شما کلا مجبوری به همه جواب بدی...یه نگاه به چند صفحه اخیر تاپیک گواه این موضوع هست.
شما کلا مجبوری به همه جواب بدی...یه نگاه به چند صفحه اخیر تاپیک گواه این موضوع هست.
سلام
علیرضا جان هیچکس چنین برداشتی از شما نمیکنه و خوشحالم که دوستی مثل شما و بقیه دوستان دیگر در این فروم دارم . در ضمن این دوست بارسایی ما یکم عصبی پست میدند ! امیدوارم تو اینطور پست دادنشون تجدید نظر کنند.
در مورد دپور!
یکی از تلخ ترین قسمت های این لیگ که در شب پایانی رقم خورد سقوط دپور بود، بین سالهای 1998 تا 2003 دپور با مربیگری خاویر ایروره تا تیمی بود که خیلی بارسا رو اذیت کرد و همیشه جزء تیمای رده بالای جدول بودو یک سال هم که قهرمان شد .در اون سالها هر موقع ما با این تیم بازی داشتیم بدنم میلرزید . در رقابتهای اروپایی هم موی دماغ بزرگان اروپا شده بود ! واقعا حیف شد، یعنی حتی حاضر بودم هفته پیش بارسا بهش ببازه تا سقوط نکنه! یکی از معدود تیمایی بود که جلوی رئال هم وای میستاد !حالا جاش تیمی مثل بتیس میاد که به شخصه خاطره خوشی ازش تو ذهنم نیست و تا اونجایی که یادمه از اون دست تیماییه که بارسا رو اذیت می کنه و جلوی رئال تونل باز می کنه!
برای سال بعد فقط می تونیم رو دو تیم حساب باز کنیم، بارسا، اوساسونا
پ ن : امسال هم لیگ تمام شد و قهرمانی بارسا تو لیگ و رئال تو حذفی اقای گلی کریس تو لالیگا و به احتمال 99 درصد بهترین بازیکن جهان هم مسی .
و به امید قهرمانی در ucl که فصلمون رویایی تمام بشه
فصل خوبی بود امیدوارم فصل بعد هم باز فصل خوبیو در پیش داشته باشیم .
Last edited by xmehr; 23-05-2011 at 00:37.
خب عزيز من وقتي شما به عنوان يه رئالي فردا همين پستها رو تو سر بارساييها ميزنين و منطق و اخلاق كل بارساييها رو زير سوال ميبرين من نبايد جواب بدم؟
كلا خيلي از رفتارهاي بدي كه در يك جمع ريشه ميزنه به خاطر كنار كشيدن و بيخيالي همون جمع نسبت به اون رفتارهاست
جواب ندادن ساده ترين كاريه كه ميشه كرد
البته ببخشيد كه پست شما رو هم جواب دادم
با حرف هات موافقم.
+
در مورد اون پست قبلیتون هم که از پست من نقل قول کردین حرف دارم اما حال بیانش رو ندارم. بماند و شاید بگذرد. به قول اون اسلحۀ مرگبار: الان هوا سره، داره بارون میاد، نوۀ منم داره به دنیا میاد، ولش کن!!
++
آقا خیلی از حذف دپورتیوو ناراحت شدم. البته بیشتر از اینکه به این صورت اون خاطرات باشکوهش خدشه دار شده ناراحتم. وگر نه در این فصل اصلاً بازیهاش رو ندیدم و اصلاً به پائین جدول دقت نکردم.
+++
یکی زحمت بکشه جدول رده بندی رو بذاره ببینیم وضعیت کلی لیگ چی شد. اینکه اوساسونای رده 9 با دپوری که سقوط کرده 4 امتیاز اختلاف داره، نشان از فشردگی لا لیگا داره. حساب بارسا و رئال به خاطر سابقه و ثروت و افتخاراتشون از بقیه جداست. بقیه تیم ها رو با هم مقایسه کنیم. ها؟![]()
خدمت شما
![]()
منظورم پست تند این دوستمون نبود...گفتم صفحات اخیر.هرکی هرچی گفت شما یه نقل قول گرفتی و شروع کردی به کارشناسی...اتهامی که قبلا به دیگران میزدید!
دوست من مطمئنا هيچوقت جواب ندادن شما رو به پاي نداشتن جواب نميزارم
الان بايد چيكار كنم اين پست شما رو جواب بدم يا نه
من كي ديگران رو متهم كردم به كارشناسي تا جايي كه يادمه هميشه هم خودم و هم دوستان رو دعوت كردم به كارشناسي تر حرف زدن
نمی دونم چرا خودتو به اون راه می زنی؟! جنابعالی دیگران رو متهم نمی کردی که هر پستی که کسی بده یه نقل قول میگیره و جواب میده؟!!
پست 3605
شاهین بهترین بازیکن آلمان انتخاب شد
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
بازیکن ترک با کسب 46/1درصد آرا مقام اول را کسب کرد.ماریو گوتزه دوم و آرتورو ویدال سوم شدند.
نوری شاهین،بازیکن جدید رئال مادرید در یک نظرسنجی که توسط نشریه "کیکر" انجام شد عنوان بهترین بازیکن این فصل رقابتهای بوندسلیگا را کسب کرد.
شاهین که یکی از ارکان قهرمانی دورتموند در این فص بوندسلیگا بود با کسب 46/1 درصد آرا عنوان بهترین بازیکن را کسب کرد؛هم تیمی اش یعنی ماریو گوتزه با کسب 18/7 درصد آرا مقام دوم را کسب کرد.
مقام سوم به آرتورو ویدال شیلیایی با کسب 7/4 درصد آرا به مقام سوم دست یافت.آرین روبن با 7 و ماریو گومز آقای گل امسال بوندسلیگا با 6/7 درصد آرا مقامهای بعدی را به خود اختصاص دادند.
مانوئل نویر دروازه بان شالکه هم با 70 درصد آرا بهترین دروازه بان این فصل شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاش این ختافه که عربا خریدنش میفتاد ولی دپور میموند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)