تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 410 از 754 اولاول ... 310360400406407408409410411412413414420460510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,091 به 4,100 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه naderblue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان من مخابرات نامحدود 512 دارم

مشخصات خطم اینه به نظرتون نامحدود باشم یا نه ؟ شبا دانلود خوبه ؟ محدود؟

خیلی کنده 512 دیونم کرده 64 سرعتش راهنمایی کنید خط ما چقدر میشه باهاش دانلود کرد با چه سرعتی

کدوم سرویس بگیرم بهتر هست؟

فدا

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان سلام گفتم که نوسان snr دارم ولی فکر میکنم از طریق مودم هم میشه فهمید الان برایتان میگم شما هم اگر زحمتی نیست راهنمایی کنید

نگاه کنید چراغ dsl مودم همیشه ثابت و اصلا چشمک نمیزنه ولی چراغ لینک یه حالتی شبیه چشمک زدن داره ولی خب اینترنتم قطع نمیشه فقط صفحات دیر باز میشن و فکر میکنم نوسان snr هم از روی همون چشمک زدنا معلومه نه؟
    به نظرم از مخابرات نیست چون اگر نوسان snr از مخابرات بود بایدچراغ dsl چشمک میزد؟!
    نظر دوستان چیه؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوستان سلام گفتم که نوسان snr دارم ولی فکر میکنم از طریق مودم هم میشه فهمید الان برایتان میگم شما هم اگر زحمتی نیست راهنمایی کنید

نگاه کنید چراغ dsl مودم همیشه ثابت و اصلا چشمک نمیزنه ولی چراغ لینک یه حالتی شبیه چشمک زدن داره ولی خب اینترنتم قطع نمیشه فقط صفحات دیر باز میشن و فکر میکنم نوسان snr هم از روی همون چشمک زدنا معلومه نه؟
    به نظرم از مخابرات نیست چون اگر نوسان snr از مخابرات بود بایدچراغ dsl چشمک میزد؟!
    نظر دوستان چیه؟
    شما مودمت چیه؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

شما مودمت چیه؟؟؟؟؟
    مودم دی لینک 2740 به نظرم ربطی به مودم نداره آخه من مودمم تابستون خریدم شنیدم تجهیزات بعضی از شرکتها با بعضی از مودم match نمیشن
    حالا نمیدونم راست یا نه؟حتی بعضی از شرکتها خودشون مودم میفروشن و میگن این مودم ها بهتر با تجهیزات ما مچ میشن

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

مودم دی لینک 2740 به نظرم ربطی به مودم نداره آخه من مودمم تابستون خریدم شنیدم تجهیزات بعضی از شرکتها با بعضی از مودم match نمیشن
    حالا نمیدونم راست یا نه؟حتی بعضی از شرکتها خودشون مودم میفروشن و میگن این مودم ها بهتر با تجهیزات ما مچ میشن
    من مودمم TP-LINK هست
    چراغ اینترنت دارم
    واسه من وقتی اینترنت وصل باشه چراغش چشمک می زنه
    اگر در حال دانلود باشم سریع و متوالی چشمک می زنه اگر نباشم خیلی کمتر
    واسه شما هم فکر کنم باید اینجوری باشه یا شاید هم فرق داشته باشه

6. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من مودمم TP-LINK هست
    چراغ اینترنت دارم
    واسه من وقتی اینترنت وصل باشه چراغش چشمک می زنه
    اگر در حال دانلود باشم سریع و متوالی چشمک می زنه اگر نباشم خیلی کمتر
    واسه شما هم فکر کنم باید اینجوری باشه یا شاید هم فرق داشته باشه
    من حتی اگر درحال وبگردی هم باشم چشمک میزنه البته گفتم شبیه چشمک زدن حالا نمیدونم از مودم از پارس آنلاین
    ولی دیدم هم ثابت باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نظر دوستان چیه؟
    من حتی اگر درحال وبگردی هم باشم چشمک میزنه البته گفتم شبیه چشمک زدن حالا نمیدونم از مودم از پارس آنلاین
    ولی دیدم هم ثابت باشه
    مودمتون این مدله؟ DSL-2740U

اگه این باشه، یه چراغ اینترنت داره سمت راست پنل جلوی مودم و یه چراغ DSL بغل دست اون. تو این مدل، چراغ DSL اول روشن کردن یا ریبوت کردن مودم شروع به چشمک زدن می‌کنه تا وقتی که ارتباط DSL رو با تجهیزات داخل مرکز مخابراتی برقرار کنه. بعد از اون دیگه باید به رنگ سبز و ثابت باشه. اگه خاموش بشه یا شروع به چشمک زدن بکنه یعنی این که لینک پریده. اگه مشکل SNR داشته باشین این چراغ ممکنه چشمک‌زن بشه.

