ما که خوابمون برد
دوستانی که رفتن مخابرات نتیجه رو اینجا بیان کنند ! لدفا
مخابرات داره ششورش رو در میاره فردا با یه ار پی جی میرم با خاک یکسانش میکنم![]()
آقا امروز از 2030 تماس گرفت یه خانومی، در مورد وضعیت اینترنت ، طرز پاسخگویی پشتیبان، اینکه چه قدر پشت خط واستادید تا پشتیبان ضر بزنه(برای خود خانومه هم خنده دار بود یه نیش خندی زد پشت تلفن) و....
نظرسنجی کرد و گفت به هرکدوم بین ضعیف،متوسط،خوب و عالی نظر بده که من به همشون "ضعــــــیف" دادم!![]()
دوستان این یعنی چی؟
من الان میتونم همین طرح فعلیمو شیش ماهه تمدید کنم یا نه؟ من طرح قبلیم طرح 11 بود .یا اون طرح بداشته شده باز و باید از طرحای جدید استفاده کنم؟مشترک گرامی در صورت انتخاب گزینه تمدید، طرح درخواستی شما از زمان پرداخت فعال شده و میزان حجم و زمان به مانده قبلی شما اضافه خواهد شد، در غیر اینصورت از گزینه شارژ استفاده نمایید
اینا الان سه ماهه هم شبانه داره یا مث قبل فقط شیش ماهه؟ و اینکه طرح بعثت دوباره راه اندازی شده؟مشترکین محترم از تاریخ 92/5/27 محصولات ADSL شرکت مخابرات خراسان رضوی برخوردار از دانلود شبانه رایگان (از ساعت 1 الی 7 صبح) فقط شامل طرح بعثت، طرح کمپین نوروزی، طرح آشنای خانواده و طرح کمپین آشنای اول می گردد
**آنچه امروز گذشت** پست اول
تو این پست میخوام گلایه و انتقاد کنم از دو گروه از دوستان
-گروه اول دوستانی هستند که سیاسته بیخیال بابا میشینیم تو خونه بقیه میرن کارارو راستو ریست میکننو مام حالشو میبریمو ، در پیش گرفتن .این تیکرو انداختم رو زمین ، هرکس با توجه به
خصوصیان و رفتارش اگه میبینه درموردش صدق میکنه ، برش داره و بهش بر بخوره ، در مورده این گروه فقط میتونم امیدوار باشم که تغییره نظر بدن
-گروه دوم دوستانی هستند که به مراتب از گروه اول اوضاشون وخیم تره ، این دوستان ادعایه زیادی دارند اما متاسفانه به عمل که میرسه متوجه میشیم خبری نیست!، نمونش همین افرادی که
دیشب چه با پیغامه خصوصی و چه علنی اعلام کردند که فردا ساعت 10 دم دره مخابرات مرکزی هستند و بعدم خیلی راحت پیچوندند ! واقعا موندم بهشون چی بگم به ویژه آقای X !
کاری ندارم چه توجیهی دارید کما اینکه بالا هم توجیه خواب موندنو دیدیم !!(چه توجیه زیبایی) امروز فقط 2نفر (+خودم) از دوستانی که گفتند میان اومدند و من شخصا اینو چیزی غیر از توهین در نظر نمیگیرم !
X خان توکه اینهمه ادعا داریو منم منم میکنیو مدام تو پستات دیگرانو نقد میکنیو از دیروز امواجه مختلفی، از جمله بریم بریمو اونایی که مردن بیانو هرکی غیرت داره پاشه بیادو
... راه انداختی ، تو دیگه چرا؟ چون ذوستان زیاد روت حساب باز کرده بودن (البته من بهشون گفتم که جدی نگیرید) به اصرارشون تا ساعت 10:30 منتظرت موندیم اما ...
خلاصه تاسف واسه هر دوگروه به خصوص گروه دوم ، چون امروز تعداد زیاد واقعا موثرتر بود و خیلی مزایا داشت ...
همینجام از Gregar و shoojats که لطف کردن و راسه ساعت 10 اونجا بودن تشکر میکنم
ادامه پست دوم ...
Last edited by man.u; 21-08-2013 at 13:45.
**آنچه امروز گذشت** پست دوم
این پست صرفا واسه دوستانی هست که حالو حوصله زیاد ندارنو میخوان لپه مطلب و نتیجرو بدونن ، مطلبه زیر دیگه خلاصه ترینش هست
**بعد از تلاشه فراوان و دادو فریادهای زیادی که زدیم ، مدیرعامل مخابرات دستور حذفه قانونه لغوه شبانه ها و همچنین بازگردوندنه گیگ هایه هدررفته درساعاته شبانه از تاریخه 27 مرداد رو دادن**
نکته: بدیهیست در صورتی که دستوره بالا تا فردا اجرا نشه ، هیچ ربطی به من و دوستانی که اومده بودن نداره و من فقط حرفه نهایی رو منتشر کردم
با توجه به اینکه دوستان ممکنه روزی کارشون به مخابرات مرکزی بیفته ، یه خلاصه ای از طرزه برخورد و کلا آنچه در داخل ساختمون گذشتو در پست های بعدی میگم
Last edited by man.u; 21-08-2013 at 12:25.
داداش شاید مشکلی پیش اومده واسش
من که خوابم برد
من متاسفانه مشهد نبودم و خبر نداشتم که دوستان همچین برنامه ای دارن امید وارم اگر قراره بعدا بریم اونجا من زودتر خبر دار بشم و بیام چون واقعا اوضاع اینترنت خرابه
آقا این مخابرات مشهد گندش رو دراورده
چرا بدون اجازه کاربرانی که بابت دانلود شبانه پول دادن و طرح خریدن یکدفعه شبانه رایگان رو لغو میکنه تا اعتبار مشترک تموم بشه
زنگ هم که میزنیم پاسخگو نیستن
آخه چرا سرویسی رو که ارائه کردن سرخود برمیدارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)