تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 410 از 860 اولاول ... 310360400406407408409410411412413414420460510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,091 به 4,100 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

بچه ها يه خبر كه اگه بشنويد شاخ در مياريد وسيله هايي مثل دستگاه كمباين واب پاش و...را به جز اينكه با گيم شارك ميتونيد به دست بياريد در سال11و12هم ميتونيد اما قبلش بايد با نجار با اهنگر وشاگردش دوست باشيد پولتونم بيداد كنه و سنگ معدنم داشته باشيد بعد به پيش چوب بر بريد {اگه چوب جادويي را بهش داده باشيدوازش نگرفته باشيد}اون بهتون ميگه خوشحال ميشم به مزرعه ي شما كمكي برسانم اونوقت به پيش اهنگر بريد دستگاه ها باز ميشن.راستش اينو خودم امتحان نكردم يعني هنوز سال پنج هستم اين را پسر همسايه ي مان به برادرم گفته بود اونم دونست من زياد بازي ميكنم بهم گفت بعد با مبايلش چند عكس ازشون انداخته بود نشونم داد.دستگاه كمباين را فقط گرفته بود گفت داره پول واسه اونيكي هاش درمياره.گفتم با مبدل بازي ميكنه ؟گفت با پي اس 1 بازي ميكنه اشكم در اومد چون نميتونستم عكسشو واستون از روي سي دي به وسيله ي برادرم ازش بگيرم.وحال سگ شكاري :ان ها را ميتونيد از صاحب گاو فروشي اگه با خودش و دخترش دوست باشيد در سال11بگيريداون خودش سگ را بهت ميده يكي هم هستن نه دو تاممنون.
    اينايي كه گذاشتم خوب بودن
    شما در باره کدوم بازی صحبت می کنی

داره خودمونی میشه layla-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من از اول بازي نكن دمو براي چيه؟؟؟؟؟دوما من دخترم برم خونه همسايه پيش پسر همسايه عكس از بازي هروست مون بندازم.اقاي بي باك بي بال من در باره ي بازي تام و جري تو تاپيك هروست مون بازگشت به طبيعت كه حرف نميزنم.

3. این کاربر از layla-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

ممنون ليلا جان منم ميدونستم اينا رو در سال هاي بعد ميشه گرفت ولي شك داشتم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه ها يه خبر كه اگه بشنويد شاخ در مياريد وسيله هايي مثل دستگاه كمباين واب پاش و...را به جز اينكه با گيم شارك ميتونيد به دست بياريد در سال11و12هم ميتونيد اما قبلش بايد با نجار با اهنگر وشاگردش دوست باشيد پولتونم بيداد كنه و سنگ معدنم داشته باشيد بعد به پيش چوب بر بريد {اگه چوب جادويي را بهش داده باشيدوازش نگرفته باشيد}اون بهتون ميگه خوشحال ميشم به مزرعه ي شما كمكي برسانم اونوقت به پيش اهنگر بريد دستگاه ها باز ميشن.راستش اينو خودم امتحان نكردم يعني هنوز سال پنج هستم اين را پسر همسايه ي مان به برادرم گفته بود اونم دونست من زياد بازي ميكنم بهم گفت بعد با مبايلش چند عكس ازشون انداخته بود نشونم داد.دستگاه كمباين را فقط گرفته بود گفت داره پول واسه اونيكي هاش درمياره.گفتم با مبدل بازي ميكنه ؟گفت با پي اس 1 بازي ميكنه اشكم در اومد چون نميتونستم عكسشو واستون از روي سي دي به وسيله ي برادرم ازش بگيرم.وحال سگ شكاري :ان ها را ميتونيد از صاحب گاو فروشي اگه با خودش و دخترش دوست باشيد در سال11بگيريداون خودش سگ را بهت ميده يكي هم هستن نه دو تاممنون.
    اينايي كه گذاشتم خوب بودن.
    سلام
    خوب اون عكس هاي توي موبايل را كه گفتي نشونمون بده .

