صداش عالیه.ولی زیاد باهاش آهنگ گوش نده بلندگوش رو خشخش میندازه.صدای گوشیم رو زیاد کردم . وای عجب صدایی . دمت گرم !!!!
صداش عالیه.ولی زیاد باهاش آهنگ گوش نده بلندگوش رو خشخش میندازه.صدای گوشیم رو زیاد کردم . وای عجب صدایی . دمت گرم !!!!
این درایور صدا (که میکس توپی هم هست ) رو تو قسمت میسک قرار بده و فلش کن تو گوشیت
با برنامه SETOOL2Lite ( اگه هم نداریش, با آموزشش از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دان کن)
اولي حاوي زبان فارسيه وبايد رو گوشي فلش بشهاولا ممکنه فرقشون رو بفرمایید ؟
دوما هر دو لطفا
با تشکر
دومي پک کاستومايز براي فلش هست که انواع مختلف داره مثل : generic , china , middle east and etc
با سلام
گوشي سوني اريكسون مدل و 810 روشن نميشه
اگه ممكنه راهنماييم كنيد
ديشب شارژ نداشت گفتم ولش كن شارژ نميكنم شب خودش خاموش كرد حالا از صبح هر چي ميخوام روشنش كنم يه صفحه ي سفيد مياد ديگه بعدش هيچي؟؟؟؟ حالا چيكار كنم؟؟؟
سلام به دوستان.
آقا یه مشکل دارم.
می خواستم ببینم کدی وجود داره مثل کد نوکیا که با زدنش بشه گوشی سونی اریکسون w810i را فرمت کرد؟؟
واسه نوکیا #7370#*
یا اگر کلید ترکیبی هم وجود داره بگید ممنون می شم
با تشکر
سلام
یه چند ساعتی بزار رو شارژ بمونه ولی روشنش نکن بعد دوباره امتحان کن اگر هم مشگلی پیش امد خبر بده کمکت کنیم
![]()
سلام
میخواستم ببینم کد امنیتی این گوشی که 4 رقمیه چنده؟
مرسی
اینه : 0000
چهارتا صفر !
-----------------
کسی نمی دونه؟؟
آهای اهالی شهر پی سی ورلد بدادم برسید :
مشکل من اينه :
اولا که من چند بار گوشيمو فلش کردم ومشکلي از بابت صحيح فلش کردن ندارم.
من اومدم يه بار گوشي رو با داشتن Cid49 خواستم با Cid50 فلشش کنم.
فکر کنم فلش هم شد .ولي ديگه از اون به بعد گوشي هنگامي که بالا مي اومد روي Please Wait گير ميکرد.
حتي پچ پليزوايت هم چاره اش نميکنه.
بحر حال من احمق کاري ديگه اي کردم و اومدم يه Gdfs تازه رو گوشي رايت کردم و اصلا حواسم نبود که بايد يه کپي هم از Gdfs خودم بردارم.
خلاصه گوشي من ديگه هنگام بالا اومدن رو پليزوايت گير ميکنه و جلوتر نميره.
بعضي از انجمن ها گفتند که چون من Gdfs تازه رايت کردم بايد حتما آنلوک بشه.
پس بايد ببرمش بيرون.
ولي آدم هاي شهر ما اصلا هيچي حاليشون نيست.
منم ميخوام خودم کابل سرويسش رو بسازم و مطابق با آموزشي که موبايلستان گفته عمل کنم.ولي من عکسهاي اون آموزش رو نميتونم ببينم.
خلاصه داداش من کارم گير کرده و نميدونم چيکار کنم.
نميدونم کابل آمادشو از کجا و يا از کدوم سايت ميشه خريد.
فکر کنم کابل Dcu-11 هم نيازه.
حالا شما اگه ميتونيد کمکي به بنده حقير کنيد بسم الله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)