سلام بر همگی
من گوشیمو برای اپدیت آخریش فلشیدم!الانم میگه اپدیتی نداری!روتم هست
واسه چی آخه اینجوری می شه؟به نظرتون یه بار با update servis فلش کنم بعدش
میاد واسم!؟دمتون گرم!
سلام بر همگی
من گوشیمو برای اپدیت آخریش فلشیدم!الانم میگه اپدیتی نداری!روتم هست
واسه چی آخه اینجوری می شه؟به نظرتون یه بار با update servis فلش کنم بعدش
میاد واسم!؟دمتون گرم!
یه خبر بد..این ویجدتهای موجود روی بقیه لانچرها کار نمیده.....حییییییییییییف من ویدجت میخواااااااااام
یه مشکلللللللللللللل...من لانچر مینصبم برام ویدجتهای خودش رو نمیاره..ویجتهاش مخصوص لانچر خودشه؟ :(( نهههههاین که چیزه تازه ای نیست.همه لانچر ها اینطورن.البته یکسریهاش مشترک هست.یه خبر بد..این ویجدتهای موجود روی بقیه لانچرها کار نمیده.....حییییییییییییف من ویدجت میخواااااااااام
بازم مشکلل..این فونت قسمت پیامهام داغون بزرگه...ظریف باید باشه دی:
روت میشه این نسخه؟چطوری؟ویدجتها رو بگو که نمایش داده نمیشن توی بقیه لانچرها...اخ قلبم
آقا دیگه انقدرا هم بد نیست.در کل سرعت که خوبه.لانچرهای خیلی باحالی داره.موزیک پلیر با با اکولایزر واقعا میترکونه.همه انتظارشو بیشتر بود
اگه اهل برنامه نبودم که آندروئید نمیخریدم
هنوز ساتیو را دارم
در ضمن اپدیت برا گوشی من نیست و باید صبر کنم
البته فایل فلش را دانلود کردم هنوز فلش نزدم
توقع معجزه داشتین؟چی میخواستی که الان توی آپدیت نمیبینی؟
اخه من این ویدجتها رو خیلی خوشم اومده بود ازشون حیففففففففف چرا اینطوریه..اه اه اه
کدومهاش رو حالا میگی؟اخه من این ویدجتها رو خیلی خوشم اومده بود ازشون حیففففففففف چرا اینطوریه..اه اه اه
این تایم اسکیپش با اون ویدجت موزیک پلیره...
سلام
ببخشید ، titanium back up اس ام اس ها و کانتکت ها رو هم بکاپ می گیره ؟
اگه که نه ، یه برنامه معرفی کنید که بگیره .
2.3.3 روت شده هست ؟ ، کلی بک آپ نگیریم بعد نشه رو 2.3.3 تیتانیوم بک آپا نصب کرد !
ویرایش : یافتم . my backup pro![]()
من با my backup pro گرفتم بدون مشکل برگردوند..فقط بگم برای برگردوندن کانتکتهام باید به نت وصل میشدم که منتقل بشه کانتکتها روی اکانت گوگل و بعدش بیاد روی گوشی دی:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)