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

بازم ممنون.مخصوصا از لیلای عزیز که تقریبا به خیلی از شکها پاسخ داد.تا وقتی که یکی دوتا عکس بزارید البته.من که شک ندارم واسه دوستان میگم.

راستی من یکی دوتا سوال هم پرسیده بودم که اگه دوستان لطف کنن به پست بالایی م نگاه کنن یه مشورتی در مورد سوالا بکنیم.

راستی لیلا خانم.تو پستا بالا یه خرده خودمونی شدم.اسم کاربری رو نخوندم.خلاصه شرمنده اگه بد حرف زدم

موفق باشید
    Last edited by vahid0801; 23-05-2009 at 16:59.

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اقا دمت گرم.خیلی حال دادی.

همونطور که به دوستان گفته بودم تو سالای بالاتر یه خبرایی هست.
    فکر کنم این همسایه شما خوب بازی نکرده که این همه دیر اینارو گرفته.وگرنه زودتر باید اینارم میگرفت.راستی با گوشی عکس بگیر بریز تو پی سی.میتونی؟

راستی من سال اول ,اول زمستون ازدواجیدم.یه خرده از دموها پرید.با اینکه زیاد تاثیر تو بازی نداره.نظرتون چیه من از اول بازی کنم.
    الان ده پونزده تابستون سال دومم.
    من می گم برگرد از نو بازی کن
    مزه بازی به دمو هاشه

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

به نظر من از اول بازي نكن دمو براي چيه؟؟؟؟؟دوما من دخترم
    خیلی ممنون.این پست رو الان دیدم.بال معذرت خواهی هم کردم.
    نه.این دموهایی که میگم داستانای اهالیه دهکده رو میگفتن.حالا جدا از اون من خیلی خیلی زود ازدواج کردم.(تو بازی)سال اول.نه دمو تخم مرغ پپوری رو دیدم نه گل کارن نه غذاهای الی و ......داستانای بازی هم پیچیده شدن بهم.خلاصه چندتا مشکل داشت.

من می گم برگرد از نو بازی کن
    مزه بازی به دمو هاشه
    اره.باید بازی رو با داستانش بری جلو که من بعضیا رو پروندم.اما میدونم اگه بازم شروع کنم به همین جا ها که برسم میگم بریم از اول.شونصد بار تا حالا این کارو کردم.

ولی حیفه ها.برگردی تو همون کلبه حقیرانه.هیچی وسایل نداشته باشی.الانم همه چیم کامله خونه ویلایی.

حالا ببینیم چی میشه.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

به نظر من از اول بازي نكن دمو براي چيه؟؟؟؟؟دوما من دخترم برم خونه همسايه پيش پسر همسايه عكس از بازي هروست مون بندازم.اقاي بي باك بي بال من در باره ي بازي تام و جري تو تاپيك هروست مون بازگشت به طبيعت كه حرف نميزنم
    من به وسیله رمز تا سال 99 رفته ام بیشتر هم نمی شود
    تا حالا بیش از 100 نفر آومد و هر کدام چیزی در باره شهر روستا و غیره گفت اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

با سلام مجدد. من روز 8 تابستون سال اولم(تعجب نکنید، به خاطر امتحانات نهایی نمیتونم زیاد بازی کنم). کسی میتونه کمکم کنه بگه تو این ماه دمو ها و اتفاقات مهم چیه.

راستی اینجا کسی Harvest moon: Boy and Girl پی اس پی بازی نمیکنه؟

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من به وسیله رمز تا سال 99 رفته ام بیشتر هم نمی شود
    تا حالا بیش از 100 نفر آومد و هر کدام چیزی در باره شهر روستا و غیره گفت اند

من با رمز هم 100درصد کرده وهم 999درصد
    می بینی که بیشتر میشه
    که رمز 999درصد توی یه کتابچه بود که من زیاد بازی می کردم داداشم بهم گیرد اون کتابچه بازی رو گیر اورد و پاره کرد وانداخت دور
    ولی شاید خودم بتونم 1000درصد رو هم بسازم البته الان نه بعد امتاحانا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •