تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 410 از 416 اولاول ... 310360400406407408409410411412413414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,091 به 4,100 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

هرچند ادبيات شما مناسب جواب دادن نيست اما چون حرف از طرفداراي بارسا در پي سي زدين مجبورم جواب بدم
    من هيچ وقت خودم رو نماينده بارساييها ندونستم برعكس هميشه به عنوان يكي از بارساييها نظرم رو دادم
    دوستان اينجا رو تا حدودي ميشناسم و ديگر دوستان هم من رو تا حدودي ميشناسن خوشحال ميشم اگر كسي احساسي مثل شما داره ابراز كنه
    در مورد پست شما هم صرفا نظرم رو به عنوان يه كاربر كه طرفدار بارسلوناست گفتم
    منم ميتونم پست شما رو بي جواب بزارم و بگم شما لياقت جواب دادن نداريدو... اما متاسفانه يا خوشبختانه اخلاق من اينجوري نيست
    هنوز هم معتقدم پست شما دور از ادب بود و هنوز هم معتقدم در عصبانيت پست ميدين
    با اين حال اميدوارم با تغيير در نوع ادبيات پستهاتون فصل آينده كه تاپيك مستقل براي بارسا زده ميشه شما هم در كنار ديگر بارساييها باشيد
    در ضمن وقتي همه ما در يه تاپيك شركت ميكنيم اكثر پستها به اكثرمون ربط داره و نميتونيم نسبت به چنين پستهايي بيخيال باشيم

---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------

به نظر منم لاكرونيا حيف بود
    اين تيم نتونست خودش رو در اوجي كه چند سال پيش بهش رسيده بود نگه داره كه ممكنه هزاران دليل داشته باشه اما اين باعث نميشه كه از سقوط اين تيم متاسفم نباشم به ويژه اينكه لاليگا به شدت به تيمهاي ريشه دار براي نزديكتر شدن رقابتهاش احتياج داره كه با اين وضع...
    شما کلا مجبوری به همه جواب بدی...یه نگاه به چند صفحه اخیر تاپیک گواه این موضوع هست.

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

هرچند ادبيات شما مناسب جواب دادن نيست اما چون حرف از طرفداراي بارسا در پي سي زدين مجبورم جواب بدم
    من هيچ وقت خودم رو نماينده بارساييها ندونستم برعكس هميشه به عنوان يكي از بارساييها نظرم رو دادم
    دوستان اينجا رو تا حدودي ميشناسم و ديگر دوستان هم من رو تا حدودي ميشناسن خوشحال ميشم اگر كسي احساسي مثل شما داره ابراز كنه
    در مورد پست شما هم صرفا نظرم رو به عنوان يه كاربر كه طرفدار بارسلوناست گفتم
    منم ميتونم پست شما رو بي جواب بزارم و بگم شما لياقت جواب دادن نداريدو... اما متاسفانه يا خوشبختانه اخلاق من اينجوري نيست
    هنوز هم معتقدم پست شما دور از ادب بود و هنوز هم معتقدم در عصبانيت پست ميدين
    با اين حال اميدوارم با تغيير در نوع ادبيات پستهاتون فصل آينده كه تاپيك مستقل براي بارسا زده ميشه شما هم در كنار ديگر بارساييها باشيد
    در ضمن وقتي همه ما در يه تاپيك شركت ميكنيم اكثر پستها به اكثرمون ربط داره و نميتونيم نسبت به چنين پستهايي بيخيال باشيم

به نظر منم لاكرونيا حيف بود
    اين تيم نتونست خودش رو در اوجي كه چند سال پيش بهش رسيده بود نگه داره كه ممكنه هزاران دليل داشته باشه اما اين باعث نميشه كه از سقوط اين تيم متاسفم نباشم به ويژه اينكه لاليگا به شدت به تيمهاي ريشه دار براي نزديكتر شدن رقابتهاش احتياج داره كه با اين وضع...
    سلام

علیرضا جان هیچکس چنین برداشتی از شما نمیکنه و خوشحالم که دوستی مثل شما و بقیه دوستان دیگر در این فروم دارم . در ضمن این دوست بارسایی ما یکم عصبی پست میدند ! امیدوارم تو اینطور پست دادنشون تجدید نظر کنند.

