تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 410 از 503 اولاول ... 310360400406407408409410411412413414420460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,091 به 4,100 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    درباره s300 کسی اطلاعاتی داره ؟
    لطفا مشخصات فنی s300 بگید
    با سپاس

خودرو S۳۰۰ دارای موتور ۱۶۰۰ سی‌سی شرکت میتسوبیشی ۱۲۰ اسبی ، استاندارد آلایندگی یورو۵، گیربکس اتوماتیک چهار سرعته تیپ ترونیک، مصرف سوخت ۶.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر و دارای ۱۶ سوپاپ

طراحی نسبتا زیبا و همچنین امکاناتی نظیر شش کیسه ایمنی هوا، سانروف برقی، سیستم صوتی و تصویری بسیار پیشرفته، صندلی تمام چرم، نرم افزار اطلاعات سفر، دوربین و سنسور عقب و صندلی عقب تاشونده مجهز به نگهدارنده صندلی کودک
    این ماشین کاملا چینی هست و برای یک شرکت بسیار تازه وارد به اسم زوتای میباشد و در سال 2005 تاسیس شده که سایپا فقط لوگوی خودش رو همه جای ماشین چسبونده که یعنی این ماشین رو خودشون ساختن و اشاره کردن به اولین خودروی اتومات ملی !!!
    اطلاعات بیشتر در سایت زیر :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه D E M O N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام

بین 206 SD و رانا از نظر کیفیت رانندگی و پایداری خودرو تفاوتی نیست درسته ؟

بین پارس و رانا و 206 SD کدوم رو از نظر راحتی توی شهر انتخاب میکنید ؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

درسته ؛ البته من فکر میکنم عقب رانا خیلی بالاست چون هروقت از پشت دیدمش توی جاده تمام زیروبند و متعلقاتش نمایان بوده .
    بدون شک پارس . فرم صندلی و اتاق بسیار راحت تر از اتاق ۲۰۶ هست .

5. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

خودرو S۳۰۰ دارای موتور ۱۶۰۰ سی‌سی شرکت میتسوبیشی ۱۲۰ اسبی ، استاندارد آلایندگی یورو۵، گیربکس اتوماتیک چهار سرعته تیپ ترونیک، مصرف سوخت ۶.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر و دارای ۱۶ سوپاپ

طراحی نسبتا زیبا و همچنین امکاناتی نظیر شش کیسه ایمنی هوا، سانروف برقی، سیستم صوتی و تصویری بسیار پیشرفته، صندلی تمام چرم، نرم افزار اطلاعات سفر، دوربین و سنسور عقب و صندلی عقب تاشونده مجهز به نگهدارنده صندلی کودک
    این ماشین کاملا چینی هست و برای یک شرکت بسیار تازه وارد به اسم زوتای میباشد و در سال 2005 تاسیس شده که سایپا فقط لوگوی خودش رو همه جای ماشین چسبونده که یعنی این ماشین رو خودشون ساختن و اشاره کردن به اولین خودروی اتومات ملی !!!
    اطلاعات بیشتر در سایت زیر :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمن تشكر از پورياي عزيز

با توجه به وضعيت بازار ماشين هاي چيني حال حاضر و قيمت عرضه شده اين نو ظهور به نظرم در آينده بازار خوبي نخواهد داشت،‌ چيني ها هميشه براي قابل توجه نشون دادن محصولاتشون از كپي كاري تمام عيار فروگذار نكردن و چند سالي هست از قلب تپنده خودروهاي معروف مايه ميزارن و ميخوان خوبي اونا رو براي خودشون مفت تموم كنن.

تو قيمت اين شتر گاو پلنگ جديد ميشه ماشينهاي صفر كيلومتري مثل اكسنت خريد ( البته كمي گرونتر ) كه سازنده پيشينه خوبي داره.

