربيان حل گردد و از اين رو نمي تواند براي تيم ما مشكل ساز شود.
    وي در مورد نتايج ضعيف تيم ملي سوريه در بازيهاي تداركاتي گفت: از زماني كه تيم را در دست گرفتم تنها با ليبي بازي كرديم و 2 بريك پيروز شديم كه اين مساله برايم اهميت بسياري دارد.
    ابراهيم شانس اول صعود از گروه دوم مرحله مقدماتي جام ملتهاي آسيا را تيم ملي كره جنوبي دانست و افزود: كره جنوبي بازيكنان ، كادرفني و امكانات خوبي دارد ولي شانس تيم هاي سوريه و ايران براي صعود 50 به 50 است.
    وي از ناصر ابراهيمي ؛ مربي تيم ملي ايران ابراز شناخت كرد ولي در خصوص اميرقلعه نوعي سرمربي تيم ملي گقت: من از قلعه نوعي شناخت ندارم وفقط مي دانم كه با تيمش قهرمان ايران شده واينكه مسئولان فدراسيون فوتبال او را انتخاب كرده اند قطعا انتخاب خوبي بوده است و تيم ايران جوان شده است.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ريک پري:ليورپول، جرارد را براي هميشه مي‌خواهد

ريك پري، رئيس باشگاه ليورپول از علاقه اين باشگاه براي حضور دائم جرارد در آنفيلد خبر داد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ استيون جرارد، هافبك ملي پوش ليورپول در اتوبيوگرافي خود كه روزهاي يكشنبه در روزنامه اخبار جهان به چاپ مي‌رسد، اظهار داشته كه پس از پايان دوره بازي در فوتبال خواهان برعهده گرفتن سرمربيگري شياطين سرخ است.
    پري در اين باره در مصاحبه اي گفت: "در مورد علاقه جرارد به سرمربيگري بايد بگويم كه اين موضوع چيزي نيست كه در حال حاضر بتوان در مورد آن تصميم گيري كرد، اما فكر مي‌كنم همين هدف جرارد مي‌تواند نشان دهنده انگيزه و تعهد او باشد. بنابراين حقيقت اين است كه او نيز مي‌خواهد تا مدت طولاني همراه ما و در تيم ليورپول باقي بماند و اين خبر همان چيزي است كه ما و هواداران ليورپول خواهان شنيدن آن هستند. ما مي‌‌خواهيم كه جرارد براي هميشه نزد ما بماند. او از 9 سالگي در آنفيلد حضور داشته و طبيعي است كه اكنون علاقه شديد به اين باشگاه داشته باشد."

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مك لارن:تمام درها را بر روي بكام نخواهم بست

استيو مك لارن سرمربي جديد تيم ملي فوتبال انگليس معتقد است عدم حضور بكام در بازي آينده تيمش برابر يونان به معناي غيبت دائمي اين بازيكن از تركيب تيم ملي انگليس نخواهد بود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ مك لارن در گفت و گويي ويژه با راديو بي. بي. سي در اين خصوص اظهار داشت: "پايان دادن به دوران حضور ملي يك بازيكن در دستان يك مربي نيست."
    وي همچنين تاكيد كرد، هر چند با دعوت نكردن بكام به تركيب تيم ملي انگليس شيوه ‌اي متفاوت را در پيش گرفته ام، اما حقيقت اين است که بكام همچنان علاقه مند به حضور در تيم ملي كشورش بوده و من نيز به تصميم او احترام خواهم گذاشت. به همين علت وضعيت او را در رئال مادريد زير ذره‌بين مي‌گذارم و همه درها را براي حضور او در تيم ملي انگليس نخواهم بست."
    سرمربي تيم ملي انگليس در خانه افزود: "انتخاب نكردن بكام تصميم ساده‌اي نبود. خصوصاً اينكه روابط خوبي ميان ما حاكم است. با وجود اين آينده تيم براي من مهم تر خواهد بود."

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مورينيو خواهان جذب ريسه

خوزه مورينيو، سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس تمايل خود را براي به خدمت گرفتن يان آرنه ريسه مدافع ليورپول اعلام كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ به نقل از روزنامه ديلي استار ساندي مقامات استمفوردبريج مبلغ پانزده ميليون پوند را براي در اختيار گرفتن ريسه ملي پوش نروژي باشگاه ليورپول در نظر گرفته‌اند. البته اگر آرسنالي ها مبلغ بيست ميليون پوند را براي فروش اشلي كول نپذيرند.
    همچنين رافائل بنيتس سرمربي ليورپول در پي حضور فابيو اورليو كاملاً آماده است تا اجازه خروج ريسه را از اين تيم صادر كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •