user و password شما را كسي نداره؟
اگه داشته باشه ميتونه از حساب شما استفاده كنه
براي اطمينان پسوردتا را عوض كن.
Last edited by MOEIN127; 29-01-2012 at 19:14.
مخابرات ديگه!!!!!!!!!!!!
Last edited by MOEIN127; 29-01-2012 at 19:16.
دوستان حتما از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام به شکایت کنید.
این پول من و شماست که داره به غارت میره.
حق هم گرفتنی است.
من خودم شکایت کردم و توصیه میکنم حتما شما هم شکایت کنید.اینجا شکایت بصورت کاملا رسمی پیگیری میشه !
منتظر چی نشستید ؟؟؟
شما بریدج گذاشتین البته اگه درست متوجه شده باشم بهتره بزارین تنظیمات مودمو روی pppoeو یوزر و پسورد بهش بدین تا اتوماتیک وصل بشه البته بهتره به مخابرات بگین پسوردتونو عوض کنهشما که از مخابرات دارین میتونید به من کمک کنید ؟
من از خراسان رضوی دارم
چجوری وقتی یه نفر با یوزر/پسورد من وصله رو دیسکانکت کنم و خودم وصل شم
پسورد ورود به سامانه سرویس دهی به مشترکین ADSL خراسان رضوی رو خودم دارم
ازونجا که تغییرش میدم بازهم ارور 691 میده و میگه یه نفر دیگه وصله
مخابرات هم جواب درستی نمیده
میشه یه کمکی بکنید.
ممنون
جدی پس مهدی مارو گذاشته سر کار پس ناچارا چهارشنبه میریمپنج شنبه نیستن داداش !
بنده هم شکایت کردم درست میفرمایند بهتر از دست رودست گذاشتنمن خودم شکایت کردم و توصیه میکنم حتما شما هم شکایت کنید.اینجا شکایت بصورت کاملا رسمی پیگیری میشه !
البته حدامکان چهارشنبه تشریف بیارین![]()
Last edited by Jiraya_Sama; 30-01-2012 at 13:42.
قابل توجه مسئولین خصوصاً کاربر adsltce
دریافت پول اضافه ازمردم برای اینترنت ممنوع!
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پول اضافه ای از مردم برای دسترسی به شبکه اینترنت نگیرد.
سید کاظم دلخوش در گفت وگو با خانه ملت؛ با انتقاد از سرعت پایین شبکه اینترنت در کشور گفت: باید علاوه بر افزایش سرعت و کاهش قیمت اینترنت، تولید محتوا نیز برای این شبکه صورت گیرد.
نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه هماکنون استفاده از ابزارهای فناوری اطلاعات به نسبت ۱۰ سال گذشته قابل مقایسه نیست، گفت: تا چند سال پیش شاید تعداد کامپیوترهای خانگی بسیار کم بود، ولی هماکنون همه افراد از این وسیله استفاده میکنند.
وی با اشاره به تحقق دولت الکترونیکی تصریح کرد: باید شرایطی فراهم شود که علاوه بر افراد ساکن در شهرها همه روستاییان نیز به این شبکه دسترسی داشته باشند.
دلخوش با بیان اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نباید از مردم برای دسترسی به شبکه اینترنت پول اضافه دریافت کند، گفت: در ایران برخلاف سایر کشورها خدمات و سرویسهای ارتباطی هم گران است و هم ابزار فناوری اطلاعات نیز با قیمت بالا به کاربران ارائه میشود، این در حالی است که در سایر کشورها آنها سود خود را از خدمات و سرویسهای ارتباطی دریافت میکنند.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: بهتر است وزارت ارتباطات و مسئولان هرچه زودتر برای حل این مشکل در کشور چارهای بیندیشند.
والله من نمیدونم چطوری این رفیقمون میگه 5 شنبه ها نیستن شما مطمئنی آخه ما توی تابستون هم 5 شنبه رفتیم
منم شنیدم پنجشنبه نیستن. پیشنهادم اول هفته یعنی شنبه هستش.
منم هستم
در به دری من باید برم هنرستان تا ساعت 2/45
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
این آقای adsltce دیگه خبریش نشد.دلمون تنگ شد واسش
مگه قرار نبود فهرست این شرکت های دیگه ای که روی dlc اینترنت میدن رو بده
از اسمش که معلومه این بابا دلش خوشه کو گوشه شنواسید کاظم دلخوش
ببینید شما مارو مچل کردین اگه اینطور پیش بریم هیچ وقت نمیریم (بابا ماهم گرفتاریم )ولی حالا دوستان اعلام کنند کدوم روز راحتترن ما همون روز بریم تا ببینیم نظر جمع کدوم روز بریم بهتره![]()
اونایی که نمی تونن بیان زنگ بزنن 2030 و مخابرات منطقه خودشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)