در مورد دپور!

یکی از تلخ ترین قسمت های این لیگ که در شب پایانی رقم خورد سقوط دپور بود، بین سالهای 1998 تا 2003 دپور با مربیگری خاویر ایروره تا تیمی بود که خیلی بارسا رو اذیت کرد و همیشه جزء تیمای رده بالای جدول بودو یک سال هم که قهرمان شد .در اون سالها هر موقع ما با این تیم بازی داشتیم بدنم میلرزید . در رقابتهای اروپایی هم موی دماغ بزرگان اروپا شده بود ! واقعا حیف شد، یعنی حتی حاضر بودم هفته پیش بارسا بهش ببازه تا سقوط نکنه! یکی از معدود تیمایی بود که جلوی رئال هم وای میستاد !حالا جاش تیمی مثل بتیس میاد که به شخصه خاطره خوشی ازش تو ذهنم نیست و تا اونجایی که یادمه از اون دست تیماییه که بارسا رو اذیت می کنه و جلوی رئال تونل باز می کنه!
    برای سال بعد فقط می تونیم رو دو تیم حساب باز کنیم، بارسا، اوساسونا

پ ن : امسال هم لیگ تمام شد و قهرمانی بارسا تو لیگ و رئال تو حذفی اقای گلی کریس تو لالیگا و به احتمال 99 درصد بهترین بازیکن جهان هم مسی .

و به امید قهرمانی در ucl که فصلمون رویایی تمام بشه

فصل خوبی بود امیدوارم فصل بعد هم باز فصل خوبیو در پیش داشته باشیم .
    Last edited by xmehr; 23-05-2011 at 00:37.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما کلا مجبوری به همه جواب بدی...یه نگاه به چند صفحه اخیر تاپیک گواه این موضوع هست.
    خب عزيز من وقتي شما به عنوان يه رئالي فردا همين پستها رو تو سر بارساييها ميزنين و منطق و اخلاق كل بارساييها رو زير سوال ميبرين من نبايد جواب بدم؟
    كلا خيلي از رفتارهاي بدي كه در يك جمع ريشه ميزنه به خاطر كنار كشيدن و بيخيالي همون جمع نسبت به اون رفتارهاست
    جواب ندادن ساده ترين كاريه كه ميشه كرد

البته ببخشيد كه پست شما رو هم جواب دادم

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خب عزيز من وقتي شما به عنوان يه رئالي فردا همين پستها رو تو سر بارساييها ميزنين و منطق و اخلاق كل بارساييها رو زير سوال ميبرين من نبايد جواب بدم؟
    كلا خيلي از رفتارهاي بدي كه در يك جمع ريشه ميزنه به خاطر كنار كشيدن و بيخيالي همون جمع نسبت به اون رفتارهاست

با حرف هات موافقم.
    +
    در مورد اون پست قبلیتون هم که از پست من نقل قول کردین حرف دارم اما حال بیانش رو ندارم. بماند و شاید بگذرد. به قول اون اسلحۀ مرگبار: الان هوا سره، داره بارون میاد، نوۀ منم داره به دنیا میاد، ولش کن!!

++

آقا خیلی از حذف دپورتیوو ناراحت شدم. البته بیشتر از اینکه به این صورت اون خاطرات باشکوهش خدشه دار شده ناراحتم. وگر نه در این فصل اصلاً بازیهاش رو ندیدم و اصلاً به پائین جدول دقت نکردم.

