سلام دوستان
من تازه قصد دارم این لپ تاپو بخرم تقریبا هم متقاعد شدم.من مشهدم امروز رفته بودم مجتمع تک i5 سفید با گارانتی سازگار میگفت 2320 هزار تومن.
ولی یه دوری که زدم دیدم خیلی بازار خرابیه هرکی یه چیزی میگه یه روده راستم که تو شکم این فروشنده ها نیس(البته همشون اینجوری نیستن) یکی شون میگفت زد z500 اصلا خوب نیس لولاهاش پلاستیکی کیفیت ساخته بدنش خوب نیس فروششم کمه میگفت e530 خیلی بهتره یا hp 4540 میگفت e530 فروشش زیاده ولی بقیه فروشنده ها میگفتن z500 فروشش خیلی زیاده یه جوریم حرف میزنن که آدم متقاعد میشه والا اینا برن مبلغ دینی بشن همه رو جذب می کنن :d . حالا موندم حاج و واج خودم که دلم بیشتر با z500 براق بودن صفحش برام مسئله نیس فقط تنها موردی که نگرانم داغ شدنشه که اونم بعضیا میگفتن درحد بقیه لپ تاپاس.
من هم با لپ تاپ میخوام کارای مهندسی انجام بدم نرم افزارایی مثله autocad و Etabs و نرم افزارای عمران البته میخوام بازیهای جدیدم بازی کنم بیشتر از این هم نمیتونم پول بدم تو بعضی رنکینگ های خارجی هم دیدم لنوو بعد از اپله حالا بین z500و e530 موندم راستی e530 رو میگفت 2050 هزار تومن میگفت با همون کانفیگ z500 ولی فک کنم خالی میبست حداقل گرافیکش 635ه آخه با همون کانفیگ اینقد ارزون تر!!! یکی دیگه میگفت این تینک پدا اصل نیس اصلاش 3 4 تومنه..... نمیدونم والا لطفا کنید