ظاهرا باید یا مشکل از سیستم عامل باشه یا از خود کیبورد ، سعی کنید تو یه محیط دیگه غیر از ویستا امتحان کنید ببینید درست میشه یا نه
ظاهرا باید یا مشکل از سیستم عامل باشه یا از خود کیبورد ، سعی کنید تو یه محیط دیگه غیر از ویستا امتحان کنید ببینید درست میشه یا نه
سلام وقتی لپ تاپ داشت bios آپدیت میشد برق قطع شد حالا دیگه اصلا روشن نمیشه باید چه کرد؟ :(
مدلش acer 5315
باید بری بدی برات بایوسش رو فلش کنند
شرمنده دوستان من میخواستم از ویندوز لپتاپم(فقط درایو c یک بکاپ بگیرم)میشه یک نرم افزار خوب و کارامد پیشنهاد بکنین راستی ویندوزم ( 7) 64 بیتی هستش
CD Bootable آکرونیس بهترین نرم افزار برای بک آپ گیری از هر سیستم عاملی هستش به نظر من
منم تعریف آکرونیس رو شنیدم اما نصب کردم erorr داد اگه ورژن جدیدش رو سراغ دارین که با 7 64 بیتی سازگار باشه میشه لینک دانلودش رو بهم بدین ممنون میشم
برای بکاپ گرفتن نرم افزار Norton Ghost پیشنهاد میشه
من همیشه با این برنامه کار میکنم
پیشنهاد میکنم مجموعه Hiren's Bood CD رو دانلود کنید حدودا 100 مگابایت هست ، شامل بهترین نرم افزارهای پارتیشن بندی و مدیریت هارد و بازیابی اطلاعات و ... هست که داخلش Norton Ghost هم داره یا جدا این برنامه رو دانلود کنید
¨چرا از برنامه خود ویندوز استفاده نمیکنی؟
توی استارت, قسمت سرچش تایپ کن Backup و بعد Enter رو بزن.
در صفحه ای که باز میشه سمت چپ نوشته شده Create s system image, روش کلیک کن. و صبر کن تا کامل باز بشه.
جایی که میخوایی بک آپ رو ذخیره کنی انتخاب کن و مراحل رو طی کن. برای ذخیره کردن بک آپ حتما از یک پارتیشن دیگه یا یک هارد اکسترنال استفاده کن. اگر از هارد اکسترنال استفاده میکنی اول باید مطمئن بشی که سیستمت این هارد رو در زمان بوت میتونه تشخیص بده وگرنه برای برگردوندنش به مشکل بر میخوری.
زمانی هم که بک آپ تموم شد ازت میپرسه میخوای یک سی دی بوت برات بسازم یا نه شما هم NO رو بزن . چون این سی دی بوت بدرد نمیخوره و شما هر سی دی ویندوز هفتی که داری میتونی برای بوت استفاده کنی. اصلش اینه که با سی دی ویندوز 7 بتونی سیستم رو بوت کنی تا برسی به قسمت بک آپ بعدش دیگه بک آپی که گرفتی نصب میشه نه سی دی که استفاده کردی.
من این بک آپ رو امتحان کردم و کار میکنه. زمانی هم بک آپ بگیر که اکثر نرم افزارهای مهم رو نصب کرده باشی.
مشکلی هم که نسبت به Paragon داره اینه که برای restore کردن بک آپ یخورده زمان میبره.
اگر میخوای از یک نرم افزار دیگه استفاده کنی من Paragon BackUp and Recovery Free Edition یعنی نسخه ی مجانی رو بهت پیشنهاد میکنم. چون کاری رو که میخوای با نسخه ی پولی بکنی همین هم واست میکنه. مجانی هست و دردسر کرک و ریسک از دست دادن اطلاعات رو هم نداری.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من یه لپتاب dell inpiron 1520 دارم که سه روز پیش صبح که روشننش کردم ویندوز بالا نیومد و در یه صفحه سیاه یه خط تیرخ ظاهر شد و بعد از چند بار ریستارت هم درست نشدمن فکر میکردم هاردم سوخته
دادم بیرون تعمیر کنن گفت من آلان هارد واسه لپتاپ شما ندارم که تست منم ولی هارد خودتونو اسکن کردم فعلا کار میکنه
بعد آوردم خونه یه ویندوز زدم(7 هست که قبلا هم این روش بود)نصب کرد ولی بعد از رستارت کردن بازم همون مشکل رو داد
برگشتم ویندوز تورجینال خودش رو زدم مشکل حل شد
حالا به تظرتون مشکل از ویندوز یا سیستم من؟چطور مطمئن بشم که مشکل از سیستمم نیست؟
چون میحوام 7 روش نصب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)