+++

یکی زحمت بکشه جدول رده بندی رو بذاره ببینیم وضعیت کلی لیگ چی شد. اینکه اوساسونای رده 9 با دپوری که سقوط کرده 4 امتیاز اختلاف داره، نشان از فشردگی لا لیگا داره. حساب بارسا و رئال به خاطر سابقه و ثروت و افتخاراتشون از بقیه جداست. بقیه تیم ها رو با هم مقایسه کنیم. ها؟

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یکی زحمت بکشه جدول رده بندی رو بذاره ببینیم وضعیت کلی لیگ چی شد. اینکه اوساسونای رده 9 با دپوری که سقوط کرده 4 امتیاز اختلاف داره، نشان از فشردگی لا لیگا داره. حساب بارسا و رئال به خاطر سابقه و ثروت و افتخاراتشون از بقیه جداست. بقیه تیم ها رو با هم مقایسه کنیم. ها؟
    خدمت شما

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

منظورم پست تند این دوستمون نبود...گفتم صفحات اخیر.هرکی هرچی گفت شما یه نقل قول گرفتی و شروع کردی به کارشناسی...اتهامی که قبلا به دیگران میزدید!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در مورد اون پست قبلیتون هم که از پست من نقل قول کردین حرف دارم اما حال بیانش رو ندارم. بماند و شاید بگذرد. به قول اون اسلحۀ مرگبار: الان هوا سره، داره بارون میاد، نوۀ منم داره به دنیا میاد، ولش کن!!
    دوست من مطمئنا هيچوقت جواب ندادن شما رو به پاي نداشتن جواب نميزارم

منظورم پست تند این دوستمون نبود...گفتم صفحات اخیر.هرکی هرچی گفت شما یه نقل قول گرفتی و شروع کردی به کارشناسی...اتهامی که قبلا به دیگران میزدید!
    الان بايد چيكار كنم اين پست شما رو جواب بدم يا نه
    من كي ديگران رو متهم كردم به كارشناسي تا جايي كه يادمه هميشه هم خودم و هم دوستان رو دعوت كردم به كارشناسي تر حرف زدن

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست من مطمئنا هيچوقت جواب ندادن شما رو به پاي نداشتن جواب نميزارم

الان بايد چيكار كنم اين پست شما رو جواب بدم يا نه
    من كي ديگران رو متهم كردم به كارشناسي تا جايي كه يادمه هميشه هم خودم و هم دوستان رو دعوت كردم به كارشناسي تر حرف زدن
    نمی دونم چرا خودتو به اون راه می زنی؟! جنابعالی دیگران رو متهم نمی کردی که هر پستی که کسی بده یه نقل قول میگیره و جواب میده؟!!

فكر ميكنم اگر دوستان در يك پست فقط بنويسن مسي شما ازش نقل قول ميگيري و يه جوابي ميدي
    پست 3605

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شاهین بهترین بازیکن آلمان انتخاب شد

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

بازیکن ترک با کسب 46/1درصد آرا مقام اول را کسب کرد.ماریو گوتزه دوم و آرتورو ویدال سوم شدند.

نوری شاهین،بازیکن جدید رئال مادرید در یک نظرسنجی که توسط نشریه "کیکر" انجام شد عنوان بهترین بازیکن این فصل رقابتهای بوندسلیگا را کسب کرد.

شاهین که یکی از ارکان قهرمانی دورتموند در این فص بوندسلیگا بود با کسب 46/1 درصد آرا عنوان بهترین بازیکن را کسب کرد؛هم تیمی اش یعنی ماریو گوتزه با کسب 18/7 درصد آرا مقام دوم را کسب کرد.

مقام سوم به آرتورو ویدال شیلیایی با کسب 7/4 درصد آرا به مقام سوم دست یافت.آرین روبن با 7 و ماریو گومز آقای گل امسال بوندسلیگا با 6/7 درصد آرا مقامهای بعدی را به خود اختصاص دادند.

مانوئل نویر دروازه بان شالکه هم با 70 درصد آرا بهترین دروازه بان این فصل شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاش این ختافه که عربا خریدنش میفتاد ولی دپور میموند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •