از دیجی کالا لنز نخرید . . .
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سعی کنید جدی باشید
و الا در نظر برخی ادما ک فقط اسم آدم رو یدک می کشن(ک تعدادشون خیلی زیاده) هم کم اهمیت میشین و هم ازتون سو استفاده میشه
وقتی یه دختر ازتون میپرسه که آیا فلانی (دختر) خوشگله ، گول نخورید و به هیچ وجه جواب مثبت ندید حتی اگه ملکه زیبایی هم باشه بگید اه ایکبیری کجاش خوشگله.
در همین مورد بگم یه بار با یکی قرار داشتم اولین قرارمون هم بود یه دختره ای از اونورا داشت رد میشد منم الکی (اثن چشام 4 متر اونورترو نمیبینه ها:دئ) گفتم عجب تیکه ایه ها ,اونجا چیزی نگفت ولی وقتی رفت خونه چـِـت کرد رو این قضیه گفت شانس آوردی با کفش نزدم صافت کنم منم تشکر کردم ازش دیگه هم تکرار نشدوقتی یه دختر ازتون میپرسه که آیا فلانی (دختر) خوشگله ، گول نخورید و به هیچ وجه جواب مثبت ندید حتی اگه ملکه زیبایی هم باشه بگید اه ایکبیری کجاش خوشگله.من فکرشو نمیکردم اینقد واسش مهم باشه اون موقه فهمیدم قضیه چقد ختریه
![]()
Last edited by Reza Azimy_RW; 28-02-2016 at 23:04.
خوب این خیلی تابلو هست دقیقا مثل اینه که دوست دخترت جلوت بگه فلانی از تو بهتره یا جلوت از یه پسر دیگه تعریف کنه
عتماد به نفس و شخصیت طرف رو میترکونه و میره رو مخش[emoji52]
همیشه سعی کنید ابتدای صبح تا اونجا که می تونید همیشه خونسرد باشید و اگر هم یکی سر راهتون قرار گرفت که شما رو ناراحت کنه اصلا تسلیم نشین و از بحث و جدل جدا بپرهیزید چون عواقبش تا شب موقع خواب باهاتون می مونه و ممکنه روزتون رو خراب کنه
اگه مدیریت جایی رو بعهده دارید ، هیچ وقت با پرسنل خودتون صمیمی نشید، حتی اگر پرسنل از اقوام خودتون باشه
موفق باشید
تکراری پست بالا است پاک شود
Last edited by mehran_pqqp; 07-04-2016 at 15:39. دليل: تکراری
دوست عزیز، گوشی ها از طریق IMEI ردیابی میشن. ممکنه کسی که گوشیشو گم کرده تقاضای ردیابی بده و چون گوشی رو دارین استفاده میکنین خیلی راحت پیداتون میکنن و میتونه از شما شکایت کنه.
صرفا جهت اطلاع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)