عالی بود دمتون گرم آقا از این چیزا دیگه چی تو دست و ببالتون دارید؟
کلا تو رم الان غیر از بروزرتون آنتی ویروس همین نرم افزار ترافیک و همین متر دگه چی ران دارید بزارید ما هم استفاده کنیم دمتون گرم
عالی بود دمتون گرم آقا از این چیزا دیگه چی تو دست و ببالتون دارید؟
کلا تو رم الان غیر از بروزرتون آنتی ویروس همین نرم افزار ترافیک و همین متر دگه چی ران دارید بزارید ما هم استفاده کنیم دمتون گرم
برنامه ای که اینجا معرفی شده حجم را اشتباه نشون می ده، کسی هست از برنامه ای استفاده کنه و به کارکردش مطمن باشه ؟
http://www.softpedia.com/progDownload/NetMeter-Download-23932.html
دلیل اینکه بعضی ها میگن نمیتونیم باهاش کار کنیم اینه که تنظیمات رو بلد نیستن. اونم بخاطر اینه که هم کارت شبکه رو مانیتور میکنه هم کانکشن اینترنت رو
برا اینکه حجم رو درست نشون بده تو تنظیمات باید
![]()
Last edited by smjhh; 01-09-2011 at 10:48.
من خودم چیز میدم! مشکلی هم که خیر ندارم.![]()
سلام .
به نظر شما ازبین صبانت ، آسیاتک و یا پارس آنلاین از کدوم اشتراک بگیرم ؟
ممنون
اول صبا بعد پارس بعد آسیا تک.البته بستگی به منتطقه و شهرتون هم داره.![]()
»ن قبلا از داتک داشتم وقتی که مثلا 10 روز از سرویسم مونده بود بعدش یکدفعه محدودیت حجمیم تموم میشد جتما باید میرفتم حجم میخریدم تا بتونم استفاده کنم ! یعنی اگه میرفتم سرویس رو به صورت دوره ایی شارژ میکردم باید 10 روز صبر میکردم تا بتونم از سرویسم استفاده کنم
میگم حالا الان صبا هم اینطوری نباشه !؟ من الان 3 گیگ دارم میخواهم از الان به بعد 5 گیگ شارژ کنم
فرض کنید هم هنوز 30 روز از سرویسم مونده باشه
حالا اگه الان شارژ دوره ای 5 گیگ بکنم نباید 30 روز صبر کنم تا سرویس قبلیم کاملا تموم بشه ؟؟؟ یا همون موقعی که شارژ میکنم همه چیز ریست میشه ؟ و میشه 5 گیگ 30 روزه ؟
نه مشکلی نخواهید داشت.روزی 10 بار هم میتونید شارژ کنید و همونجا فعال بشه نه 10 روز بعدش.![]()
میتونی اینترنتی از طریق رمز دوم عابر بانک شارژ کنی.
این راحت تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)