اكسنت و الانترا در حال حاضر گوشي رقابت زير صد ميليوني رو از همه رقبا ربودن و الحق ماشيناي خوبي هستن

7. 2 کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام

رانا فقط در كيفيت ساخت و امكانات رفاهي از v8 عقب تر هستش. اما از پارس به لحاظ جاداري اتاق و هندلينگ خيلي عقب تره.
    موتور tu5 كلا براي شهر و جاده بهتر از xu7 هستش

9. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

من الان یه پراید هاجبک مدل 79 ( کارکرد : 225000 کیلومتر ) دارم که یه سال پیش 6.5 خریدم. یکی فامیلامون هم دوو سیلو مدل 76 داره که میخواد بفروشه بنگاه 11.5 قیمت داده ولی من گفتم 10.5 بیشتر نمیدم.پرایدم 7 تومن مشتری داره.

با این شرایط اگه راضی بشه صلاح میدونین دوو رو بردارم؟
    Last edited by kiar; 02-02-2014 at 21:06.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام

من الان یه پراید هاجبک مدل 79 ( کارکرد : 225000 کیلومتر ) دارم که یه سال پیش 6.5 خریدم. یکی فامیلامون هم دوو سیلو مدل 76 داره که میخواد بفروشه بنگاه 11.5 قیمت داده ولی من گفتم 10.5 بیشتر نمیدم.پرایدم 7 تومن مشتری داره.

با این شرایط اگه راضی بشه صلاح میدونین دوو رو بردارم؟
    پرايدت خوب مشتري داره

اما اون سي يلو رو بيخيال شي بهتر نيست؟؟؟ از حيث لوازم و اينا. بري طرف پژو 405 بهتره

12. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

پرايدت خوب مشتري داره

اما اون سي يلو رو بيخيال شي بهتر نيست؟؟؟ از حيث لوازم و اينا. بري طرف پژو 405 بهتره
    درسته قبول دارم. قبلا GLX هم سوار شدم. صرف نظر از لوازم جانبی سواری کدوم بهتره؟ تا حالا پشت فرمون سیلو نبودم!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

درسته قبول دارم. قبلا GLX هم سوار شدم. صرف نظر از لوازم جانبی سواری کدوم بهتره؟ تا حالا پشت فرمون سیلو نبودم!
    خیلی تفاوتی ندارن اما پژو بهتره. سی یلو چرخ 13 اینچ داره و پژو 14. موتور پژو هم که فرق چندانی با اون نداره
    اما بازار پژو و لوازم یدکی به مراتب بهتره

▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام دوستان.من خیلی گیج شدم نمیدونم چی کار کنم،ممنون میشم کمکم کنید ..
    میخوام یه ماشین صفر حول وحوش 27 تا 30 تومن بگیرم(اگه 26-27 باشه بهتره ولی اگه تا 30 هم بره فشار میاد بهم ولی جور میشه) موندم چی بگیرم.چیزایی که برام مهمه زیبایی ،مصرف کم ،به خرج نیفتادن ماشینه...
    بین سمند و رانا و405 slx موندم. سمند و رانا ثبت نام فروش نقدی داره و 405 slx نقدیش همون 30 تومنه که از لحاظ ارزشی با اونا یکی میشه..
    ولی بیشتر راغب به سمند ef7 بنزینی هستم ولی یه سری عیب و ایراد شنیدم ازش که منو مردد میکنه برا خریدش:
    قضیه روغن‏ ریزی اویل ماژولش که میگن در تحویلی های مهر به بعد امسال برطرف شده.همینطوره؟
    اینکه ترمزش مشکلاتی داره مخصوصا توی سرعتگیرها و جاهای ناهموار.این چه طور؟
    و اینکه قطعاتش گرونه . ؟
    شما باشید با این ملاک ها چی انتخاب میکنین؟
    و اینکه به نظر شما ماشین بعد عید گرون میشه یا ثابت میمونه؟ مثلا اگه خواسته باشم الان بخرم سمند صفر از بازار بگیرم یا رانا ثبت نام کنم تحویل یه ماهه(که صدالبته میوفته تحویلش بعد از عید)؟
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •