واسه من با پچ 0.2 هم اسامی تیم ملی ایران کاملا درست شد.حتما با این پچ 0.3هم درست میشه
واسه من با پچ 0.2 هم اسامی تیم ملی ایران کاملا درست شد.حتما با این پچ 0.3هم درست میشه
لینک مستقیم PESEdit.com 2011 Patch - Version 0.3 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان حجم اين پچ چرا انقدر زياده؟
و اگه بريزيم همچي درست ميشه؟
هر چقدر حجم پچ بیشتر باشه اتفاقا بهتره چون امکانات بیشتری رو تو بازی بهت میده ، بله شما استفاده کنید مطمئن باشید هه چیز درست میشه ، برای پیس 2010 که واقعا عالی کار کردن و پچ های آخریش نزدیک به 800 مگ بود که هیچی کم نداشت ، دانلود کنید و لذت ببرید.
سلام
میخوا آنلاین بازی کنم میگه ریجیستر کد رو چک کنید . مشکل از کجاست ؟
LT که میدونی کجاست دریبلها رو هم که میتونی اد کنی؟ انالوگ راست هم که داری اگر انالوگ راست شوت و پاسه باید Mode رو روشن کنی کار سختی نیست توی همه گیم پد های دنیا Mode همون چراغه که روشن میشه حالا توی بازی LT رو نگه دار و یه جهت انالوگ رو بزن همین
این داستان بارها توسط دوستان توضیح داده شده بود میگشتی کارت زودتر راه میوفتاد![]()
مشكل اينجاست كه شما بازي رو كرك شده خريدي ، براي رجيستر كد اصلي هم بايد 50 تومن پول خرج كني![]()
کسی اینو استفاده کرده ؟
چه جوری باید نصبش کنیم ؟
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
به نظر من ارزششو داره اگه بشه راحت بازی کرد
کسی نمیدونه باید از کجا خرید ؟
واقعا میشه بازی کرد یا 50 تومن الکی دادیم رفته >؟
تفاوت و برتری پچ .3 رو نسبت به پچ .2 میشه بگین ؟
این فایل dlc مثل 2010 لینک دانلودش جداگانه هست که دانلود کنیم یا باید از تو خود بازی دانلود کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)