با دو تومان میتونید مک بوک پرو 15 اینچی 2010 فکر کنم بخرید اما به نظرم شما که دارید هزینه میکنید یک 100 الی 200 بزارید روش و مدل mc721 رو بگیرید که مک بوک پرو 15 اینچی 2011 هست و خیلی هم به روز تر هست لب تاپ اتون
با دو تومان میتونید مک بوک پرو 15 اینچی 2010 فکر کنم بخرید اما به نظرم شما که دارید هزینه میکنید یک 100 الی 200 بزارید روش و مدل mc721 رو بگیرید که مک بوک پرو 15 اینچی 2011 هست و خیلی هم به روز تر هست لب تاپ اتون
بوت کمب همراه دستکاه هست ؟؟ . .
آره عزیز تو خود دی وی دی او اس مکه
تو مک بذاریش نصب سیستم عامل میاد تو ویندوز بذاری بوت کمپ میاد
در مورد نگهداری از باتری . .
جون مفدار نگهداری بالاتری داره با ید جطور مصرف کرد ؟؟
گذاشت که هر رور خالی شه ؟؟
اون اوه جطور . . باید جند ساعت گذاشت دایم رو شارج ؟؟ . .
باتری مک بوک پرو تا 1000 بار قابل شارژ کردنه
و چون استفاده نشه خراب می شه زیادم استفاده بشه گرونه باید هرجا برق هست از برق استفاده کنی
در مورد کالیبره کردن باید ماهی یکی 2 بار کامل باتری خالی شه، چند ساعت بی استفاده بمونه و دوباره شارژ بشه
در حالت عادی با برق باشه مشکلی پیش نمیاد چون به محض پر شدن باتری، باتری از مدار خارج می شه و مستقیم از برق استفاده می کنه و هیچ مشکلی پیش نمیاد
منبع سایت مک هلپ.آی آر به نقل از سایت خود اپل
تشکر . .
شارج اولش باید زمانه طولانی تری گذاشت به برق وصل باشه ؟؟
در مورد خرید به نظرت کارانتی یا بیمه لازم دارن ؟؟ . .
نه هیچ فرقی نداره
به محض اینکه شارژش پر بشه یه چراغ داره که از نارنجی به سبز تغییر رنگ می ده
تازه در حین کار هم شارژ می شه و لازم نیست حتما اولش بذاری شارژ شه بعد روشنش کنی
به نظر من احتمال مشکل دار بودنش همون اول یک در هزاره
اگه با ضمانت بگیری بد نیست بی ضمانت هم بگیری اتفاقی نمیوفته
ولی اگه با ضمانت گرفتی فقط ضمانتی باشه که در ماه اول تعویض داشته باشه که اگه همون اول مشکل داشت بی دردسر عوضش کنن
اگر هم بعد از تست اولیه سالم بود و تا 1 ماه اتفاقی نیوفتاد دیگه خراب شدنی در کارش نیست خیالت راحت
تشکر سعبد .جان .
منطورم اولین شارج بود . . متله وسایله شارجیه دیگه که میگن اولین شارجش باید نصفه روزی تو برق باشن تا باتری کاملا فعال بشه . .
به نطرت اون اول جیا رو باید بررسی کرد ؟؟
از بسته بندی تا تست اول . .
راستش به نظر من این یه طرز تفکر اشتباه بود
مثلا 5 سال پیش وقتی دوربین خریدم بهم گفت 24 ساعت به شارژ باشه
ولی وقتی مثلا بعد از 2 ساعت خودش شارژ رو قطع می کنه بیشتر بمونه که چی بشه؟
شاید 50 نسل قبل باتری ها این جوری بودن ولی از وقتی من وسیله ی شارژی داشتم همچین نیازی ندیدم
فقط و فقط و هزار و دویست درصد جعبه ی لپ تاپ پلمپ باشه
یه چسب مستطیلی شکل نسبتا ضخیم که به صورت صاف و قرینه جعبه رو پلمپ کرده که کار دست نیست و با دستگاه زده شه که خیلی مرتبه و با چسب کاری دست قطعا فرق داره
اونو باز کردی دور خود لپ تاپ هم یه پلاستیک داره که دور تا دور لپ تاپ کشیده شده و اگه باز شده باشه قطعا روش خاک می شینه
و نکته ی سوم که لپ تاپ رو روشن کنی و خوش آمد رو به چند زبان می نویسه بعد یه جور لاگین کردن داره که مثلا ساعت و منطقه ی تایمی رو بهش می دی و یه یوزر و پسوورد و یه عکس
این مراحل طی بشه وارد محیط مک می شه و لپ تاپت سالم بوده و می تونی با خیال راحت خاموشش کنی و بری حالشو ببری
فقط اون مرحله ی باز کردنشو اینا کلی حال می ده که حتما ازش حداکثر لذت رو ببر که فقط یه باره![]()
تشکر . .
تو بسته بندی جیا باید باشه ؟؟
lLLa میدونی جیه ؟؟
خودت 723 گرفتی ؟؟ . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)