سلام
بله اصل پول در امانه و هر وقت خواستین پس میدن اما اگر قبل از یک سال پول رو بگیرین سودش 17% میشه یا حدود 17% یعنی اون 5% اضافی رو از اصل پول کم میکنند
سلام
بله اصل پول در امانه و هر وقت خواستین پس میدن اما اگر قبل از یک سال پول رو بگیرین سودش 17% میشه یا حدود 17% یعنی اون 5% اضافی رو از اصل پول کم میکنند
میخواستم سوال کنم از کدام کارت پرداخت دلار بین المللی بدون وجود محدودیت در داخل ایران میشه استفاده کرد؟
- - - Updated - - -
میخواستم سوال کنم از کدام کارت پرداخت دلار بین المللی بدون وجود محدودیت در داخل ایران میشه استفاده کرد؟
توی قرارداد ذکر شده اصل پول تضمین شده؟
خودم ندیدم اما حتماً نوشته چون تا حالا نشنیدم بانکی بگه پول بیارین سپرده گذاری کنین و حق برداشتش رو هم ندارین
هر موقع خواستین میشه ببندینش اما زیر یک سال باشه سودش کم میشه
نه دوست عزیزم منظورم این نوبد منظورم این بود که توی قرارداد نوشته میشه که اصل پول توسط بانک مرکزی تضمین میشه؟
اسمی از بانک مرکزی در قراردادهای هیچ بانکی ندیدم
میشه راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
میشه راهنمایی کنید
تا اونجا که بنده اطلاع هیچ کارتی.
الان تحریم هستیم و هیچ نقل و انتقالی صورت نمیتونه بگیره.
اکثر شرکتا هم کاری کردن که اگر در ایران از کارت استفاده بشه، کارت رو کلاً معلق میکنن.
سلام
وزیر اقتصاد اعلام کرد:
بدهی دولت به بانکها و بخش خصوصی 100 هزار ملیارد تومن هست !!!!
در تاریخ ایران هیچوقت دولت اینقدر فقیر و مفلس نبوده
اینه علت چرخشها و نرمشها و بر سر کار آوردن دولت تدبیر و امید
اینه علتِ اِصرار بر انجام توافق هسته ای
اینه علت سخن روحانی وقتی 2 ماه بعد از تشکیل دولتش گفت: دولت من یک خزانه ی خالی با انبووووهی از بدهکاری تحویل گرفته .
اینه علت گرانتر و گرانتر شدن آب و برق و گاز و سوخت و کالاهای اساسی (قند و شکر و برنج و گوشت و نان و خواربار) و غیره و غیره
اینه علت حمله به یارانه بگیرها برای حذف چند ملیون نفر
اینه علت سخن سخنگوی دولت جناب نوبخت چند روز قبل که گفت: پرداختِ یارانه ی 45500 تومنی غیر قانونیه و باید نصف بشه !!!!
اینه علت ارز 3415 تومنی (امروز)
دولتهای ایران که نفت بشکه ای 140 دلار و 120 دلار فروختند و دهها ملیارد دلار ارزِ 3300 تومن و 3400 تومن فروختند و صدها هزار ملیارد تومن هم زمین کشاورزی و صنعتی و تجاری و مسکونی فروختند به مردم و صدها هزار ملیارد تومن هم گمرکی و مالیات و عوارض و جریمه و غیره اخذ کردند از ملت , حالا 100 هزار ملیارد تومن هم بدهکارند !!!!
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 14-09-2015 at 14:44.
دوستان کدوم بانک ها پیامک واریز رو هم رایگان میفرستند؟ بانک ملت برای حسابهای معمولی فقط برداشت رو میفرسته.
Last edited by m2music; 01-09-2015 at 19:38.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)