نه عزیز با رم 1 توی هیج برنامه ایی حتی بازی hd کم نمیاری. اگه اندروید 4.4 که باشه با 512 هم جواب میده.
نه عزیز با رم 1 توی هیج برنامه ایی حتی بازی hd کم نمیاری. اگه اندروید 4.4 که باشه با 512 هم جواب میده.
تبلت هایی که از این پردازنده استفاده میکنند بسیار مشکل پیدا کردنشون!
ولی کنسول انویدیا شیلد هستش!{که این هم پیدا نمیشه}
اصلا تگرا 4 رو بیخیال بشویم!!!!
اول باید شما بگید در چه قیمت هایی میخواهید هزینه کنید؟
اندروید 4.4 توی استفاده از رم خیلی خوب عمل میکنه و خیلی سبک هست از این لحاظ. من خودم الان با Nexus 7 2012 و 1 گیگ RAM ش اصلا مشکلی ندارم.احتمالا ورژن بعدی Android هم که معرفی بشه به همین صورت باشه.
ولی من اگه بودم و میخواستم الان یه تبلت بگیرم سعی میکردم یکی رو انتخاب کنم که 2گیگ رم داشته باشه تا مثلا تا دوسال دیگه هم قشنگ جواب بده.
من پیشنهاد میکنم اگه رم دستگاه واستون مهمه و همزمان تعداد زیادی برنامه باز دارین دنبال یه تبلت با دو گیگ رم باشید. مثل Nexus 7 2013.
Sent using Tapatalk
با سلام
از دو دوست عزیزم بسیار سپاسگزارم.
بین تبلت نوت 8 و الجی g8.3 صرف نظر از سیم کارت خور بودن که واسم خیلی مهم نیست اولویت انتخاب با کدوم هست؟
ایا میشه کاربردی که قلم در نوت 8 داره رو با خرید قلم جداگانه واسه الجی جبران کرد یااینکه نوت 8 علاوه بر قلم یه سری نرم افزارهایی هم داره که باعث افزایش کارائی قلم میشه؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید.
اولویت با نوت هست و اینکه با قلم جدا نمیتونید مثل s pen عمل کنید.
پیشنهاد میکنم ویدیو های s pen نوت را در یوتوب ببینید.
درود
لطفا يه تبلت معرفي كنيد كه زير 500 تومان باشه.
براي وبگردي - مطالعه - تماشاي فيلم مي خوام.
سيم كارت هم بخوره و كيفيت ساختش خوب باشه. دوربين و بازي هم مهم نيست.
با تشكر![]()
الان یک تبلت خوش قیمت با پردازنده انویدیا چی هست؟ (اندرویدی)
سلام
بهترین تبلت تا 650 تومن با قابلیت مکالمه و اجرای روان بازی ها چه مدلیه ؟
حیف که تبلت با پردازنده انویدیا تگرا 4 توی فروشگاه های اینترنتی پیدا نمیشه!
ولی با پردازنده تگرا 3 معروفترینشون نکسوس 7 2012 هستش!{قیمت 600 تا 800}
درباره تگرا 3 f'l ;i دیگه قدیمی شده!!!{مشکلاتی هم داره}
asus fonepad7 me372cgسلام
بهترین تبلت تا 650 تومن با قابلیت مکالمه و اجرای روان بازی ها چه مدلیه ؟
Last edited by ali.reihani; 20-06-2014 at 20:54.
هر دوتای اینا از بهترین تبلت های موجود هستن. ولی LG G Pad8.3 انتخاب بهتری هست. رزولوشن بالاتر صفحه، ورژن جدیدتر Android و سخت افزار قوی تر.
از اون طرف هم خب Note 8 یا کلا سری Note سامسونگ بهترین قلم رو بین تبلتها داره. اگه کار با قلم براتون مهمه بهتره Note 8 رو بگیرید. سیم کارت خور بودن هم که گفتید مهم نیست.
در مورد قیمت هاشون اطلاعی ندارم ولی اگه حدودا هم قیمت باشن بنظر من LG G Pad در کل انتخاب خیلی بهتری هست.
Sent using Tapatalk
Last edited by NaughtyCat; 19-06-2014 at 21:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)