مرسي ار راهنماييتون![]()
الان گوشیم رو آپدیت کردم به 4.0.4
موقع روشن شدن گوشی sony اومد بعدش xperia
خود همینش خیلی خوشگل کرده
لایو والپیپر های قشنگی هم داره
البته به صورت پیش فرض اسکرین شات نداره...
Last edited by ATA FARZADI; 31-05-2012 at 14:49.
عیب های این رام ( ics 4.04 ) آرک
نمیدونم چرا این رام فیلم های 720 mkv رو لگ میندازه با mx player در حالی که قبلا با 2.3.4 مشکلی نداشت
ولی فیلم 720 با mp4 مشکلی نداره...
ميظه لطفا چندتا از عكسايي كه گرفتينو بزاريد تا منم ببينم كيفتشون چجوري ترجيحا هم تو تاريكي هم تو روشنايي .
قیمت بدون گارانتیش به 540 - 45 رسیده . وحشتناک داره پایین میاد .
شانس اوردم گوشی رو فروختم من 460 فروختم
تازه گوشی هم ضربه داشت هم ترک![]()
بیا عزیز این عکسو یه زمانی خودم با گوشی خدا بیامرز خودم گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
من ۲ هفته اس که این گوشی رو دارم. گوشی خیلی خوبیه. عکاسی و فیلمبرداریش عالیه.
یکی از ممعایبش اینه که بالای گوشی با کار زیاد داغ می کنه و دوم اینکه باطریش زود به زود نیاز به شارژ داره و اینکه GPS اش به صورت آنلاین کار می کنه، البته می تونی برنامه دیگه ای براش دانلود کنی و از اون استفاده کنی.
در کل گوشی محشریهههههههههههههه
معما اولی اینه که وقتی از هر وسیله الکترونیکی زیاد کار بکشی به عبارتی پردازنده زیاد تر کار میکنه و هر چی زیادتر کار کنه داغ تر میشه
از اونجایی هم که پردازنده اون قسمت بالا تعبیه شده و گوشیه نازکی هم هست خوب قسمت بالا داغ میکنه
معما دوم اینه که اگر نور صفحه رو کمتر کنید و از ویجت های کمتری استفاده کنید ولایو والاپیپر هم نذارید رم و سی پی یو کمتر درگیر میشه و کمتر باتری استفاده میکنه
و یه تسک کیل هم نصب کنید و بعد از کار کردن با گوشی ازش استفاده کنید gprs هم اگر کاری ندارید باهاش قطع کنید و gps چون ایندو هم شارژ زیادی مصرف میکنه
سوم هم gps که به گفته خودتون هم با نرم افزار های دیگه خوب جواب میده البته ورژن های جدید google maps فقط یه بار دانلود کنه از سری های بعد افلاین کار میکنه...
عکاسیش هم خوبه و فیلمبرداریش کمی تو فوکوس کردن ضعف داره و سریع انجام نمیشه
البته همه اینا از نظر بنده بود و هیچ نظر کارشناسانه ای نیست و فقط تجربه من با این گوشیه
با سلام
من به تازگی یه گوشی Arc s خریدم و قبل از اون یه N97 داشتم. از دوستان کسی می تونه راهنماییم کنه که چطور Back up-contact هایی که از گوشی قبلیم گرفتم رو به گوشی جدید منتقل کنم؟؟!!
گوشی قبلیم رفت زیر ماشین!!! اگر برنامه ای باشه که به صورت مجازی Back up رو بخونه و اطلاعاتش رو نشون بده هم خیلی خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)