اما چراغ اینترنت، یعنی همون چراغ سمت راستی اگه سبز باشه یعنی ارتباط WAN با گیت‌وی و بقیه شبکه ISP هم برقرار شده. حالا اگه این چراغ با رنگ سبز چشمک‌زن باشه یعنی مودم داره با سمت شبکه ISP دیتا تبادل می‌کنه. هر چی تعداد بسته‌های در حال تبادل در واحد زمان بیشتر باشه این چراغ سرعت چشمک‌زدنش زیادتر می‌شه.

9. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

مودمتون این مدله؟ DSL-2740U

اگه این باشه، یه چراغ اینترنت داره سمت راست پنل جلوی مودم و یه چراغ DSL بغل دست اون. تو این مدل، چراغ DSL اول روشن کردن یا ریبوت کردن مودم شروع به چشمک زدن می‌کنه تا وقتی که ارتباط DSL رو با تجهیزات داخل مرکز مخابراتی برقرار کنه. بعد از اون دیگه باید به رنگ سبز و ثابت باشه. اگه خاموش بشه یا شروع به چشمک زدن بکنه یعنی این که لینک پریده. اگه مشکل SNR داشته باشین این چراغ ممکنه چشمک‌زن بشه.

اما چراغ اینترنت، یعنی همون چراغ سمت راستی اگه سبز باشه یعنی ارتباط WAN با گیت‌وی و بقیه شبکه ISP هم برقرار شده. حالا اگه این چراغ با رنگ سبز چشمک‌زن باشه یعنی مودم داره با سمت شبکه ISP دیتا تبادل می‌کنه. هر چی تعداد بسته‌های در حال تبادل در واحد زمان بیشتر باشه این چراغ سرعت چشمک‌زدنش زیادتر می‌شه.
    ممنون مودم 2740 دی لینک همونی که خودتون گفتید

من خیلی متوجه چراغهایی که گفتید نشدم بذارید اینطوری بگم یه چراغی داره سمت راست خودش یا سمت چپ من این وقتی که کابل تلفنو هم بهش میزنم اولش چند بار چشمک میزنه بعدش دیگه ثابت میشه که ظاهرا این برای وقتیه که از سمت مخابرات ارتباط داشته باشی یعنی اگر مخابرات تلفن ما رو قطع کند این دیگه برای همیشه خاموشه با این مشکل ندارم این همیشه ثابته

ولی چراغ بغلیش که میشه سمت چپ مودم یا سمت راست خودم این چشمک میزنه خیلی هم تند تند چشمک میزنه ولی اصلا قطعی ندارم و فقط گفتم نوسان snr دارم
    پس با مشکل نوسان snr از سمت مخابرات نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام.ببخشید ربطی نداره ولی باید بگم یه مودم خرید dlink 2790u که چیپست برودکام داره ولی نمی دونم واقعا هیچ تاثیری تو نویز داره یا نه و اینکه یه کم اطلاعات می خوام دربارش راستش هنو دیج جون برام نفرستاده

12. این کاربر از hrkhl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام.ببخشید ربطی نداره ولی باید بگم یه مودم خرید dlink 2790u که چیپست برودکام داره ولی نمی دونم واقعا هیچ تاثیری تو نویز داره یا نه و اینکه یه کم اطلاعات می خوام دربارش راستش هنو دیج جون برام نفرستاده
    اگه مودم چیپ برودکام باشه تو مقدار نویز تاثیری نداره ولی باعث میشه هر چقدر هم نویز خراب بشه و یا نوسان داشته باشه لینک نپره و قطعی نداشته باشین
    برای خط هایی که نوسان نویز دارن حتما باید مودم با چیپ برودکام داشته باشن اگه نه پرش لینک واقعا اعصاب ادمو خرد میکنه

14. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •